Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Metzeler MC 5 100/90 19 es eladó új half price 8EHUF
http://www.motortire.hu/metzel...
Délután átmegyek hozzá megmérem de mit mérjek és mennyire gondoltál ha jó lenne az általad ajánlott alkatrész?
Ha valaki segít eladni a lent emlitett dolgokat :10% a vételárból a sikerdíj!
Köszönöm!
Na az komoly.Akkor vége is a husqvarnának.Vagy lehet hogy csak most kezdődik a husqvarna virágzása.Husaberget is életbe hagyták.Kitudja mi lesz a másik swéddel
Rizoma rendszámtartó kompletten szinte bármilyen motorra és GPS tartó konzol elektronikai előkészítéssel SM 950 , SMt 990 , 950 ill 990 Adventure motorokra.
Ár irányár : 20000ft
ezekről lenne szó
Műanyag idomok sárvédők gyári gumicsövek KTM modellekhez eladók!
Ár : 1000ft/db vagy egyben az egész 10000Ft!
KTM Lc4 625 640 660 SM SMC DukeI-II re való gyári BREMBO fékrendszer első hátsó kapcsoló konzollal eladó!
Ár alkuképes egyben nagyobb kedvezmény!
Irányár : 90.000ft
Ktm Duke II KERÁMIA! leömlős kipuf rendszer eladó!
Ár alkuképes foggalmam sincs mit kérjek érte!Irányár 50.000ft.
Duke II hátsó lengvilla eladó!
Csak komoly csak telfonon ha kérhetem!
Ár : 27000ft
WP központi rugóstag eladó!
Csak komoly csak telefonon ha kérhetem!
Ár:24000ft
Ktm Duke 2 fejidom eladó csak komoly érdeklődők csak telefonon ha kérhetem!
06307471871
25000ft
Nem csak a kis műanyag vackokat hanem a komplett műanyagot is le lehet cserélni ahol van a csuklási pont.Persze az ára ezeknek a kütyüknek elég húzós de ha azt veszed nem kell új csizma ha valami megrottyan rajta már megérte.Ebay-en néztem minden van hozzá.Sok csizmához még csatot se lehet kapni.Amúgy kényelmes csizma?Zsiráf tőled kérdem mert neked megvan ezeréve.Endurósnak kell a kényelmes csizma mert a legtöbb időt ők töltik el a motoron.
foggalmam sincs sztem 1999-2001 körüli havernak akarok segíteni mert olyan ostoba ...
ha küldenél képet megköszönném!vilnov@citromail.hu
Mi a fék felfogatás mérete? van egy komplett nyergem, új betétekkel, távtartót, tengelyt lehet, hogy tudok, ha van méret. Évjárat? Alvázszám esetleg?
Ktm exc 380 hoz valaki tudna segíteni első tengely távtartók enduro fék stb beszerzésben?
Vazze, nekem nincs ilyen jó cimborám, mint neked, aki zsír helyeket tud, és zsír, mert spongyoriba osztogat minden szépet és jót...
Pedig van értelme, mert ha supermotoba csúszol az aszfalton, akkor elég 1-2 részlet a csizmán, és nem hátrány, ha cserélhető.
konkrétan pont semmi értelme azoknak a külső kis műanyag vackoknak a csere lehetősége....
max mint vevő fogás van értelme, a gyakorlatban nulla.
akkor vagy sokat üldögélsz...,vagy nem mész eleget....

nekem max 1-1,5 évet bir egy talp, a balos megy mindig hamarabb tönkre a válto miatt.
Nekem 2002 óta van egy ilyen csizmám, és még nem cseréltem talpat rajta, pedig sm-re is használtam, igaz koptatóval...
Ha nem is arra gondolt a SIDI hogy eladd még jópénzér,inkább arra hogy ne kelljen kidobni mert szétment a talpa.Amúgy néztem konkrétan minden műanyag részt lehet rajta cserélni.Nagyon tuti kis csizma.Kár hogy nem jó rám megvettem volna
Na te mit akarsz! Ha kell valami hivjal fel! Moreee!
Nos ugy nezett ki a csizma h semmi hibaja nincs! A talpa volt megkopva egy kivsit de akinek ilyen csizmaja van az tudja h ezt cserelni lehet es kell is mert ugy csinalta meg a SIDI h ezzel az eladas utan is tudjon valah beszedni lóvét! Tehat hibatlan volt! Haverr volt nem az enyem amugy!