Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZOLEZO! nem tudok segíteni sajnos papírozásban de a kpm nél tényleg tudnak sztem..!
http://www.ktm-parts.com/OEMFI... itt kiválasztod amid van és kidobja h néz ki de én azt mondom h te ne szedd szét!
Szevasztok! Ktm lc4 640 es supermoto hoz nincs valakinek robantott rajza? Elsö telorol kéne!
tolnád a hernyót az erekbe akkor senki sem szekálna a motor miatt
Remélem megkínálsz
nyomjátok, hozom a popcornt!
Engem nem zavar, ennyi erővel a sportmotorosokon is számon kéne kérni a kerekezést.
Én több értelmét látom hogy kijövök az utcából ha elfordulok balra ott van Aggtelek meg stb.Szerpentin szerpentin hátán (1. kép), ha meg jobbra megyek itt van a Bükk 37km-es szerpentin (2. kép) és mind a kettő 50km-es körzetben van.Inkább megyek boritgatni a cimborákkal
Meg Szlovákia itt van alig 40km-re, ott is erdő erdő hátán
Mondjuk Pesten jóhogy kerekezni kell, mert ott nincs ilyen lehetőség, mást tényleg nem tudnál csinálni egy szuperlotyóval
jó sor nem jó sor.. én is nyáron aszalódtam a földön kapáltam meg locsoltam meg minden hogy legyen pénzem. csak én mindent a motorra fordítok, ennyiből jó sor hogy van tető a fejem fölött meg étel az asztalon.. de minden más amit én szedek össze az motorra megy, se buli se pia
biztos hogy nem úgy lesz mint az LC-vel hogy lemegyek a Balatonhoz meg akkor még ide-oda amoda és még mindig csak benzin kellett bele 4000km alatt. de most kicsit változtatok, aztán lehet ütöm majd a fejem a falba
nincs semmi bajom csak unom már hogy itt mindenki jobban akarja tudni hogy nekem mi a jó meg én mit tudok meg mit nem miért kell beleszólni?
Az lehet de engem pl kurvára zavar hogy nem tudok meg kell tanulni azt is az is része.... a motorozásnak amíg nem megy és hülye vagy hozzá az a te gyengeséged nem az ő baja.
Meg annyira nyomi hogy van egy superlotyó és nem megy,meg lel tanulni és szevesz...
Most próbáljunk elvonatkoztatni attól hogy milyen bénák az emberek és tényleg közük nincs a mocíjukhoz.
És induljunk ki abból hogy itt majdnem mind egy képességűek vagyunk.
Baromi bosszantó tud lenni az mikor egy társasággal kijársz pl kakucsra és a többiek könnyen előadják azt amit te a 20kilóval nehezebb 10le gyenegébb régi fékes motoroddal küszködve.
Akkor bizony igenis az lesz az elsődleges szempont hogy ott üssön a gép, lehet hogy Pastrana mindenkit agyon alázna a régi géppel és akkor mondhatnánk na ugye nem volt kihasználva...
De igen ott abban a társaságban és szituban igenis a gépnek vannak gyengéi nem a motorosnak.
És ott a következő szempont mikor iszom az üdítőt meg nyalom a fagyit akkor álljona f.szom a motoromra kit érdekel hogy hány %van kihasználva,ennyi erővel a sportmotorok 95%felgyujthatnánk...
Ezért is van az hogy mindenki azt vesz amit akar
Leszarom, én nem erre recskázok
Én nem leszek több vagy kevesebb ember, neked meg nem nagyobb 2mm-rel a pöcsöd mert tudsz kerekezni
hozzád fordulnék 1-2 kérdéssel!
normál használat mellett egy 525 sx ben mikor mit kell cserélni üzemórára lebontva a dolgot? tehát gondolok itt dugó szelep vezlánc....
válaszod előre is köszönöm ha tudsz a témában segíteni!
én örülnék ha vennél egyet,legalább a galéria bővülne kicsit az egyhengeresekkel
viszont ha használni fogod,akkor rájössz egy idő után, hogy sokba lesz neked ahhoz képest hogy tényleg nem fogod tudni kihasználni,és erre gondolhatnak a többiek is
tehát értem azt hogy egy 400-as drz-vel is úgy motoroznál(terep/utca),és még nem is kerülne annyiba a fenntartása,de hangsúlyozom azt,hogy nem tudom hogy motorozol,meg én örülnék ha vásárolnál egyet
neki túl jó sora van, aztán nem tudja eldönteni mit is akar
én még 30 évesen is szimóval jártam, pedig volt 2 munkahelyem meg a földek
nem adatott meg hogy szórjam a zsetont pl a házamban még azok a pénzek is benne vannak amiket 10 évesen locsolkodással kerestem

aztán amikor meg lett minden terv utána kezdtem motor után nézni
te félre értelmezted amit írok.. önértékelési gondjaid vannak 1 szóval se írtam h ki a jobb mibe.. nem vagyok sztár h írogassak..
najóó.. najó..
Lehet jonni kakucsra vag kecsora...ahol csunyan el leszel picsazva akar egykereken akar ket kereken;)
kinek mi. neked arra való, nekem nem. neked az a motorozás ami nekem a játék/hülyéskedés része, nekem meg az hogy minél jobban menjek a kanyarokban meg hogy egyáltalán élvezzem az egészet. DE ha annyira fúdejól tolod akkor várunk Kakucson marhára nem érdekel ki mit gondol, nekem az a motor tetszik, és kész. és először gyere el velem motorozni utána mondj véleményt..
hát igen, az sokat segít
De, de úgytudom mindjárt nyílik egy új óvoda itt a közelben
a cölibátust nem volt szar megszokni?
Szerintem meg mindenki maga dönti el hogy milyen motort vesz és azt mire használja.
Most akkor nagyobb embernek érzitek magatokat (xlzx meg fudejó) hogy tudtok egykerekezni (legalábbis annak nevezitek)?Mert semmivel többet nem tudtok esetleg tőle, vagy tőlem.
Ird bele akkor az önéletrajzodba
Ha van pénze azt arra költi amire akarja hiába nem használja ki.
De remélem ezt a "nem használtad ki" dolgot minden haverodnak elmondod, hogy minek neked, ugyanis kötve hiszem hogy az emberek kihasználják a motorjukat 100%-osan.
Persze itt mindenki kihasználja a motorját......
Hát persze én meg az új pápa vagyok
Sziasztok
Ezt nézte már valaki?Vagy ismeri: http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...