Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mesélj csak, milyen kabát?
amúgy volt valami hiba rajta? akármi kis cérnaszál akármi? kopás? szakadás? miért adtad el? mennyi ideig használtad?
Esetleg ha nem veszik at a postan akkor irok! Scott enduro kabat nem érdekel valakit? vadi nyúl!
basszameg.. :S gondoltam.. amúgy volt képgaléria is és levetted.. :( :)
Elkelt....
ha bugic nem akkor én megvenném.. vagy licitáljunk bugic? :D
Köszi a segítséget,de lehet a végén személyautó lesz belőle,ha 30-40 km-es körzetben nem találok melót! egyenlőre még várok!
2010 es XC 300 hátsó WP ujszerű
Köszi! Akkor kénytelen leszek megrendelni.
Keresgélj az apróba,van pár még használható gumi.
Helló!
Én most cserélem,a Pink motorsnál kb 9000 Ft,exc,olyan mint az alsó pds,nem tűgörgős!
Hello!
Szerintetek honnan érdemes gumit rendelni most? KTM 250 EXC-re kellene első-hátsó. Márka nem annyira fontos, csak legyen valami tapadása .
Helló!

Egy kis segítségre lenne szükségem.
A hátsó teleszkópnak a felsőrésze kicsit kotyog. Ezt szeretném megcsinálni mielőtt nagyobb lesz a baj. Az alsó még nem, de ilyenkor érdemes egyszerre cserélni a kettőt?
Ehhez a művelethez muszáj megvenni a gyári javító szettet vagy egy normál csapágyboltban is megtudom venni (persze ha szabvány tűgörgőscsapágy van benne "amit kétlek") ?

Most cseréltem első-hátsó kerékcsapágyat és a "bolti" ár feléből megvolt (6.000 Ft szimeringekkel együtt).

Aki tud kérem segítsen!

Előre is köszönöm!
Szeva.Engem lehet érdekel.
Jó messze laksz tőlem ezért lenne pár kérdésem?Talphosszát le tudnád mérni nekem?Esetleg ha van hozzá kiscipő annak a talphosszát.Igazság az hogy 44,5-es a lábam és néha jó a 44-es de van mikor a 45-ös jó.Köszönöm.
úgy hallottam ezek a kájtéemek szétesnek állandójan.. ez igaz? mert félve vettem ilyen motort.. 1 SV650 et akartam mert állítólag 1 kis karbi állítással 230 lovat produkál 10e es fordulaton és 350Nm nyomatékot 8ezren.. de úgy voltam nekem elég ez a 60 is.. de lehet jobban jártam volna valami japóval mert állítólag az strapabíróbb
Hali új vagyok itt.. leírná nekem valaki lépésről lépésre hogyan tudok olajat cserélni az LC4 motoromon? és ha 2 hengert teszek egymás tetejére akkor duplázódik a köbcenti igaz? milyen olajat használtok? mik a típushibái a szürke blokkosnak mire figyeljek oda? továbbá nem tud valaki tolna megyében olyan kürtöskalácsost ahol ehető a kalács? mert kakasdon van 1.. de.. pfffúúj.. oda ne menjetek.. :(
vagyis ez! 35e 44es
Kell valakinek? 35e 44es
Sziasztok.Valakinek esetleg?Üdv
Ha még nem vettél motort holnap hívj fel, adok 1 tippet. Persze ha érdekel! 20/6691055
Eladó egy 3,5x17 és 4,25x17 Excel felni...giraffe64@freemail.hu
Jóóónapot a narancsvidéjknek !
Van-e köztetek somogyi? No, persze rajtam kívül.....
Ugyvan.. Nem tettem le rola hogy legyen exc es terepezzek