Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hostes lányokra megy nyálat csorgatni
Te tényleg be vagy baszva mit akarsz venni hogy kifizetnél 3000-et belépőre és még fel is utazol és még szopsz is a tömegben ? vagy kell új fácsebúk profilkép ?
nem keresnél lófaszt se... az első évben éjjel nappal magadat fogdosnád
na ez most átjött és igazad van.

holnap lehet felétek haladok el, ha tudnám hol laksz beugranék egy vállveregetésre
22-24 motor show.. zsa?
ugye ugye, van nektek jo vilag
jó csak hülyültem.. :D nem akarok én nő lenni jó nekem így vérveszteség nélkül.. :D
Minden pasi ezzel jon :D de ha no lennel lehet maskent gondolnad.
Am bele vannak kalkulalva az ilyen koltsegek a motorhoz. Mondjuk ha hajtokaros lesz az nincs szoval cumi
be vagy te baszva ?
azt a levi gyereket hagyjad.. nem kell vele foglalkozni.. azt se tudja miket ír..
Bizony nem tetszik a helyzet, és ezért akarom a motor árát tudássá átalakitani és megcsinálni 1-2-3 szakmát
Nem mennék el itthonról ha tudnék többet keresni.Viszont ehhez az első lépés a szakma.Motor + szakma meg luxus lenne
áá
elköltöd a pénzt mielőtt motorod lenne.. mondjuk elmész dubajozni 1 hét alatt visszakeresed.. nem is értem miért nem teszed.. nekem pinám lenne gazdag lennék!
azzal én is szemeztem, csak nem akarták elvinni az ejikszcét
Nem olyam surgos nekem, csak lattam hogy van, tudom hogy majd fog kelleni, hat megkerdeztem
majd olyant vesz amihez jó. nem értesz te ehhez
ahhhaaaa. de ha véletlenül másféle kell? Ez nem olyan cucc amit annyira befolyásolna a svájcifrank euró árfolyam .. na de nem is anyira drága hogy ne lehessen rá befektetni. HA nem jó eladja !
ebben meg igaza van mert ha úgy is kell egyszer, akkor meg kell venni amikor olcsó
pl én is vettem akciósan(1000ft/db) karokat az xt-re pedig még 100km sem mentem vele
Elobb utobb ugyis kelleni fog
előre bevásárolsz?
részemről tuti nem
Szia! Megvan meg? Irnal egy arat a dorikex@gmail.com-ra? Koszi!