Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne hülyéskedj! komoly? csak hülyültem miért nem lehetne! az ég világon semmi baja nem lesz! meg sem kell ilyent kérdezni!
Ez pontosan olyan gumi ami igazából semmire sem jó.Mint a 4 évszakos gumi
Vegyél akkor slicket legalább előre.Az fog is valamit

Nekem is jó lett volna slick hátra, de Börninél kimaradtunk a sorsolásból sajna
thnx
azért kipróbálo..már látom valaki rakot fel gumikat is..nekem
a jót mennyiért adod ? hűtővédő csere ?
nekem egy filiszteus azt mondta hogy csak kirugozott állapotban érdemes kinyitni a levegő csavart a telókon
Ellehet vele pályázni.Viszont hiába teszel rá egy 100-as gumit, azt a kis vékony felni összecuppantja, nem tud jól kigömbölyödni, ehejett ovális lesz igy kissebb felület ér az aszfalthoz.Nagyobb a csúszásveszély.
Az elsőt meg nem fogod meg ha kicsúszik.
Mig a supermoto felni 3.5"-os és azon van 120-as gumi (valós szélessége nekem 11.6cm), addig a cross felni szélessége a fele 1.6"-os és arra 100-as gumi.Akkor annak kb 9cm a valós szélessége.
Ennyivel kevesebb gumi is érintkezik a talajjal
Miért annyira fontos ez?
Nem sajna, és spéci ragasztás sem vezetett eredményre.
és amúgy kecsón menyi a pálya bérlet.. egy napos vagy hogy van..?
szeretném ezt eladni 14.000 ért és szeretnék venni 2006 os ktm 450 emhez kuplugvédőt .
na szóval megint megkockáztatom megkérdezni és lehet 3.-ra kapok is választ!
milyen hegesztőgépet vettél? elküldöd a linket?

nem szaladgálni akarok meg baomkodni..
hanem ha kimék mondjuk kecskemétre..emrt azt hallottam ott is van ilyen pálya..akkor azért ott tudok döntögetni?
mert azért egy szoperlótyó szettre beruházni nem akarok..de kicsit játszani a nyári 30fokban mikor ezek mind behúzzák a farkukat...akkor ne marajak motorozás nélkül..
laca..
ez stilusnak..
gyenge
de kihozza az embereket a megszokásból.. ezáltal kibillenek az általuk szokott ritmusból... majd ezen látod az igazi embert valójában.

ha zavar a stilustalanságom majd veszek órákat...
csak eddig mindég drágát adtak volna ..ami még nem is vizálló
Az utcai enduró gumi azért nem a legtutibb, kemény mint a beton + fog zúgni neked mint a Lada Niva .
Szerintem itt nem a külső átmérő a lényeg, hanem a felni szélessége, hogy a gumi minnél nagyobb részen érintkezzen a talajjal.
Ha nem is lehet profin vele, de szaladgálni baromkodni biztos jó lesz
Igen!
Nem sikerült meghegeszteniük?
Azért az olajat nem ördöngősség kicserélni, nem kell hozzá mérnöki diploma.
Amúgy 12.000km-t mentél 3 év alatt?

Ha nem tudod senkinek elküldeni az első telóban tudok segiteni.A hátsóba meg engedj bele a hálózati gázból.
De csak olyat ami zölden ég, a kék az puha
Majd cserél neked 30.000-ért olajat
neked amugy miért jó ez a stilus állandóan?
ja és va É valakinek első fékze adaperja..ami a féknyerghez kell hogy a 300as éktarit rá lehessen rakni..lyó

tudom zsóti..lehet hogy 310es vagy 320as..de az akkor olyan van valakinek elfekvőben?

mert látom a thavai nyart is itt a sok okos extrém en gyúró mind visszafordul magában 35 fokban és akkor az aszfalt azért csak nem porzik?
Plusz szélesiteném azt tudás halmazt ami már igy is olyan széles mint egy pocokút
qúrwa élewt..Qrwa élet
tudtam tudtam..csak nem sejtettem
és ha 10el osztanánk..amit mondok..meg azt is amit kérdezek már egész közel lennénk az igazsághoz
Szerintem 210 colos kerékre nem fogsz találni gumit.
link...kekszi.. és a többi kártélyemes szuperlotyós barátaim
sziasztok..
szeretném kérdezni..hogy üzemóra ide üzem órvos oda.. ha egy 210colos kerékre rakok valami 100as utcai endúró gumit.. +a hátsó 18asra is egy 130-140 es útcai endúró gumit..azzal lehet azért szuperlotyózni?
vagy inkább 6gyam
Ez igen! Az olajak keverhetőek, ha szintetikus, akkor a szintetikussal, a fél-szint, a fél-szinttel, az ásványi az ásványival. Törekedni kell az azonos teljesítmény szintre, és viszkozitásra, de ettől nem lesz semmi baja...