Igazi realitása nagyon ritkán van hogy pont akkor és pont ott megállítanak és kinyitattják és kérik hogy igazold.
De vele ellentétben a te sztorid valós és ha egy csöpp esze van a rendőrnek elhiszi és átlátja hogy ez egy épített izé,de ha nem és bíróságra kerül az ügy nem lesz bajod bevizsgálják megértik bocsánatot kérnek azt jóvan.
Nem vagyok jogász és a te eseted szerintem szinte egyedi és igazad van,de egy kiköszörült gsx-r-t szerintem simán elkoboznak ha nem tudod igazolni az eredetét.
Én az a fosos fajta vagyok aki ha lehet baj belőle nem csinálom mert láttam már biró elött telehugyozott gagyával vagány gyerekeket, nem tudom én megoldanám valahogy.
DR beart kéne megkérdezni mi ilyenkor a szitu...
Én például építettem egy quadot, amivel versenyeztem. Mit vittem volna magammal, a vásárolt cső számláját, vagy a karbonos számláját, aki az idomokat csinálta?
Na erről nem tudtam de a lényeg végül is az ha megállít akkor előveszel egy hivatalos valódi papírt amin van egy szám(a gyár adta ki vagy akárki az mindegy)innétől kezdve te jóhiszemű vásárló vagy meg a rocsván is van egy szám és ez megegyezik mehetsz tovább.
Nem is fognak kötekedni az tuti.
De ha nincs semmi akkor kóter lesz a nap vége....
Vedd meg ezt, igaz nem fiatal, de tuti a motor! Az enyém volt mióta elvitte az ember 1szer ment vele erős neki vagy kitudja miért akarja máris eladni! Tőlem 550-ért vitte el, itt hirdeti az endurokrosszoknál. Még azokkal a képekkel is hirdeti amivel anno én felraktam.
Tudom, hogy nagyon figyelmetlen voltam és tanultam is a hibámból, DE nem tudom nem megtörténté tenni... Ez az első motorom, amit saját kezűleg megkeresett pénzemből vettem.
Úgy elment a kedvem még a krosszozástól is, hogy lehet soha többet nem veszek rendszám nélküli motort...
Most próbálok érdeklődni a motor múltjáról, mert rendkívül bosszant.
Köszönöm még egyszer a felvilágosítást!
mond ki hogy az xr4-re gondoltál mert azt nem kell szerelni soha, még olajat sem kell benne cserélni, sőőőőt tankolni sem kell csak néha leszívni belőle azt a benzint amit megtermelt a motor
Ez a csak a forgalomba helyezhető, rendszámos dolgokra igaz. Egy zárt pályás sporteszköznél nem mindig van alvázszám. Egyedi azonosítónak kell lenni, amivel adott esetben igazolod, hogy a tiéd. De ne világítós kulcstartóra gondolj...
A legnagyobb probléma az hogy vázszám nélküli járművet semmilyen formában nem birtokolhatsz.
Nyilván ez nem érinti a rotakapát amivel a kertedben szántasz vagy a kukoricakopozót amit egy R' vázából tákolsz össze.
De ha kicsi krosszmocidat viszed a furgonban a zárt krosszpájára akkor is ott kell legyen a zsebedben az adásvételi a vázszámmal a motorszám nem (érdekes) ugyanis az eredetét tudnod kell igazolni ha megállít a rendőr és megkér ugyan adjál már valami passzust a járműről amit viszel.
Nincs adásvételi vázszámmal nincs eredet igazolás sem .
Mit is írtatok az Adásvételibe? narancssárga moci cross gumikkal?
A helyedben azonnal szereznék egy legális vázat adásvételivel(akár külföldit is nem lesz forgalomba helyezve úgysem) és átépíteném a réginek meg neki is mehetsz a nagy flexel...
ófehértón van egy mérnökség, (m3)ott is lejöhetsz onnan baktalóránházának majd madára a 41esen
vagy továbbjössz kántorjánosiig,(m3)mert ott is van lejáró,vaján keresztül(49es) madáig el tudsz jutni,de az út minőségét nem tudom milyen
Szia mindenkinek feltenném a kérdést de te biztos tudod a választ:)
Leszedtem a ser(lc8) alsó kuplung munkahengerét és egy fekete rudazat áll ki a blokkból a ami jó rozsdás volt meg a munkahenger belső dugattyújának a fala is megpucoltam boldogság
A kérdés az hogy van a rudazaton egy vékony fekete rugó vagy nincs.
Ugyanis a dobozban amiben egy rakás csavar van van egy rugó is és nem tudom honnét szedtem ki
Ez meg olyan szimpatikus hely lenne a számára
fidgyu..
ha a blokkszám..a blokkszámal nincs mahina...akkor nagy valószinűségel a vázzazl sem lesz..a blopkszám azért nix kikapirnyálva ugye
ha ki van akkor aggódgylyál..ha nincs akkor meg ízi
...
nem jellemző hogy lopot alvázba normál motort raknánk.. előferdülhet de nem az...szóval..
ha már vásárláskor nem voltál körültekintő..azért remélem nem vásároltál be valami más szomorúságát...
viszont lásd a jobbi koldalát...
tőled elviszik.. és a régi tulaja boldog lesz...
szóval a a világ1etem békélye helyrebillen.. mert ugyan úgy lesz egy boldog megy egy boldogtalan..csak felcserélődik
és mi a tökömet irtatok az adás vételire? átmásoltátok az előzö adásvételirol , amiröl persze az előzö tulaj sem tudott, esetleg beirtatok valamit hasra ütve, vagy hogy, vagy mi ....
Azt hittem, hogy kapok értelmes választ.
Ne feltétlen kell rosszra gondolni. Porfestve lett a váz és lehet ezért nem látszik, csak nem akartam még agyon kapargatni.
De vele ellentétben a te sztorid valós és ha egy csöpp esze van a rendőrnek elhiszi és átlátja hogy ez egy épített izé,de ha nem és bíróságra kerül az ügy nem lesz bajod bevizsgálják megértik bocsánatot kérnek azt jóvan.
Nem vagyok jogász és a te eseted szerintem szinte egyedi és igazad van,de egy kiköszörült gsx-r-t szerintem simán elkoboznak ha nem tudod igazolni az eredetét.
Én az a fosos fajta vagyok aki ha lehet baj belőle nem csinálom mert láttam már biró elött telehugyozott gagyával vagány gyerekeket, nem tudom én megoldanám valahogy.
DR beart kéne megkérdezni mi ilyenkor a szitu...