Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Giraffe, tudnál küldeni egy email címet ahova írhatok? Szükségem lenne néhány alkatrészre.
uh ezt vágom,köze nincs az esőgumihoz,ezt a gumit nagyon sokan dicsérték! ki kell próbálni,biztos nem rossz
45.000,- szerintem az nem horribilis
értem! biztos horribilis összeget mondassz rá meg most amim van azt elhasználom ha megmarad nálad nyárig akkor megveszem biztos!
Ez nem esőgumi, hanem a Pirelli MT 60. A KTM ezzel szerelte szériában 1-2 modelljét. Van egy pár eladó, ha kell. 120/60 - 17; 160/60 -17 méretben.
necsináld.. :(
a kozepe vaszonig kopott lesz a szele meg erintetlen :D
mondjuk nekem annyira nem volt szar.. de ez a michelin klasszisokkal jobb.. ha a heidenau 1 10 es skálán 6 os akkor a michelin 8-9 es
Én használt árról beszéltem! használtan 30 körül van az is!
Az tuti hogy a heidenau esőgumik szarok. Dehát az áruk is annyi
aha.. ami most nekem van abból 1 pár 80 ropi körül van http://www.oponeo.hu/motor-gum...
eddig meg vagyok vele elégedve 5 fokba szakadó esőbe próbáltam meg úgy h előtte 2 héti kb fagyvolt szal az út is elég hideg volt 80 ról tövig húztam az első féket és nem csúszott meg.. kigyorsításnál is fogott mint az állatt.. kegyetlenül tetszik.. mikor megálltam rendes langyos volt a gumi :D sztem nyáron 1 hónapot ha kibír akkor jóvagyok :D
NEm! Nagyon csúszik .

visontán ilyennel hasaltunk el rendszeresen. Van egy jóféle esőgumi az talán nem is heidenau , na meg nem is ennyibe kerül! én ebből 15ezerért vettem egy párat 80%-os volt!

itt mondjuk az első pirelli
LOL googliba beírva ugyan ilyennel vettem a motort! de azon mégse ilyenek voltak a minták.. az kavart be.. ami nekem volt heidenau az hasonlított arra amim most van http://i843.photobucket.com/al... Michelin Pilot Rain vagy már nemtom.. van h 1 típuson 2 fajta elrendezésű minta van? vagy csak foggyos vagyok?
köszönöm! és ez jófajta?
Heidenau K73
heidenau esőgumi! talán. annak is van ilyenje! nekem volt is.
valaki megmondja ennek a guminak a típusát?
nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkitől,megfogadom a tanácsokat amikkel szolgáltatok!
eladó új acerbis cross nadrág 36 -os méret ár 15 eft
Az első lánckerék lötyög a tengelyén,gyári alátét kúpos.. egy rugóként tartja pozícióban a lánckereket..ezen pedig egy sima alátét van..előbb utóbb valami ki fog kopni az baj ha a tengely
Én eldönteném és megnézném az alsó szűrő csavarját is..ezeknél el szokták barmolni rossz szerszámokkal.
Ha megveszed ezeket számolgasd össze 600-at biztos nem adnék érte pláne hogy sx...
minden motorhoz lehet hozatni gyári csavarokat csak tudni kell kit kell felhivni üdv Gyuri
Érdekesség: Debrecenben nem lehet kapni csavart műanyaghoz. Sajnos a legjobb debreceni csavarbolt ahonnan rendel (pesti nagykertől), nem forgalmaznak műanyaghoz csavarokat. Sajnos db-i létemre személyesen kell felmennem Bp-re (a bp-i cég min 1000ft-os rendelés esetén ad fel csomagot-természetesen a postaköltséget a vásárló fizeti). Nekem sem sikerült egyelőre egységes csavarokra lecserélni a meglévőeket...
AZ SZÉP!
mindegy hogy ktm husqvarna gas-gas husaberg üzemóra üzemóra 2008 2009 ek is már van ugyanilyen lelakott szarok 1milláért 2-300 üzemórával
ámen.......