Te tényleg be vagy baszva mit akarsz venni hogy kifizetnél 3000-et belépőre és még fel is utazol és még szopsz is a tömegben ? vagy kell új fácsebúk profilkép ?
Minden pasi ezzel jon :D de ha no lennel lehet maskent gondolnad.
Am bele vannak kalkulalva az ilyen koltsegek a motorhoz. Mondjuk ha hajtokaros lesz az nincs szoval cumi
Bizony nem tetszik a helyzet, és ezért akarom a motor árát tudássá átalakitani és megcsinálni 1-2-3 szakmát
Nem mennék el itthonról ha tudnék többet keresni.Viszont ehhez az első lépés a szakma.Motor + szakma meg luxus lenne
elköltöd a pénzt mielőtt motorod lenne.. mondjuk elmész dubajozni 1 hét alatt visszakeresed.. nem is értem miért nem teszed.. nekem pinám lenne gazdag lennék!
ahhhaaaa. de ha véletlenül másféle kell? Ez nem olyan cucc amit annyira befolyásolna a svájcifrank euró árfolyam .. na de nem is anyira drága hogy ne lehessen rá befektetni. HA nem jó eladja !
ebben meg igaza van mert ha úgy is kell egyszer, akkor meg kell venni amikor olcsó
pl én is vettem akciósan(1000ft/db) karokat az xt-re pedig még 100km sem mentem vele
holnap lehet felétek haladok el, ha tudnám hol laksz beugranék egy vállveregetésre
Am bele vannak kalkulalva az ilyen koltsegek a motorhoz. Mondjuk ha hajtokaros lesz az nincs szoval cumi
Nem mennék el itthonról ha tudnék többet keresni.Viszont ehhez az első lépés a szakma.Motor + szakma meg luxus lenne
pl én is vettem akciósan(1000ft/db) karokat az xt-re pedig még 100km sem mentem vele