Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ér semmit a robogó tükör, mert 80 felett nincs tartása, és elnyomja a szél...
csakbe...
lyó arsz ez a francilya
jah..pár napig le volt zárva az aszfaltozás miatt! nagyon örültem neki mikor kész lett, 90-nel csak úgy hasítottam rajta aztán jöttek a pici lyukak amik ahogy a videón látszik kibaszott nagy kátyúkká nőttek... valami hihetetlen szar lett, goproval nyomattam én is egy videót az egész szakaszról,borzasztó!
robesz tükör ! ugyan ez volt a simsonomon meg a duke-okon is. 3500ft volt miskolcon régebben!
ilyen tükre vkinek párban van eladó?
köszönöm, már semmi, amugy tanács kellett volna :D
azért írtam ide, mert voltam egy csapágyboltban és nagyon lekezelően viselkedtek, hogy nekik nincs kedvük ilyen dolgokat keresgélni, gondoltam megkérdezem itt. viszont ma felkerekedtem és elmentem egy másik városba, ahol az eladósráccal 10perc alatt találtunk rá megoldást és kemény 190Ft-ot kért a szimeringért. vettem nála 2db kisebbet, amit összetoldok és méretrevágok. mennyire kell ennek szorosnak lennie? köszi: Balázs
mennyi és milyen évjáratokra jó?
HALI! ktm exc 300 kipufogó rezonátor eladó!néhány kisebb horpadás van rajta,javítva még nem volt,krosszmotorhoz képest elég szép állapotú!tel. 06304906559
SPEAK kész a lendkerék lehúzó!
csak betolod ide a hírdetésed napi 2X bazmeg?
ktm gs.mx.-125 bontot gyári alkatrészek .eladók .06304053450
schufni tuning részing fasztory....
lya és replicsa
Leleményesség? Háááát....
én sokat utána jártam a szimmeringnek, de nagy többsége nagyobb átmérővel bír,mint amilyen oda bepasszol,és feszül! boltba meg sajnos nem fogják levenni róla a spirális gyűrűt,mert,akkor elvileg meggyengül,legalábbis nekem ezt mondták. ezt az iskolát már kijártam...
bementem a Herold's-ba (egykori ktm) elkértem vagy 4 szabadonfutót,és összeépítettem egy frankót belőle! szerencsém volt,spirál sértetlen volt,meg simán volt annyi túlacélozott fog,ami nem volt lekopva! aztán sose volt hangja a gépnek,bár egy idő után biztos újra fog jelentkezni,mert a hibás túlacélozott,de még príma állapotú szabadonfutóból pakoltam össze egyet...ez már lehet súrolja a kókányolás határát,de még benne van esetleg a leleményességbe,de kitudja
najó.. :D
..a motorral?
amúgy nekem is van itthon 1 ilyen szabadonfutó.. csak nemtom pontosan mi kell neked..
na meséljetek csak mik a rídek? :D hogy is szokott történni a dolog? kikapom bekapod?
menjél be egy csapágyboltba aztán ott levesznek egy akkora szimmeringet a sokközül a polcról párszáz forintért aminek jó a rugója..ott azt látni fogod ...

ktm kereskedést meg másért hívjál fel ..rádvarranak egy új szabadonfutót... de mondjuk veheted úgy is most ,hogy felhívtál egyet ....telefonba se mondtam volna mást ....
probáltam beírni, de mult7en regisztráltam, azóta semmi aktíváló email...
Többet tudsz mint én

Amugy meg ha normális lenne a minősége nem baszná szét semmi
Amugy 3 hónapja TELJESEn új aszfalt volt rajta!

link
mert a csög kamionosok a túlsúllyal szítbasszák... am meg egy kibaszott lovas az oka...
az az Aranyosi völgy.. én tudom miért olyan az út de nem mondhatom itt el

Az egész környéken szar itt aZ út nagyonnn!

nem bírom elolvasni a nevét a papírról... bénye felé is fasza a hely,csak az az út ami oda vezet gecc...KATASZTRÓFA...majd teszek fel róla videót, mert a főnököm sem érti h miért kopog a talpas az autón...