Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huhú többoldalas szájkarate van kibontakozóban !
Áááá... végre valaki kimondja rajtam kívül is!
Sosem jó ami van!
Sajnos a fiatalok többségénél ez a helyzet! Nem tetszik a helyzet? Nem elmenni kell, változtatni rajta!
Nem főiskolai diploma kell, tudás és tapasztalat! Nem tanítanak mindent a fösulin! 23 évesen örültem hogy meg tudtam venni a 8-9 éves MZ-t!
üdv! exc 250 f be milyen olajat ajánlotok?
lehet nem kellene leírni de most kötözködős kedvemben vagyok
teljesen lényegtelen hogy miből és hogy
de
23 évesen 1 millás (hobbiból tartott)motorral a segged alatt azon agyalsz hogy magyarországon milyen fos az élet és külföldre kellene menni dolgozni?
fura dolgok vannak.....
nem is kell reagálni rá
Hát én azért úgy érzem hogy jó biznisz volt,hogy megvettem Vega gépét
ezt legalább nem motorgenerállal kezdeném
amúgy azért nem lett sm mert elég sok túra van tervbe, oda meg nem jó egy sm
de ez még a vegáénál is jobb nemééérted?
Hagy maradjon csak, legalabb lesz nekem sm szett
Amugy az en gepem kicsit mas.. 39e km, hegesztett vaz... De az elso napsuteses napon mar kb orankent hivogattak es elment alkudozas nelkul 730ba. Nagyon tetszett a sracnak.
Latom vagod te hogy mi a tema!
szerintem 950-be felrakod,1-1,5 hónapon belül elviszik minimális alkuval!
Ne érts félre nem zavar, hogy ennyiért hirdeted, remélem elviszik hamar...

csak az én szememben nagyon magasak az árak, akármilyen jó motor is az smc
Dóri nem hirdette sokáig, mert levette közben.
Amint előjött a jó idő meg naponta hivogatták
nem viszik azokat se, csak annyiért hirdetik

Kex is mennyi ideig hirdette mire elvitték az övét is. Vagy ott van Vega smc je is, 750 be ment el, és jó darabig hirdette ő is.
mást kellett volna adni neki nem sütit.. vagy te úgy hívod a vmit h SÜTI? melegen a jó mi?
most csináltam 1et speak nek.. nekem már van.. de azért kösz :)
Ahhoz képest hogy 8-900-ért viszik az LC4-eket
Elviszik-elviszik, ha nem-nem.Enni nem kér
ahogy nézem a hirdetést, te se most fogod eladni

vmi hülye nagyon feltornázta az árakat, de milió felett van az smc ára, az kurva sok akár smc akár nem
Látod ha nem vetted volna meg a csíkszemű sablonmotort most vehetnél egy igazi motort
Már van
Nincs para.Tudjátok ki vagyok sosem titkoltam!A lényeget leírtam a GG fórumban.
van akinek nem a motorok körül forog a világ... na, az nem én vagyok, ezért költöm az utolsó vasam is egy exc-re Linkás meg valami okosabb dologra na meg persze azt hiszi hogy mehet majd az enyémmel.. ami igaz is, ha megtartja az smc-t hogy maradjon nekem sm szett valamiért nem akar belemenni... pedig még sütit is csinálnék neki
Felső. igazából most vettem egy ilyen motort és bántsa a szemem hogy egy apriliaé van rajta de végülis a dolgát elvégzi szóval egy darabig lehet az marad rajta mert tegnap találtam 42ezerért magurát de nemvoltam benne biztos hogy olyan de egyenlőre az felejtős :S
ha 640-esre kell lehúzó,akkor írd meg mi lóvét ér meg neked,és és lepostázom,legalább nálam ne foglalja a helyet!
jól ment, nekem volt szerencsém élőben is tologatni ifjú motorszerelői korszakomban
ott jól látom h szét van szakadva a ruha? :D jól ment a quad? vagymegvan még neked? vagy eladtad?