Nem tom ti h vagytok vele de nekem egy Oxtar Tcx pro2-es csizmam van! Ez a 3 evem ezzel a csizmaval es egyxuen nem birom kinyirni sokat hasznalom de komolyan! Jo nem egy Alpinestar de szerintem kurva jo csizma kenyelmes nem azik be (hacsak nem terdig megyek a vizben) szerintem ar ertekben verhetettlen.. De mondom SZERINTEM!
Nekem van egy olcsó csizmám is, a Shot X20. Kis cipős, nem csuklós a bokája, de annyiért ne is várjunk csodákat. A csat része nem tetszik, de ha tisztán veszed fel, akkor nincs annak sem baja. Ez 45 volt, a Sidi meg 90 körül van. És van annyi különbség közte, kidolgozásba szerintem...
Te szereted a legjobban de még alig használtad.
Akkor megvan miért
Nem mondtam azt hogy szar de olyantol már hallottam szidalmazni aki megvette120ezerér a tech 10-est és egy verseny szezont bírt Endurocossban.Persze ő használja rendesen de azért egy kicsit többet várnék egy ilyen drága csizmátol.Az olcsó 30-40ezres csizmák meg mind kutyaszar.Sógorom alig használta a Nofear trophee csizmát és kokrétan szétrepedt szétfoszlott a csizma 1év alatt.Volt akkor Askew csizma is hasonló kategória szétszakadt.Nekem a 10éves Falco csizmám most kezdi elengedni magát a varrásoknál.Tudom én nem versenyzek se hardenduro de ez kibírt volna 5évet is komolyabb használatnál.Még az olaszok rakták össze.
Heló!
én tudok egy 530 exc haver hirdeti 40üo körul van benne még karvmentes idomokkal olyanm int az uj!120oráig olajcserén kivül másra nem kell költened
Üdv nektek!
számomra ismeretlen ez a típus exc 520
Ezt nézegetem mit lehet ezekről tudni nagyjából mennyire bírják?rossz ,jó tulajdonságok érdekelnének!
használnám városban, terepen, vegyesen stb!
hát a motoros körömben 4 embernek van alpinestars csizmája 2db tech 3 1db tech 6 1db tech 8 és nekünk nincs vele gond, mind közül sztem én szeretem a legjobban! soha nem izzadtam még bele 40 fokba se.. és teljesen vízálló elég tartós sztem nagyon jó.. a csatjait kicsit nehéz kicsatolni de elég új a csimmám még, szal sztem bejáródik! :)
Mindenképp azért venném mert kényelmes.Írtam is hogy ez az elsődleges.Hiába van tele minden protektorral ha feltöri a lábam.Ezért is érdeklődtem hogy kényelmes e és mennyire strapabíró.Én a SIDIről csak jókat hallottam nem úgy mint az Alpinestars-ról vagy Fox csizmákról.Még amit vennék az a Gaerne de nálam gyakorlatilag mind elmenne 4-5évet amennyit motorozok.
A Barni13 csizmáját meg azért nem vettem meg mert beszéltem vele és nem jó a lábamra.Akkor még megvolt a csizma csak én vettem a fáradságot és felhívtam
Jahh azt elfelejtettem h ha meg elkezdik sorolni h mi lett a blokkban cserelve nem kell beszarni vannak hibak a blokkban csak tenyleg ki legyenek cserelve a dolgok... De irj szerintem a Giraffe-nak o tuti tobbet tud neked segiteni...
Mikori evjarat? Csak mert ha kb 2009 akkor azt tom mondani lenne rajta mit valtoztatni mert mar nem egy ket helyrol hallottam h nem a legjobb valasztas mivel ebbe tettek bele elosszor az uj szeriaju blokkot aminek voltak gyerekes hibai! Tehat ha ott allsz es megkerdezed h mennyi üzemóra van benne na meg h volt e benne valami cserel es azt mondjak h ez a blokk meg egyxsem volt szetszedve akkor vagy a zsebedbe nyulsz a penztarcadert mert lesz koltsege a moci ak vagy megint csak a zsebedbe nyulsz a kocsikulcsert es hazaig meg sem allsz!
