Sziasztok SEGÍTSÉG kellene az lenne a gondom hogy a motoromban az önindító valami oknál fogva vissza felé teker ! De nem tudom hogy hogyan ilyet még nem láttam ! EXC-ről van szó . Előre is köszi !
amikor akarom levenni ahhoz ki kell akasztani a csatokat és nekem az szorul.. azt mondom.. az a kis vas 2 ilyen kampóba megy bele és az akad és arra gondoltam h majd bejáródik mert az alsó már bejáródott de a legfelső meg az alatta lévő gecikemény.. nekem semmi bajom nincs vele. nem meleg, vízálló kényelmes váltani is tudok benne, viszont kicsit nehéz.. haver thor csizmája meg a tech 6-8 könnyebb menni is jól tudok benne csak 1 koptató kellene az aljára mert ez így nemjó. nem tudod h lehet olyat szerezni? létezik direkt erre a típusra?
Nincs melód most?Venni kell egy kotla autót kétszázezerért azt a többit tessék motorra költeni.Én is egy 14éves swiftel nyomom már 4éve.olcsó és igénytelen.Mint egy normális autónak lennie kell.Csak ne törjük össze Kár ezrét a faktori 525-ért pedig csoda masina.
kicsit fagyasztva lett a story,mert ha a szomszédságodba fogok melózni (véletlenül),akkor azt a 300km-ert lehet kocsival kéne megtenni de ha itt helyben lesz meló,akkor biztos lesz 2 kerék
addig meg elszöcskézek az xt-vel
bezzeg én ugrálok arra is aki nem akarja napi szinten bombázok mindig 5-6 hirdetést hogy cserélne-e.... de nem, vagy sport vagy 2t cross vagy ajutó kéne.. franc
Remélem tudsz segíteni.
Üdv: Peti