régen(majd 20 éve) minden más volt, szatyorszám hoztuk a flopykat a kiállításról(valami pc kiállítás volt) meg ettük a cukorkákat egész nap(ló@ volt még akkor gyros)
most meg ha már a 3. cukrot veszed ki a tálból nagyon csúnyán néznek rád...... már ha van cukorka.....
Nekem anya turkalobol vett motoros kabatot 950ft-ert..(2 szakadas volt rajta) Marha jo meg minden, csak xxl-es, ugyhogy ha ketten lennek akkor lenne jo ram a szandekot azert ertekeltem
tavaly apu meg shox kabátot vett 30 ról leárazva 15 re.. idén akar hozzá nadrágot meg cipőt meg anyunak is kell ruha szal bevásárlás lesz.. megpróbálok én is kikunyizni valami kabátot majd húsvéti ajándéknak.. :D majd szépen nézek meg lemondok a gíroszról
Én is valahogy akkor voltam tán 2009-ben.A 10-es már egy rakat szar volt, sajnáltam rá még a belépő árát is.
De vettem egy fasza Mugen cordura kabátot 15-ért (35-ről volt leértékelve).Baromi jó ár volt érte.Azt sajnálom hogy nadrágot nem vettem hozzá 20ért.
Ja meg akkor árulták a bőrrucikat 99-ért.Meg a Berik ruhákat 120-ért.Akkor lehetett jó üzleteket csinálni.
én szerinted minek mentem oda? 2007 körül voltam, akkor még azt mondják viszonylag jó volt!
Csak a 2t cuccok érdekeltek, talán még vettem is volna FMF kipufogót ha emberi áron lett volna.
Az új motorokat meg sem nézem! minek? nem is tetszik meg kb 15 év mulva lesz rá pénzem. addig meg van idő.
tavaly nagyot csalódtam.. nem volt kinn a KTM.. idén apunak meg anyunak akarunk bukót venni meg eszünk 1 giroszt azért megyünk.. :D és sztem nem volt 3000 a belépő.. a tuning showra nem mennék de így h egybe lett a kettő már megnézem azt is.. ezelőtti évekbe eljártam külön mindegyikre, az ilyen stunt meg drift már nem érdekel engem se
Egyedül úgy van értelme ha kiállítóként vagy kint. Én 2x voltal, 1x a sulival, utána évben meg a ktm hungáriával. Már előtt nap végig tudsz nézni mint ami akarsz nyugodtan tudsz beszélgetni minden kiállítóval, mikor meg megjön a sok hülye bámészkodó akkor meg lehet rajtuk röhögni.
tuti nem fizetnék ezért a kiállításért :d 1x voltam, most meg nem kapotunk a sulitól jegyet pedig ingyen bementem volna. 65642646512 ember, mindneki pózol a motorokon nagy tömeg és értelmetlen programok valahogy a stunt show nem köt le, már meg nem érdekel kerülne 3000be a jegy +kaja + utazás (nekem mondjuk nem) anyival nem tudok olcsóbban bukót venni ott mint egy másik boltban
3 éve mindig járok apuékkal meg haverokkal :D utálok fényképezgetni szal képet se szoktam csinálni minden marad a fejbe olyan okos vagyok.. hány képet láttál rólam facen tuning show ról? :D najó a standok mögött mindig kiverem 1X.. de pssszt
Elhoztunk vagy 10-et, aztán az évre elég volt