1db szelepfedél csavar látszik a képen, a himba rögzítő inbuszon nem igen látszik babrálás nyom
de amúgy te attól alszol jobban, hogy keresed a hibát a képen? mi van akkor ha nem 200 km van a motorban hanem 50ezer? nem a tied nem téged basztak át akkor...
Ha értesz is ahhoz és szeretd is amit tanultál és amiről papírod van akkor még be is jöhet a dolog.
Van egy gyerek kori haverom, 3 évvel idősebb mint én, mikor én már dolgoztam ő még egyetemre járt és röhögtünk rajta, hogy minek tanul ennyit ráadásul vmi hülye szakma ( meg nem mondom, hogy pontosan mi).
Most ott tart hogy 2 éve dolgozik, ide oda mászkál, meg országokba repked mindenféle céges ügyekben és 1,5misi felett van a brutto fizetése hivatalosan.
De mégis melyik csavarról van szó, és szerinted abból hogy állapítod meg, hogy hányszor volt rajta kulcs? Mert én csak a hengerfej tetején lévő légtelenítő csavaron látom ezen a képen, hogy kulcs volt rajta. Ha meg állt a motor sokáig - feltételezhetően víz nélkül - akkor az újbóli üzembe helyezéskor légteleníteni is kellett a rendszert, vagy nem?
Soha ne így állj hozzá. Ha ügyesen csinálod a papír mögött tudás is lesz, ha gyakorlatot szerzel akkor pedig még több tudás, és hidd el lehet úgy csinálni, hogy meghozza az eredményét a belefektetett munka. Lehet hozni példát, és ellenpéldát is, ez tiszta sor. Nekem pl. megérte tanulni.
Mert ha jobban megnézed a csavarfejeket,akkor látni rajtuk,hogy nem egyszer volt rajtuk kulcs. De ha csak 300 valamennyi km van a motorban akkor minek volt bizgálva? Csak észrevétel.
épp ezt mondom... hogy inkább annak van értelme amit te csinálsz, nem annak hogy engem hajtanak az egyetemre meg minden.. mérnök mérnök pff.. túl van értékelve a szülőknél meg a köztudatban is 5 év szívás egy nyomorult papírért
Nem olyan régen volt hasonló vita itt, mi mennyit ér!
De mi ilyen nehéz ebben az egészben! Mit nem lehet megérteni? Minden eladáshoz jó adag szerencse is kell! Sajnos Mo.-on ez a mai helyzet: NINCS pénzük az embereknek! Nem a motorok nem érnek annyit, nincs fizetőképes kereslet! + rászoktatták az embereket arra az évek folyamán hogy szinte csak az árat nézik, semmi más nem ér semmit! Hiába mondod hogy rendszeresen szervizelt 1 gazdás, stb... ki hisz már ebben? Nincs értéke... Mindent a neten vagy itt-ott fellelhető legolcsóbbhoz számolnak! Tudom mindenkinek a pénz a legkevesebb! De akkor is!
Ráadásul ha már a huskiból ilyen "jól" kiszálltál nem szólhatsz egy szót sem!
700-ért vesz 160-at rákölt és 950-ért kezdi el árulni? Hmmm... akkor érdekes hogy a saját akkori szeretett(vagy csak olcsón hozzájutott), ápolt motorodért Te is sokat kértél! "Nem ér annyit" és mégis annyiért akartad eladni... Hogy is van ez?
hasznaltmotortol mit varsz? 800nal nem is er tobbet a motorod. Egy hijan 10eves. Es a hasznaltauto-motoron ha hobbibol van csak bukni lehet nagyreszt.. Ha tobbert is adod el elotte mig hasznaltad rakoltotted azt a penzt mig hasznaltad. Huskyt 700ert vettem 880ert adtam el kb 150-160-at belepakoltam. Szoval semmi. Igaz enis 950ert akartam elkinozni de kutyanak nem kellett annyiert. De igy nem is lehet hozzaallni az eladashoz ahogy te allsz. V cs szenvedsz es el sem akarod adni:)
de amúgy te attól alszol jobban, hogy keresed a hibát a képen? mi van akkor ha nem 200 km van a motorban hanem 50ezer? nem a tied nem téged basztak át akkor...