Sziasztok van valakinek 530exc r je készülök vásárolni egy ilyen tipusú motort és azt szeretném kérdezni hogy mire kellene odafigyelni. Jó lenne ha valaki segítene ! Előre is köszi !
bugic hidd el nekem semmi értelme....
egy felesleges paraszt vakitás amivel pár embert még be tudnak csalogatni a vevő pulthoz.... kb ennyi.nem véletlenül nem vette át egyik csizma gyárto sem ezt a marhaságot a terepcsizmáin.
ha nekem nem hiszed el kérdezz meg egy versenyen mondjuk tiz embert akinek ilyen van a lábán, hogy valaha kellett -e cserélni bármelyik kis disz műanyag bizbaszt rajta... a válasz -nem!
kb mind ott rohad el a csizmán amig szét nem esik.
szoval ha veszel olyan holmit , ne azért vedd meg mert kis diszpőcs műanyagok lecsavarozhatok rajta, hanem azért mert neked kényelmes.
normál ember aki motorozik is , és nem csak a szájával mondjuk a neten, az kb max 3-4 évente ugyis csizmát vásárol mert elkezd szétdőlni, elfogyni itt-ott.
deha már sidi, én is probáltam azt a csizmát mert tetszett, rohadt kényelmes holmi, ami zavart benne az a bőszme nagy gumi csőcs a forgonál, rohadtul eltartotta a váztol a bokám, de valoszinű ez is kinek igy, kinek ugy... személyre szabott ...
azért nem véletlen hogy sokan le szokták kicsit legyezős flexel csiszolni....
nálam gearne a befuto.
bár még abban is találni hibát, ha már az ember kritizál, ha sok a romános patak átkelős balhé akkor igen nehezen szárad ki, olyankor jobb egy kiscipős csizma...
A fene tudja, hasonló gumi van az sx emen, de nagyon utálom... Mármint a gumit. Oldaltartása (fogása?) nulla, állandón össze-vissza csúszkál a hátulj, miközben rajtam kívül mindenki más szépen tögyög.... Bár lehet, hogy csak én vagy a balf*sz.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Valaki írt már ennek a majomnak?
Ha még nem akkor ne is erőltesse mert hirdetés KAMU!
Akkor megvan miért
Nem mondtam azt hogy szar de olyantol már hallottam szidalmazni aki megvette120ezerér a tech 10-est és egy verseny szezont bírt Endurocossban.Persze ő használja rendesen de azért egy kicsit többet várnék egy ilyen drága csizmátol.Az olcsó 30-40ezres csizmák meg mind kutyaszar.Sógorom alig használta a Nofear trophee csizmát és kokrétan szétrepedt szétfoszlott a csizma 1év alatt.Volt akkor Askew csizma is hasonló kategória szétszakadt.Nekem a 10éves Falco csizmám most kezdi elengedni magát a varrásoknál.Tudom én nem versenyzek se hardenduro de ez kibírt volna 5évet is komolyabb használatnál.Még az olaszok rakták össze.
én tudok egy 530 exc haver hirdeti 40üo körul van benne még karvmentes idomokkal olyanm int az uj!120oráig olajcserén kivül másra nem kell költened
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
számomra ismeretlen ez a típus exc 520
Ezt nézegetem mit lehet ezekről tudni nagyjából mennyire bírják?rossz ,jó tulajdonságok érdekelnének!
használnám városban, terepen, vegyesen stb!
esetleg ezt a motrot ismeri valaki?
link
Köszönöm a segítséget előre is!
ÜDV
A Barni13 csizmáját meg azért nem vettem meg mert beszéltem vele és nem jó a lábamra.Akkor még megvolt a csizma csak én vettem a fáradságot és felhívtam
vinnék hozzá munkát
kösz
kiváncsi leszek mit fog tudni kezdeni a KTM a Husgival, ami jopár éve egy veszteséges hajo...., nem véletlen engedte el a Bayerische Motor Werke ...
egy felesleges paraszt vakitás amivel pár embert még be tudnak csalogatni a vevő pulthoz.... kb ennyi.nem véletlenül nem vette át egyik csizma gyárto sem ezt a marhaságot a terepcsizmáin.
ha nekem nem hiszed el kérdezz meg egy versenyen mondjuk tiz embert akinek ilyen van a lábán, hogy valaha kellett -e cserélni bármelyik kis disz műanyag bizbaszt rajta... a válasz -nem!
kb mind ott rohad el a csizmán amig szét nem esik.
szoval ha veszel olyan holmit , ne azért vedd meg mert kis diszpőcs műanyagok lecsavarozhatok rajta, hanem azért mert neked kényelmes.
normál ember aki motorozik is , és nem csak a szájával mondjuk a neten, az kb max 3-4 évente ugyis csizmát vásárol mert elkezd szétdőlni, elfogyni itt-ott.
deha már sidi, én is probáltam azt a csizmát mert tetszett, rohadt kényelmes holmi, ami zavart benne az a bőszme nagy gumi csőcs a forgonál, rohadtul eltartotta a váztol a bokám, de valoszinű ez is kinek igy, kinek ugy... személyre szabott ...
azért nem véletlen hogy sokan le szokták kicsit legyezős flexel csiszolni....
nálam gearne a befuto.
bár még abban is találni hibát, ha már az ember kritizál, ha sok a romános patak átkelős balhé akkor igen nehezen szárad ki, olyankor jobb egy kiscipős csizma...