Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy a 620as lc4 ekről vélemény,tapasztalat?
Nem bírták a szuttyogást?
ő vele is tavaly találkoztam először, amikor a kötömövel mentem már. mikor az aprilia volt is láttam már, de nem beszélgettünk még.. akkor olyan random alakok csatlakoztak be hozzám.. amíg bírták a tempót
Attól függ!Mit nem kapok meg ingyen?
elissa?
őőőőő nem. én mindenhogy szeretem egyedül, ketten... öten, nyolcan, huszan, ötvenen..... motorozni
nem volt unalmas vagy szar
te se fogsz
évekig egyedül motoroztam.. mondjuk egészen addig amíg nem találkoztam valakivel, utána úgy kellett lerázni
Kérhetsz, de nem kapsz
nekem momentán,az egyik cimborámnak kawasaki 636-osa van,másiknak banditja harmadiknak cbf 125 negyediknek sm xt-je,apósomnak szintén xt-je,de terepet nem szeretek,ahhoz hogy tudjak menni velük csapatni alkalmazkodni kell
pfff. akkor mostantól én is pénzt kérjek...?
nem, de a 2 ház a kereszteződéstől a mienk, így nem kell az egész utcába végig cibálni

azért jobban szoktak ugatni, mikor a kamion szerelvényben itt ál a ház előtt meg szegényeknek tekergetni kell a kormányt olyankor
Persze egyértelmű!
Nincs is jobb mint menni 10-15-en egymás után a Bükkben vagy bárhol máshol
én egy szóval nem mondtam hogy váltani kell,olyanra amilyen a többinek van,valamit nagyon félre értettél Dávid,de ha az ember társaságra vágyik,és a cimboráinak olyan motorja van,amit csak! közúton lehet használni,akkor érdemes felpattintani azt az sm kereket,vagy nem?
folyton egyedül is élveznéd a motorozást akár terepen akár közúton,vagy bárhol máshol?
'a többi az nem szól'
Süket nemák?
teljesen, az egyik nem köszön már pár éve, még mikor a kamionnal a ház előtt parkoltam akkor összerúgtam vele a port a többi az nem szól
A mai világban semmi sincsen ingyen, nemhogy ez
Gondolom jó viszonyban voltál a szomszédokkal is
leteszem, de utána eltehetem? ne izélj máár, igérem nem barbárkodok
sose tagadtam, hogy egy galád alak vagyok ilyen téren

a durrogtatással lehetett a legjobban rémisztgetni a népet, csak itt a környékben már mindenki ismert és számítottak vmire
én is voltam randalírozni pesten, 2-3 alkalommal 1-1 órát.. tetszett, mikor éjszaka már nincs akkora forgalom meg ki van világítva.. na meg ritkán megyek ennyit egyenesen
Kiszedem én neked, ha előtte leteszel egy ilyet az asztalomra