Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

exc-vel terepezni akar
aztán majd beszerez mellé egy régi 600ast gombokért amivel tud túrázni
vagy eladja a nyár végén és beruház egy ser-re
ez az a motor (LC4) ami arra való h lámpától lámpáig keréken menj vele.. az exc meg nem arra való h a bükkbe sm szettel jampizz h betudsz venni 1 kanyart h nem esel el.. amúgy én megértem h könnyebb motort akarsz mert ez jogos ha nem akarsz törvénytelenül motorozni vegyél 1 túramotort avval kényelmesen kimotorozhatsz a világból.. :D
Adrián, Szerda este megyek Pestre. Ha addig megérkezne a kis csomagom (fogaskerék, szűrő-olaj, teló cuccok), akkor elmennék érte személyesen, ha neked így jó.
Igazad van, hirdetnek. Én is láttam egy száz éve futó hirdetést a Vaterán, ahol 5.000,- a gyári védő, ami egy 125-200 2T modellre jó. Nem zavar, ha neked ingyen kell, majd megsajnál valaki, és vesz neked egyet inkább...
attól hogy nekem nem abból áll a motorozás hogy 1 keréken nyírom (meg parasztmód közlekedem..) szerintem ne könyveld el magadnak. sosem láttad hogy megyek, és nem is érdekel hogy kimotorozom-e vagy sem, vagy hogy mi a véleményed. nekem így jó és kész
sosem tudtam ennyire lelkesedni dolgokért, lehet mert nem vagyok leány
az xr4 is akkor tetszett meg igazán amikor rájöttem hogy negyed annyit izzadok vele mint előtte az xt-vel
mondjuk azért vettem mellé egy xt-t is
nem értem minek Neked exc, amikor még az lc4et, talán még az apriliat se tudtad kimotorzni
az utolsó sorod elmond mindent úgy van.. az Apriliát is imádtam, az LC4-et is... remélem a következővel is így leszek
nem mintha zavarna
csak fura volt hogy ez a nagy lángoló szerelem az lc4-el ilyen gyorsan kialudt
fiatalság-bolondság
meglehet.. és akkor mi lenne? semmi
1 millió Ft
Szabad tudni mennyiért vetted?
eladó?
Múltkor voltam a pesti aunerbe kb 2 hete, ott volt 21/18-as slick gumi párban, talán épp akciós is volt.
Sziasztok! A héten vásároltam egy 640 LC4-et. A motoron csak középállvány van és már most tudom, hogy nem rajongok érte. Kérdés lenne, hogy rá lehet erre szerelni oldaltámaszt? Létezik hozzá gyári kiegészítőként? Vagy házilag kellene barkácsolnom? Köszi.
még jó hogy nem minden itt árulo kereskedő meg eladó, nem rakja be az összes irásába amit hirdet ..napi 2-3 szor
arra ott az eladó rovat
akkor aztán fasza fórum lenne a kártélyem
Ha megér annyit vidd ki romániába vizsgáztasd le és már ithon is forgalomba lehet vágni (HA MEGÉRI!)
muszáj itt hazudozzá ? jó a kis villanymotor eddig tetszik de eladó ha érdekel
mivan hülyegyerek? ez nem a japcsi topik!
Rendben, köszi!
már megelőztem a kérdésed írtam neki! :P :D ha válaszol megírom!
Meg tudnád kérdezni h azt a motort h sikerült forgalomba helyezni? Elvileg azt sem lehetne...
KTM Mx . Gs . csak blok alkatrész 06304053450 eladók
poweres és nem poweres
muszájlyj ?
havernak is xc-w je van és rendszámos.. mondjuk ő így vette!