Remélem kapok hasznos tanácsot tőletek az alábbi problémámra.
Tavaly ősszel vettem egy Ktm Xc-f 450-es motort elég jó áron. Sajnos lehet megkel válnom tőle autóvásárlás miatt.
Csakhogy eddig nekem fel sem tűnt, hogy nincs vázszám. Egy érdeklődő kérte, hogy letudja ellenőrizni a típust, évjáratot, stb...
Félek attól, hogy valaki pont ezt a motort siratja. Már bánom, hogy nem voltam figyelmesebb amikor elmentem megnézni. Inkább a műszaki dolgokat néztem, hogy rendbe van-e a gép.
Adnak az ilyen motorokra hitelt? Lehet, hogy ezért nincs váz szám?
Hívtam az előző tulajt, de nem lettem okosabb. Azt mondta már ő is így vette.
Utána lehet valahogy járni, hogy nem-e körözik ezt a motort ?
Félek attól hogyha véletlen lopott a motor és elviszik tőlem, akkor se motorom, se pénzem nem lesz...
Ha ilyen helyzet állna be, akkor az adásvételivel nem lehetne beperelni azt akitől vettem?
én szoktam levelezni bugic-al,de nekem freemailes címről ír,de még a @ előtti név se egyezik... de felőlem lehetett ő is,bár kicsit trágárabb a levéli stílus mint amit itt szokott nyomni! sztem!
kicsi a világ... jájj bugic ebbe nagyon belenyultál...mondjuk nem értem minek kell küldözgetni ilyen mailokat, tán meg akarod venni? ha nem akkor meg minek? hogy jol megmond vagy mi?
mondanám hogy cseréljünk a simsonra de ha neked az az egy ló is sok ami benne van akkor mit is kezdenél avval a kettővel ami jelenleg a szimóban lakozik
Kemény a srác a neten Mit hoz ki egy egy emberből a tehetetlenség és az irigység Ez nem lesz benyelve
Feladó: bugic
E-mail: bugic21@gmail.com
Mért nem töltöd ki a hirdetés adatlapját évjáratot stb. te cigánygeci.vergődsz itt a szaros papagáj motoraddal.úgy nézki mint a fos.tanuljmeg inkább motorozni te retek jászparaszt rák.
Biztos vagy eben? mármint hogy behajlik. Robosztus fémházas gömbcsuklón van a tükör amit ugyan úgy koppra lehet húzni. Bár mindenki azt vesz amit akar, én simán feltenném. Formára tök ugyan az.
hali..zé szoba jöhetne majd csere-bere ha ez késöbb is aktuális neked(mid van amugy ?)mert sajna se muterom se asszony nem tudja kibányászi a ráfot a helyéről(mivel én nem magyarisztánba vagyok).....
18 felnit szeretnék gecsa
Remélem kapok hasznos tanácsot tőletek az alábbi problémámra.
Tavaly ősszel vettem egy Ktm Xc-f 450-es motort elég jó áron. Sajnos lehet megkel válnom tőle autóvásárlás miatt.
Csakhogy eddig nekem fel sem tűnt, hogy nincs vázszám. Egy érdeklődő kérte, hogy letudja ellenőrizni a típust, évjáratot, stb...
Félek attól, hogy valaki pont ezt a motort siratja. Már bánom, hogy nem voltam figyelmesebb amikor elmentem megnézni. Inkább a műszaki dolgokat néztem, hogy rendbe van-e a gép.
Adnak az ilyen motorokra hitelt? Lehet, hogy ezért nincs váz szám?
Hívtam az előző tulajt, de nem lettem okosabb. Azt mondta már ő is így vette.
Utána lehet valahogy járni, hogy nem-e körözik ezt a motort ?
Félek attól hogyha véletlen lopott a motor és elviszik tőlem, akkor se motorom, se pénzem nem lesz...
Ha ilyen helyzet állna be, akkor az adásvételivel nem lehetne beperelni azt akitől vettem?
Kérem aki tud valami ötletet adni az segítsen!