Áááá... végre valaki kimondja rajtam kívül is!
Sosem jó ami van!
Sajnos a fiatalok többségénél ez a helyzet! Nem tetszik a helyzet? Nem elmenni kell, változtatni rajta!
Nem főiskolai diploma kell, tudás és tapasztalat! Nem tanítanak mindent a fösulin! 23 évesen örültem hogy meg tudtam venni a 8-9 éves MZ-t!
lehet nem kellene leírni de most kötözködős kedvemben vagyok
teljesen lényegtelen hogy miből és hogy
de
23 évesen 1 millás (hobbiból tartott)motorral a segged alatt azon agyalsz hogy magyarországon milyen fos az élet és külföldre kellene menni dolgozni?
fura dolgok vannak.....
nem is kell reagálni rá
Hagy maradjon csak, legalabb lesz nekem sm szett
Amugy az en gepem kicsit mas.. 39e km, hegesztett vaz... De az elso napsuteses napon mar kb orankent hivogattak es elment alkudozas nelkul 730ba. Nagyon tetszett a sracnak.
van akinek nem a motorok körül forog a világ... na, az nem én vagyok, ezért költöm az utolsó vasam is egy exc-re Linkás meg valami okosabb dologra na meg persze azt hiszi hogy mehet majd az enyémmel.. ami igaz is, ha megtartja az smc-t hogy maradjon nekem sm szett valamiért nem akar belemenni... pedig még sütit is csinálnék neki
Felső. igazából most vettem egy ilyen motort és bántsa a szemem hogy egy apriliaé van rajta de végülis a dolgát elvégzi szóval egy darabig lehet az marad rajta mert tegnap találtam 42ezerért magurát de nemvoltam benne biztos hogy olyan de egyenlőre az felejtős :S
Sosem jó ami van!
Sajnos a fiatalok többségénél ez a helyzet! Nem tetszik a helyzet? Nem elmenni kell, változtatni rajta!
Nem főiskolai diploma kell, tudás és tapasztalat! Nem tanítanak mindent a fösulin! 23 évesen örültem hogy meg tudtam venni a 8-9 éves MZ-t!
teljesen lényegtelen hogy miből és hogy
de
23 évesen 1 millás (hobbiból tartott)motorral a segged alatt azon agyalsz hogy magyarországon milyen fos az élet és külföldre kellene menni dolgozni?
fura dolgok vannak.....
nem is kell reagálni rá
amúgy azért nem lett sm mert elég sok túra van tervbe, oda meg nem jó egy sm
Amugy az en gepem kicsit mas.. 39e km, hegesztett vaz... De az elso napsuteses napon mar kb orankent hivogattak es elment alkudozas nelkul 730ba. Nagyon tetszett a sracnak.
csak az én szememben nagyon magasak az árak, akármilyen jó motor is az smc
Amint előjött a jó idő meg naponta hivogatták
Kex is mennyi ideig hirdette mire elvitték az övét is. Vagy ott van Vega smc je is, 750 be ment el, és jó darabig hirdette ő is.
Elviszik-elviszik, ha nem-nem.Enni nem kér
vmi hülye nagyon feltornázta az árakat, de milió felett van az smc ára, az kurva sok akár smc akár nem
Már van