Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De kis g*cik vagytok
Jó hogy nem a nyugdijast járókerettel Nagy huligánok lehettek.

Engem is lehet hallani ahogy jövök be a városba, meg megyek ki, pedig marhára nem lakok közel a végéhez
I'm lovin it
Értelek, hát majd kipróbálom Mondjuk én nem is veszek szettet (egy darabig biztosan) .. kiszedem Linkás SMC-jéből a kereket (psszt ) hogy kipróbáljam milyen azzal, aztán meglátom mi lesz de előtte azért kiélvezem az endurózást
nekem a full nyitott gyári jobban üvöltött mint egy sport dob, és pofázott is vissza rendesen, elég sok riasztó bekapcsolt...

itt a városban volt hogy éjszaka cserepes virágot basztak ki elénk
Erre is van kanyargós út bőven.De számomra élvezetesebb egy kanyargós ösvény valahol az erdőben ahol nem kell idiótákkal számolnom szemből.Az EXC-t én úgy ismertem ki hogy utcára kicsit ideges.Nem jó vele egyenletes gázon menni.Ezt csak úgy érzi az ember hogy kipróbálja mindkét helyen.Nekem nem jött be na de nem vagyok egyedűl.Sokan adták el az EXC mellől az SM szettet.

De jót szólna ott a betondzsungelben a Raptor
Az első fél óra jó buli, 1 óra múlva már bejártad egész pestet, nem sokkal később tankolsz majd akkor már kezd kicsit őrülni az ember, akkor megvan 30 perc alatt az ami először 1 óra volt, utána meg elindulsz hazafele mert minden szemből jövő rendőr fordul utánad

én csipáztam nagyon csak a végén már nagyon beörültünk és ...
Egyszer este úgy végigdöngetnék Pesten, olyankor annyira szép
jaja jó buli a terep, alig várom már hogy mehessek de azért nekem itt a Mátra/Bükk... nem tudnám kihagyni a kanyargást se néhanapján
Én is vegyesbe használtam az 525-öt sőt elötte a 250-et is de rájöttem hogy az EXC-t kár az utcán hajtani.Nekem nem jött be az utcai supermoto.Persze jó volt nyári éjjeleken bemenni pestre ökörködni de ennyi volt amit élveztem benne.Eladtam az SM szettet és ha nem lenne rendszámos a gép már azt se bánnám.Már vagy 2éve a szekrényben pihen a rendszám és inkább többet hajtok a terepen ahova ezt a tipust kitalálták.Persze hozzátartozik az is hogy utcán alig volt motoros cimbi,terepen meg összegyűlünk jópáran.Sokkal jobb buli a terepmotorozás.
nem a frászt, írogattál te már ekkor is
most mééééé? 1-2 körre simán belefér
Ilyenkor még nem léteztél a szememben, amikor én ezeket a hősies cselekedeteket hajtottam végre

Ha lotyózni akarsz az esiksztyével akkor kokit vagy barackot adok a fejedre, nem lotyó szettet
azért tavaly nyáron én is erősítettem az SM kategóriát a bandában idén meglátjuk mi lesz... kereked ideadode ha lotyóznék az excvel?
Én azért hirdetem itt egymagamban az igét az SM-el
Első képen 500km-es túra Szlovákban, az egyetlen SM, KTM, 1 henger, de még köbcentiben is majdnem az enyém volt a legkisebb.
15 sport meg túramotor társaságában.
De a 2. képen látható összeállitás sem ritka.

Szerintem szar azért átváltani X-ről Y-ra mert a többieknek is az van.Ennyi erővel ha mindenki buzi, akkor nekünk is annak kell lenni?
én évek ota elmotorozgatok sokat egyedül... és ugyan ugy élvezem, olyankor több ilyen helyben játszos triálost csinálok... és ugyan ugy élvezem egyedül is ....

amugy sok év tapasztalata az hogy vannak évek amikor tökre mindenki elad mindent, aztán rá 1- évre megint beindulnak a sok terepmotorozni vágyo...
ezért ez elmult években a gazdasági okok miatt érezni lehet hogy egyre kevesebb új arc van...
na látod ezért nem fogod te sose megtudni,miért van olyan ember,aki rendszámos endurot szeretne! sok olyat hallottam már,hogy sokan azért adták el a motort,mert feloszlott a banda,és magába nem akart menni az illető.... nem mindenkinek van társasága,vagy lehet mindenki sportmotoros a bandába,csak ő enduros,lóvéja nincs 2 motorra,és inkább vegyesbe használja! én is szeretek kimenni magamba motorkászni terepre,de egy idő után unalmas,próbáld ki,de neked se lesz valami faszántos! téged se lehet lelőni haver ez tapasztalat,de gondolom te nem tudom,ha eddig mindig bandába tudtad tolni! köszönöm figyelmed
berg nincs 1-se nálunk már..
1 enduros van rajtam kivül,meg 1 krosszos...egyik se motorozik évi 3 alkalomnál többet... rikiékkel meg más ismerősökkel hajtok ha el tudok menni
Voltál megnézni ama dícső szeretett motorkerékpárt?
még nincs. nézelődök csak várom hogy töltögessenek fel, ha már elvitték azt amit szerettem volna
van már helyette másik?
Az enyémben 38ezer km volt de kérdés nélkül elvitték. Ők is úgy voltak vele mint én, inkább több legyen de tudjam mennyi, mint egy visszatekert zsákbamacska. Az egyik érdeklődő mondta is, hogy feltűnő mennyivel gyorsabban reagál az én műszerfalam a MODE gomb nyomogatására az övéhez képest (prestige volt, 22ezer km-el de sanszos hogy piszkált órával) Szóval ez is egy jel lehet a sunyiságra. Nem kell félni a sok km-től, bár a 40ezer úgymond lélektani határ, afölött azért már meggondolják (állítólag). Nézd meg, az utolsó porcikájáig vizsgáld át a motort, aztán majd látod hogy ér-e ennyit
Üdv,küldenél képet s legminyimumabb árigényt... köszi
Én, elveszve?
Akkor meg és egy telefont aztán ki derül köszi a segítséget egyébként mire érdemes figyelni egy ilyen gép szemre vételezésekor? Vagy csak úgy mint általában mindegyiknél? vagy van valami ami plussz figyelmet igényel. Gondolom a KM az ami még kérdéses ha mennyi van benn habár.. az általában kívánság szerint megy némelyik motornál .De meddig érdemes venni vagy mi az ami sok már bennük. Meg ami van infó jöhet róluk
ezért mondom hogy ez nem a gyanus kategória még.. csak el akarja adni hamar egyébként mi újság? el vagy veszve
Ha ez "gyanúsan olcsó", akkor az enyém mi volt?