holnapi nap folyamán elmegyek megnézni egy 2006.0 havi 525 sx-et! kértem hogy ne indítsa be a gépet,csak mikor idaérek! milyen árulkodó jelre figyeljek oda,,miket tudok észrevenni szabad szemmel vagy füllel,ami utalhat az erős elhasználódásra stb?
Eladó WRP kipufogó KTM,Husaberg,Stb. Nincs behorpadva nagyon jó hangja van,gyári tartókkal, posta megoldható ha valakit érdekel írjon 40 körül van az ára!
Az úgy van hogy mindenhol az országban retkes dzsuvás kátyús rohadvány utak vannak vagy puszta de ott is.
Merre menjek ahol van kanyar és jó az út,hát Eger Lilafüred a Mátrán keresztül.
És itt ki is merült amit nekem ez a szép lepukant Ország motorzásilag nyujtani tudott.
De mostmár megoldottam a kérdést mert vettem a nagyrakás ganéra egy ganéjáró motort így mindíg Austria-ban érezhetem magam
Hát ez az az megy lapon bárhol bármikor bármivel,és pont a a belinkelt szakaszokon.
Ez nem történet mivel már megy és sokszor megvolt nincs benne semmi +
De egy kerekezni nem tudok és azt is akarom,illetvea terepezéshez is sík hülye vagyok és most nekikezdek....... gyakorlatilag 0-RÓL KÜZDENI ÉS A FÖLDÖN FETRENGENI.
"93" KTM MX 80-ról tud valaki nekem infót mondani? érdemes olyat venni hobbi motornak? megbízható ?
A 620 as lc4 ek mennyire megbízható motorok?Lehet hozzá kapni még alkatrészeket?
Merre menjek ahol van kanyar és jó az út,hát Eger Lilafüred a Mátrán keresztül.
És itt ki is merült amit nekem ez a szép lepukant Ország motorzásilag nyujtani tudott.
De mostmár megoldottam a kérdést mert vettem a nagyrakás ganéra egy ganéjáró motort így mindíg Austria-ban érezhetem magam
5500Ft + posta!
ITT MEG LEHET TEKINTENI, HOGY MILYEN!
A kirakott linken található ár kiegészítők nélkül van! A teljes szett 13500ft boltban!
Ez nem történet mivel már megy és sokszor megvolt nincs benne semmi +
De egy kerekezni nem tudok és azt is akarom,illetvea terepezéshez is sík hülye vagyok és most nekikezdek....... gyakorlatilag 0-RÓL KÜZDENI ÉS A FÖLDÖN FETRENGENI.