Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! KTM 450EXC 2006-hoz kellene berúgó kar!
Remélem tudsz segíteni.
Üdv: Peti
neharagudjatok de a ktm az valami bicili márka ? háhá csak vicceltem

gondolom senkinek sem hullott szét mostanában a motorja és senki sems zidja hogy szar ktm
zsiri írtam SM est :)
Hamarosan olajcsere...

Motul 300V Factory 15W50 vagy
Motul 7100 10W60 ?

vagy tökmindegy?
Sejtem én, hogy nem ronggyá kopott gumit szeretne eladni , de biztos ami biztos, rákérdezek. Ha meg tényleg új, annyiért viszem is .
ha új akkor 35 elég jó ár érte én 2 éve vettem ennyiért
Sziasztok SEGÍTSÉG kellene az lenne a gondom hogy a motoromban az önindító valami oknál fogva vissza felé teker ! De nem tudom hogy hogyan ilyet még nem láttam ! EXC-ről van szó . Előre is köszi !
Gondolom azért 35ezerért nem használtat akar neked eladni
Ez új vagy használt? esetleg kép van róla?
Eladó!
Hali! Eladó két alig használt lánckerék az első 15 fogas, a hátsó 45 fogas gyári KTM! 8000 ezer a kettő!
nem igazán értem ezt milyen koptatora gondolsz az alján?

mint amilyen a superlotyos csizmákon van vas koptato, vagy mi..?

tudsz ajánlani valami céget(ket),ahol awi-val hegesztenek,legfőképpen csövet? erre mifelénk nagyon halott a dolog!
amikor akarom levenni ahhoz ki kell akasztani a csatokat és nekem az szorul.. azt mondom.. az a kis vas 2 ilyen kampóba megy bele és az akad és arra gondoltam h majd bejáródik mert az alsó már bejáródott de a legfelső meg az alatta lévő gecikemény.. nekem semmi bajom nincs vele. nem meleg, vízálló kényelmes váltani is tudok benne, viszont kicsit nehéz.. haver thor csizmája meg a tech 6-8 könnyebb menni is jól tudok benne csak 1 koptató kellene az aljára mert ez így nemjó. nem tudod h lehet olyat szerezni? létezik direkt erre a típusra?
Nincs melód most?Venni kell egy kotla autót kétszázezerért azt a többit tessék motorra költeni.Én is egy 14éves swiftel nyomom már 4éve.olcsó és igénytelen.Mint egy normális autónak lennie kell.Csak ne törjük össze Kár ezrét a faktori 525-ért pedig csoda masina.
sajnos ő cserélni nem akar.. így csak abban bízhatok hogy elviszik az enyém az egriről is kár volt lecsúszni
Csak nehogy elvigyék.Hamar elkelnek az ilyen ékességek.
kicsit fagyasztva lett a story,mert ha a szomszédságodba fogok melózni (véletlenül),akkor azt a 300km-ert lehet kocsival kéne megtenni de ha itt helyben lesz meló,akkor biztos lesz 2 kerék
addig meg elszöcskézek az xt-vel
pont ez van kinézve
na ez kétszer rakta be
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc_factory-6545823
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc_factory-6545823

Itt
van az utolsó faszántos 525 fasztori
bezzeg én ugrálok arra is aki nem akarja napi szinten bombázok mindig 5-6 hirdetést hogy cserélne-e.... de nem, vagy sport vagy 2t cross vagy ajutó kéne.. franc
Neked nem motort kéne venned először?Van egy 525EXC Factory kilencszázvalamennyiért.Én ráugranék
metzeler six days... ha kell van egy pár 35ezerért...