ő vele is tavaly találkoztam először, amikor a kötömövel mentem már. mikor az aprilia volt is láttam már, de nem beszélgettünk még.. akkor olyan random alakok csatlakoztak be hozzám.. amíg bírták a tempót
nekem momentán,az egyik cimborámnak kawasaki 636-osa van,másiknak banditja harmadiknak cbf 125 negyediknek sm xt-je,apósomnak szintén xt-je,de terepet nem szeretek,ahhoz hogy tudjak menni velük csapatni alkalmazkodni kell
én egy szóval nem mondtam hogy váltani kell,olyanra amilyen a többinek van,valamit nagyon félre értettél Dávid,de ha az ember társaságra vágyik,és a cimboráinak olyan motorja van,amit csak! közúton lehet használni,akkor érdemes felpattintani azt az sm kereket,vagy nem?
én is voltam randalírozni pesten, 2-3 alkalommal 1-1 órát.. tetszett, mikor éjszaka már nincs akkora forgalom meg ki van világítva.. na meg ritkán megyek ennyit egyenesen
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
azért jobban szoktak ugatni, mikor a kamion szerelvényben itt ál a ház előtt meg szegényeknek tekergetni kell a kormányt olyankor
Nincs is jobb mint menni 10-15-en egymás után a Bükkben vagy bárhol máshol
Süket nemák?
a durrogtatással lehetett a legjobban rémisztgetni a népet, csak itt a környékben már mindenki ismert és számítottak vmire