Hátha valakit érdekel egy Duke4 szétbontása videón.
25 ezret hajtották, majd darabokra bontották. Az alkatrészek teljesen újszerűek, vagy bőven a kopáshatáron belül voltak (a hollandul értő újságolvasó szerint)
Most jó dolgom van.Jól betüzeltem a parkettával úgyhogy melegben vagyok, nem kötötték még ki az áramot és úgy hallom a patkánycsapda is csattant.
Úgyhogy enni is fogok
Van életem
akkor nézz ki románba ott láttam olyan putri cigánynegyedet mintha az 1600as évekbe lennék
sajna nem tudtam filmezni mert nem mertem megállni, mert mint a hangyák úgy jöttek elő a putriból a motorok hangjára
az a lényeg h neked legyen jó? és akkor a dáviddal mi lesz? miután neked jó hazaküldöd? vagymi? szegény gyerek.. gyere le hozzánk dávidka keresünk neked itt olyat aki JÓt csinál és majd JÓT ÉRZEL! :D
Ez mennyire igaz.Pl rám mindig aztmondják hogy vitrinmotoros vagyok mert soha nem látnak motorozni.Erre azt szoktam mondani hogy attól még hogy nem láttok én motorozok csak nem ott ahol ti láthattok.Magamért motorozok nem azért hogy mások bámuljanak.Ígyis többen utálnak mint szeretnek ha motorra ülök de ez engem cseppet sem érdekel
Nem Borsodszirák, hanem Szendrőlád
Késdobáló hely az tuti.Mindig imádkozok hogy meg ne álljon a motor mert akkor végem van
De itt Edelény a vizválasztó, innen túl azért komoly helyek vannak.....
Szendrőlád, Szendrő, Perkupa, Szalonna stb stb.
De az itteni putrik semmik a Szlovákiai putrikhoz képest.Keresztül mentünk egy ilyenen és csupaszon szaladgáltak az emberek az utcán, meg az ilyen 3 émelet magas és 10 lakás hosszú társasházak ablakán dobálták ki a szemetet.Hát nem 1 méteres szemétkupac volt a lakás teljes hosszán
Meg a macskájukat is elütöttem a naranccsal
Az első 1000km-en 2 macskán mentem át.De hogy a kis gecik miért akkor kezdenek el átszaladni az út másik oldalára amikor odaérek?!
Szerencsére csak a hátsó kerék ment át rajtuk.
én akár mikor elmegyek kerülgetni a motorral egyedül a határba ide oda ha már hiányzik a gépelés...utcára is kimerészkedem és sokkal nagyobb az adrenalinom mivel tudom h szabályt sértek rendszám nélkül...igaz nem mehetek le 100km-t mint rencámosan ,de nem is akarok! szeretnék az anno enduros haverokkal akik mostanra sportmotorosok lettek, hajtani,de van visszahúzó erő! egy barátom példája! utcára ezért sem megyek!
am meg banda...debrecenbe vagytok annyian,csak lenne már egy kibaszott exc-d és mehetnél a srácokkal igazi enduros paradicsomba! persze nagyobb jampi a városban jaszkarizni! tudom! én is kimennék,mert én itthon nem vagyok annyira "nagy motoros" a városban mivel engem az utcán nem látnak,és itt is az a menő aki sportgéppel meg nagy dumával veret a főutcán...és én vagyok a hülye h az erdőben baszatom magam
sziasztok. lc4 szabadonfutójába melyik szimering rugója a jo? külföldi fórumon skf 19993-as szimeringét írják, de azt nem találok sehol Mo-n. Ha vki cserélt már ilyet az segíthetne. köszi: bw
25 ezret hajtották, majd darabokra bontották. Az alkatrészek teljesen újszerűek, vagy bőven a kopáshatáron belül voltak (a hollandul értő újságolvasó szerint)
http://youtu.be/8FFQpFAU_So