Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Betesszük a 17-es, 3,5 coll széles kereket előre, hátulra pedig a 17-es, 4,25-6 coll széleset. Általában hátulra az 5 collosat szereti a többség, mert az mindenhova jó, kanyarodni és csúsztatni is egyaránt – szerintem. A 4,25-ös fordulékonyabb, de csúsztatásnál és kanyarban a kisebb tapadási felület miatt instabil. Minél vastagabbat választunk, annál jobban tapad.
Még valami: minél gyorsabb a pálya, annál szélesebb a felni – ez vehető aranyszabálynak.

egy kis segítség lenne...

Forrás: Kiskökény – ifj. Kökényesi György
Esetleg 690 Lc4 generátor+kuplung deknivédőt carbonból nem tud valaki?
Mennyibe kerül?
Elado http://aprod.hu/hirdetes/elado...:
Ha v. erdekel az
Villa! Ezt a védőt 5.000-ért se veszik meg, mert nem ér semmit. Nekem is itt hempereg egy pár...kuplungvédőm meg van, de ingyen nincs...
8 üó-ránál cserélt Motorex olaj valakit nem érdekel?
Csaknem ártok vele,hogy ilyen sűrűn cseréltem?
Lapozz vissza egy oldallal és ott van
Miért lenne kötekedés? mindenki olyat vesz amilyet szeretne,amilyenre igénye van,meg amilyenre pénze!
nekem is van egy olcsóbb fajta nagyfrekvenciás,de semmi AC meg gáz le felfutás,pulzálás stb... viszont itthonra még elég
az idegesített fel hogy 5x ki szoktál rakni egy kérdést és ha nem válaszolnak,és fel vagy háborodva,de most te is ezt csináltad,figyelmen kívül hagytad,pedig nem hülye és értelmetlen kérdést/kérést szántam hozzád!
a motorvezetési stílusodat viszont többször leírod,megosztod a fórumozókkal,annak ellenére hogy tudod,abból következik az igazi köpködés ahogy te fogalmazol hány liter,milyen sebesség....
na de nincs igazam Dávid?
remélem azért még lehetünk fórumbarátok
ktm mx-gs-csak blok alkatrész
csak telefonon ..minden féle blok alkatrészek eladók beszámitás jöhet
06304053450
vannak olan szituk mikor az irónia a fegyverem..de a kérdések amik ne maz üzemórával kapcsolatosak..mind komolyakokakokak
az üzemórás motorok hallatán üzemorvosi kezelésre szorulok...
még jó hogy a világon minden nemű élettartam üzemórára van meg6érozva és nem kilóméterben..csak ezt az okos bekérdezők nem tudlyák.. ha megtudnák..öngyolkosak lennének
na lyaú reggelt..

laca..
engem megasárteni..lehet de nem a fórumon.. itt olyan könnyeedek a dolgok hogy csuda.. elégtételt én az élettől szoktam kapni ..mikor igazol

link...
thnx a válaszokat..
a gumitól nem féelk.. mert az eleje a nagyoknak is kicsúsz6 ..de az inkább elgondolkodtatott hogy ilyne akcilyóhoz nix protektoris védőruhá...
ami azért kel ha a betonon felnyalom a rázókövezetet..akkor ne zuzzam ösze magam mint egy bénabéla..
valahonnan szerezni kell valami börszerkó izét ami egy olan elcsúszást ami semi nagy dologgal nem jár ..olyat simán kibirjon...
na ugy látom nem az endóró gumik lesznek drágák nekem ehez a sporthoz
ha az üveget visszaadod nincs ebben hiba
aszontad rám, hogy boré szopok
favágó faszállító tökmindegy
erdei mind mint a medve
neked mi bajod lett velem?
én nem vagyok favágó!
a miskó az, na de ő paraszt is rendesen!
bizony....... még annál is jobban.
de én nem neheztelek rád, volt már getzibb favágó ismerősöm is
te legalább írni tudsz

Még gecibb ... sőt, én is megsértődtem rád + nagyot csalódtam benned
valóban ilyen getzi lennék?
Volt hogy ilyen " semmire nem jó" gumikkal szopatták a nagy ászokat:

nem tudom ki volt ez de kakucson egész jól ment:

Volt valahol képem is de nem találom. Bergen volt a gyári felniken!

na látod zarándol erre a kérdésedre is azt hittem csak ironikusan hülyéskedsz..
Most meg ne sértődjél már azért!

Eleinte gondoltam a sok hülyeségre hívod fel a figyelmet, meg hogy mennyi ostobaság van itt, amiben természetesen igazad van!

De amikor valami tényleg normális dolgot akarsz írni, azt is ebben a "formában" írod" és elég nehéz néha értelmezni..
Ügyes vagy, irj be magadnak egy piros pontot

Ha abból kitaláltad hogy AC és 300 körül volt akkor gratulálok.Alig pár 100 féle van csak
Meg nem értem miért kéne 1 millás gép dolgozni.

És éppen azért nem irtam be, mert tudtam hogy kötekedés lenne belőle, meg köpködés hogy ez szar, meg ez kevés, meg ez hülye, meg keveset tud.
köszi a választ nem szoktam olajat kevergetni ez csak egy véletlen,sajnálnám tönkrevágni a 4000 kilométeres blokkot!
Köszönöm a választ én is igy gondoltam ,hogy nincs gond az 50 60 keveréssel bár többet ilyen nem lesz nem használok csak full szintetikus olajat csak ebben motorex volt nekem meg power 1 van.
Sajna elkelt... De amugy azt mennyiert adod es milyen?
akkor ezek szerint olvastad már,találkoztál a mondattal,csak nem akartad linkelni!
puszta kíváncsiság! ha azt mondanám hogy mutasd meg melyik garázsba parkol a motorod,egyből arra gondolnál,ki akarlak fosztani?
meg szerettem volna nézni min gyakorolsz,de mostmár nem fontos a dolog! ha ac és 300 körül vetted,akkor hobbizgatni elég,de ha melózni akarsz vele,akkor 1millió körül volt! így már kitaláltam,és még lehet azt is tudom milyen típus
lebuktál Pálinkás Úr! írj egy minuszt magadnak,de ha következőleg kérdezel és nem válaszolnak, akkor ne lepődj meg a saját példádból kiindulva

de remélem nincs harag (LaciCRM-től eltanulom a kötekedés minden formáját)