Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak adásvételi van, a 2. tulajtól vettem ő sem kapott hozzá papírt, nem volt még forgalomba helyezve sosem. Hívtam a KTM Zsembery-t, ők mondták h ha exc lenne akkor adnának alvázszám alapján ki papírt de ez xc-w, ami amerikai, de a motorral minden ok. Azért kérdeztem h van-e megoldás erre mert ha nincs akkor el kell h adjam és venni egy olyat ami rendszámozható. A motor amúgy 2010-es.
Köszi, igaz...el is felejtettem :)
Ha vannak papírjai, és felszerszámozod utcai alkatrészekkel, akkor minden megoldható! ;)
Sziasztok! Vettem egy Ktm 450 exc xc-w típusú motort és mivel amerikai modell nem lehet forgalomba helyezni. Tud valaki segíteni ebben az ügyben? Előre is köszi a válaszokat!
Nézd meg a krosszmotorok,hu-n
Szasztok Urak,

tud valaki eladó kitámasztót EXC-hez?
Ja írtad 8000 5000 ért meg hirdetnek ggyárit
kíváncsi eszek mit alkotsz vele
szerintem karácsony előtt azt is árulni fogod
Is-is belevetem magam a hirdetésekbe
E! Ment anglijjába
fogalmam nincs mennyiért csinálja de nem is érdekel.. (vagyis van mert zsiri elmondta) de nem érdekel.. megcsinálja nekem más szóval happy!
SM lesz belőle?
elvitték a kájtéemet?
Nekem ebben van áramle és felfutás, fel és lefutási idő, pulzálás, időtartomány beállitás stb stb.
Szerintem azért nem csak itthonra jó ez a gép.Persze lehet venni 800eÉrt full digitálisan beállithatót meg vizhűtéseset is.
Nekem is hobbira van, nem fogok én Airbus A380-at hegeszteni vele.
Már csak azért sem mert nem fér be a pincébe
Na! Pénz a kézben, ide nekem az eikszcét!
Sziasztok!Van egy 1996 tos ktm sx 65 ös motorom.Versenyen össze törtem a burkolatot.Szerintetek rálehet e rakni ujjab évjáratú ktm idomszettet?
Még anniy ehhez hogy nekem 18as volt a hátsó kerekem a CRM-be mikor supermotot csináltam belőle, nem könnyű gumit szerezni rá de nem lehetetlen!
ezzel nincs baj.. 8üzemórát ment..el fáradt pihenteted a garagéban 48-72 órát aztán már öntheted is visiza ..mert a fáradtságot 48 óra alatt ki lehet pihenni..ha meg 3 napot pihenteted akkor az meg kész csoda mert minden csoda 3 napig tart.
hály.
köszönöm a válaszokat de előre a 21 colos kerék van.. hárta meg a 18as...annyi hogy egy olyan adaptert szerzek az első fékhez meg ahoz való 300 onakár hanyas tárcsát...

zsire mondta hogy előre van valami mintás gumi ami kifejezetten ilyen.
beszéltem egy sráccal..aki olvassitten és ő meg elmondott ezt az a szuperlotyóval kapcsolatban...
már készülök rálya...
ne bazmegoljál, én arra írtam hogy sok pénz! nem azt hogy neked nincs pénzed, hanem hogy én is soknak találom
Koszi ilyenem van...
az elsőt megcsinálják köszi! a hátsóval még nem tom mi lesz.. mondjuk sztem semmi baja ám még amúgy.. az elsőbe igencsak régi az oil ez tény..
az előző neked szolt kortisz..
nincs haragos.. 1X űen nem szimpatikus az arc.. te is megválasztod melyik szerelőhöz viszed az autódat és melyikhez nem.. szívem joga h eldöntsem.. ráadásul messze lakik, ezért próbálok közelebbit keresni. ennyi a történet.. és gecire leszarom h ki hova viszi mert ki a sztár az országba.. és LACIKA nem a pénz a gond mert az van amire kell.. ENNYI BAZMEG ENNYI!
azt vettem észre itt segíteni már derogál szerintem te sem tudsz mindent, én meg pláne. sok hülyeséget kérdeztem, csináltam . ezért ha valaki kérdez olyat amit tudok akkor segítek. ha nem tudom akkor hülyéskedek egy a lényeg nemértem a nagy okosok akiknek tényleg van rutinjuk és jelen vannak itt, miért fröcsögnek állandóan hogy hülye fiatalok,