Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos én ellépek aludni, hamar lesz három óra Majd még beszéljünk.
Lehet hogy egy ideig te sem fogsz menni, mert egy rakás hulladékok lesznek az áldozatok
Kotsog te sem vagy ebben a tarsasagban :D
sziiia mondhatni igen
dorogi vagyok.. de szekszárdi a barátnőm és nyáron mindig bementem motorozni aztán ott aludtam benn.. meg tamásékkal voltunk mecsekbe meg állatkodtunk benn szekin.. :)
szia dóri... mizu? látom a pinás részre ideértél tejis.. mondhatni "jókor?"
Nyár elején. Azóta családi okok miatt, meg meló miatt nem. Csötit ismerem, de mivel nem vagyok fb-n, az msn pedig teljesen kihalt, sajnos nem igazán van napi kapcsolat. A többieket nem ismerem. Különben te helybéli vagy?
persze ez nem vallatás meg miaz h nem.. :D csak szimplán kérdezősködök
najó.. mikor mentél utoljára? nyáron nem nagyon láttalak.. se szeptember fele.. csötiék se nagyon.. tamással szoktál beszélni? ruzsinka zoliékkal? jákob roli? vagy nem nagyon vagy ebbe a társaságba?
Nem ígérem.
.. úgyhogy már szedheted is le a kereket a gépről.. igaz még nincs mire tenni de te úgyse mész vele
légyszi.. :D de valami szivecske legyen rajta.. :D
El. Hozzak dedikált fényképet magamról?
itt már hétfő óta 11 fok van 11 és 3 között.. :D meg napsütés..
Nálunk tegnap este 2cm hó esett, ma meg elolvadt és 5 körül szakadt úgy hogy alig láttál.Kiváncsi leszek rá
szerk: 13 fok feletteket ír! azér nemmind1.. :SDA
naja.. :D március elsejétől 23 fokokat ír.. 1 mecsek beleférne nem? elgyüssz velem csövi? :P :D
Na igen!
A nőkkel jóban kell lenni mert náluk van az összes p*na
Nagy hát, az összes a csajokhoz van nőve
pinát.. mit nem kapnál.. istenem dávdidóóóóóó.. :ASD a pina nagyúr engedni kell vagy este EMMA lesz EMMEG HÓNAP! :SDA
elég érdekes ,mert egy oldal egész más tipust hozott a vázszámra
Region Austria
Factory / Manufacturer Mattighofen, Austria
Mark Ktm
Model 250 Exc Racing
Year 1996
Engine 1cyl
Fuel Type Petrol
Serial Number 707669
http://www.vin-decoder.net/
a szexért? AS:D:SDA
Azért akarnám megnézni hogy mi is a pontos tipusa mert ahol néztem ír 122kg ot meg 140 et is
vannak azért a régiek között is tetszetős vonalvezetésűek.