Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem köll
lehet lemondanék a motorozásról inkább ..
zéé itt van neked az álom nőd, szivesen eltartana téged , tankolná a motorod, esténként buksi fejedet ölébe hajtanád....
Küldök este! 15e teljesen új gyári!
na ki lyön a 7 végén motorozni
hály
én azt mondom az a lehjaobb ha legalább 8an vagytok..full mind mást tud...de mégis motoros endgyúrós mind...
mindenki fel tud menni a 10emeletes tetejére..
van aki liftel ..
van aki gyalog..
van aki a falon

vagy ha nagyon extrémre akarom venni akkor olyan qÚrwa dÚrva heylekre mennék hogy már magamat sem visze hajtani..mert nem vagyok hajlandó várni.. még magamra sem
hallod kishapsi engem eltarthatna valaki ....mondjuk egy idősebb csaj is akár aki szép ... de gazdag
36 küllős a cucc

mire cseréled ? ..régi felnidet megveszem ..ha 2.15 x 18.... és ha jó ..meg ha szép..meg ha jó árat találsz ki ..vagy cserélhetünk akármi alkatrészre ....vagy mittudom én ...
öten a legjobb
2-en a legjobb motorozni, mikor a másik pont olyan kaliberű mint te, ugyanazt vállaljátok be... nem tart el senki, nem kell várni senkire, de ha történik vmi mégis van ott vki aki segít
igen.

mivel hogy önmagamnak motorozok,és régota nem vállalom az ovobácsi szerepet hogy halgassam pár kezdő nyafogását, meg a kifogásaikat
ha csoportos akkor is max 3-4 fő kb azonos szinten de a legjobb a 2, olyankor be lehet vállalni sokmindent, és nincs tökölés...
hali..KöTöME hátsó felni hány küllős?(2006 exc,de gondolom ez nem lényeg) csak mert cserélek felni méretet és szeretném tudni,pl drz felnibe is át lehet fűzetni a dolgokat...
lekezelő vagy.. flegmahhhhh picsahhhh
Nem ez Magyarország
És csak sima cigányok.Buszon is szokták nyomatni a gitárral
Na ezt evadnyiton lerendezzuk, majd max elgurulok erted mert addig ugyis szetesik a ktm :D:D
arról nem is beszélve hogy milyen fain sisakod van.. no meg a gopro.. tiszta raj
Brazilia?
És ezek Brazilok?
mondasz valamit.. viszem inkább Pista bát a szomszédból, 1 kanna borért megmondja nekem a tutit
Csak akkor hivom fel ha lesz 1 000 000 szoros pénzbevonzó mágia
Keressétek a hibát a képen
Ilyen fain helyen lakok
és majd küld energiát? vagy pénzt? :D
felhivjuk aznap a telejósdát hátha mondanak valamit róla
hát én nem vinném el.. :DSa az én szerelőm az utca elejéről megmondta h a szívó himbagörgőm rossz.. és ez így volt.. AS:D
lehet eltiplizni innen.. mielőtt ütlek borulsz..
akkor megyek a tiéddel. ne lustuljon el
nem veszek én hulladékot, mert jössz velem választani.. ha rossz lesz rád kenem
okok csőcső jó8!