Na az komoly.Akkor vége is a husqvarnának.Vagy lehet hogy csak most kezdődik a husqvarna virágzása.Husaberget is életbe hagyták.Kitudja mi lesz a másik swéddel
Rizoma rendszámtartó kompletten szinte bármilyen motorra és GPS tartó konzol elektronikai előkészítéssel SM 950 , SMt 990 , 950 ill 990 Adventure motorokra.
Ár irányár : 20000ft
KTM Lc4 625 640 660 SM SMC DukeI-II re való gyári BREMBO fékrendszer első hátsó kapcsoló konzollal eladó!
Ár alkuképes egyben nagyobb kedvezmény!
Irányár : 90.000ft
Nem csak a kis műanyag vackokat hanem a komplett műanyagot is le lehet cserélni ahol van a csuklási pont.Persze az ára ezeknek a kütyüknek elég húzós de ha azt veszed nem kell új csizma ha valami megrottyan rajta már megérte.Ebay-en néztem minden van hozzá.Sok csizmához még csatot se lehet kapni.Amúgy kényelmes csizma?Zsiráf tőled kérdem mert neked megvan ezeréve.Endurósnak kell a kényelmes csizma mert a legtöbb időt ők töltik el a motoron.
Ha nem is arra gondolt a SIDI hogy eladd még jópénzér,inkább arra hogy ne kelljen kidobni mert szétment a talpa.Amúgy néztem konkrétan minden műanyag részt lehet rajta cserélni.Nagyon tuti kis csizma.Kár hogy nem jó rám megvettem volna
Nos ugy nezett ki a csizma h semmi hibaja nincs! A talpa volt megkopva egy kivsit de akinek ilyen csizmaja van az tudja h ezt cserelni lehet es kell is mert ugy csinalta meg a SIDI h ezzel az eladas utan is tudjon valah beszedni lóvét! Tehat hibatlan volt! Haverr volt nem az enyem amugy!
http://www.motortire.hu/metzel...