Egy kis segítségre lenne szükségem.
A hátsó teleszkópnak a felsőrésze kicsit kotyog. Ezt szeretném megcsinálni mielőtt nagyobb lesz a baj. Az alsó még nem, de ilyenkor érdemes egyszerre cserélni a kettőt?
Ehhez a művelethez muszáj megvenni a gyári javító szettet vagy egy normál csapágyboltban is megtudom venni (persze ha szabvány tűgörgőscsapágy van benne "amit kétlek") ?
Most cseréltem első-hátsó kerékcsapágyat és a "bolti" ár feléből megvolt (6.000 Ft szimeringekkel együtt).
Szeva.Engem lehet érdekel.
Jó messze laksz tőlem ezért lenne pár kérdésem?Talphosszát le tudnád mérni nekem?Esetleg ha van hozzá kiscipő annak a talphosszát.Igazság az hogy 44,5-es a lábam és néha jó a 44-es de van mikor a 45-ös jó.Köszönöm.
úgy hallottam ezek a kájtéemek szétesnek állandójan.. ez igaz? mert félve vettem ilyen motort.. 1 SV650 et akartam mert állítólag 1 kis karbi állítással 230 lovat produkál 10e es fordulaton és 350Nm nyomatékot 8ezren.. de úgy voltam nekem elég ez a 60 is.. de lehet jobban jártam volna valami japóval mert állítólag az strapabíróbb
Hali új vagyok itt.. leírná nekem valaki lépésről lépésre hogyan tudok olajat cserélni az LC4 motoromon? és ha 2 hengert teszek egymás tetejére akkor duplázódik a köbcenti igaz? milyen olajat használtok? mik a típushibái a szürke blokkosnak mire figyeljek oda? továbbá nem tud valaki tolna megyében olyan kürtöskalácsost ahol ehető a kalács? mert kakasdon van 1.. de.. pfffúúj.. oda ne menjetek.. :(
Én most cserélem,a Pink motorsnál kb 9000 Ft,exc,olyan mint az alsó pds,nem tűgörgős!
Szerintetek honnan érdemes gumit rendelni most? KTM 250 EXC-re kellene első-hátsó. Márka nem annyira fontos, csak legyen valami tapadása .
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A hátsó teleszkópnak a felsőrésze kicsit kotyog. Ezt szeretném megcsinálni mielőtt nagyobb lesz a baj. Az alsó még nem, de ilyenkor érdemes egyszerre cserélni a kettőt?
Ehhez a művelethez muszáj megvenni a gyári javító szettet vagy egy normál csapágyboltban is megtudom venni (persze ha szabvány tűgörgőscsapágy van benne "amit kétlek") ?
Most cseréltem első-hátsó kerékcsapágyat és a "bolti" ár feléből megvolt (6.000 Ft szimeringekkel együtt).
Aki tud kérem segítsen!
Előre is köszönöm!
Jó messze laksz tőlem ezért lenne pár kérdésem?Talphosszát le tudnád mérni nekem?Esetleg ha van hozzá kiscipő annak a talphosszát.Igazság az hogy 44,5-es a lábam és néha jó a 44-es de van mikor a 45-ös jó.Köszönöm.
Van-e köztetek somogyi? No, persze rajtam kívül.....