Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnapi nap folyamán elmegyek megnézni egy 2006.0 havi 525 sx-et! kértem hogy ne indítsa be a gépet,csak mikor idaérek! milyen árulkodó jelre figyeljek oda,,miket tudok észrevenni szabad szemmel vagy füllel,ami utalhat az erős elhasználódásra stb?
Eladó WRP kipufogó KTM,Husaberg,Stb. Nincs behorpadva nagyon jó hangja van,gyári tartókkal, posta megoldható ha valakit érdekel írjon 40 körül van az ára!
Sziasztok
"93" KTM MX 80-ról tud valaki nekem infót mondani? érdemes olyat venni hobbi motornak? megbízható ?
Sziasztok
A 620 as lc4 ek mennyire megbízható motorok?Lehet hozzá kapni még alkatrészeket?
jesz oké májszter! értem már !
Az úgy van hogy mindenhol az országban retkes dzsuvás kátyús rohadvány utak vannak vagy puszta de ott is.
Merre menjek ahol van kanyar és jó az út,hát Eger Lilafüred a Mátrán keresztül.
És itt ki is merült amit nekem ez a szép lepukant Ország motorzásilag nyujtani tudott.
De mostmár megoldottam a kérdést mert vettem a nagyrakás ganéra egy ganéjáró motort így mindíg Austria-ban érezhetem magam
ja csak amit te linkeltél azzal még dolgozni kell vagy két kattintást, itt meg máris látja a páciens
hát ezaz.. nincs helyem.. :( Erzsébet híd 2-s pillér alatt épp most! :D
Köszi ez tökéletes!
ugyan ezt mutattam neki! csak kicsit többet még!
attól függ hol vagy
ilyenem van.
mi ez rutin ellenőrzés? én jó helyen vagyok? :D
jaja persze nemazért kérdeztem hanem te mit keresel Miskolc felé? nem pesti vagy?
Csere érdekel KTM EXC letámasztóra v 28as kormányra való kézvédőre!
Van egy eladó hibátlan állapotú kézvédőm, minden kiegészítővel narancs színben!
5500Ft + posta!

ITT MEG LEHET TEKINTENI, HOGY MILYEN!

A kirakott linken található ár kiegészítők nélkül van! A teljes szett 13500ft boltban!
ez ám a szerkezet! kukába az exc projekttel
De végülis működik?
oké
Köszi nem én akarom csak megkértek hogy ha tudok szerezek rajzot:)
Oszt még a kondiba sem kell menni
Látom,megy a rívás Nesze nektek,lehet egyszerre melózni egykerekezve terepezni,ha kell, mehettek aszfaltra is
én nem tőled vettem a hátipermetezőt? nem te vagy Elbandi?
nekem van mindjárt beteszem!
Hát ez az az megy lapon bárhol bármikor bármivel,és pont a a belinkelt szakaszokon.
Ez nem történet mivel már megy és sokszor megvolt nincs benne semmi +
De egy kerekezni nem tudok és azt is akarom,illetvea terepezéshez is sík hülye vagyok és most nekikezdek....... gyakorlatilag 0-RÓL KÜZDENI ÉS A FÖLDÖN FETRENGENI.