nem kopott ki a csat? ezt nem értem
nálam a talpa kopik szét a lábtartotol, meg a spicc vasak szakadnak le rendszeresen a szikláktol de még soha nem volt problémám csat kikopásal...
amugymeg az alpinestars szerintem egy viccesen drága holmi, amikor az összes többi csizma gyárto sok-sok éve gyártja a bokában csuklos holmikat ők meg még mindig nyomják mezeibe....a tech10-ben a kiscipőben az a csuklo meg kb a vicc kategori..
azt tudom róla hogy cserélné az LC-re ha rátudna fizetni.. úgyhogy gyorsan lelakom hogy ennyit érjen és hozom ezt
mondjuk jobban örülnék ha simán megvennék ezt
Ja, akartam ma csörögni de nagy volt a hajtás. Te, ha rád ekkora a dzseki akkor én még kereshetek magam mellé albérlőt bele... Pedig nem lett volna rossz!
Kár...
Nekem nem volt 530-asom, de ismerek olyat akinek igen!
Így másodkézből: 540 üzemóráig nem volt bontva a blokk! Akkor 300ezer ráugrott, azóta is megy... Szóval rendszeres ápolás, karbantartás mellett ezek is elmennek sokat...
Nekem Forma Dominator csizmám van.Igazából nem tudom semmi mással összehasonlitani, viszont valami eszeveszett módon nyikorog amikor gyalogolok benne
Amikor mentem mondjuk suliban végig a folyosóban és csak annyit lehetett hallani hogy: "nyik...nyik....nyik....nyik" az azért már bosszantó volt
Mint egy igazi furik úgy nyikorog
Valakinek valami ötlet ellene?
Alulról az 1. és a 3. csatt közötti gumi nyikorog
Ha már csizma,nekem az FM bírta a legtovább.Talán még nagyon régen a gaerne volt a leg strapabíróbb.Eddig akármilyet vettem (FOX,alpinstars,thor) mind szétmálott 1 1/2 -2 év alatt.Mondjuk az alpinestars tech 10 volt a legkényelmesebb,de azzal a lófasz hótaposó csizmaorral én nem tudtam rendesen váltani.Igaz mással se tudok,csak tornacipőbe.
EXC-F 250 blokk megbízhatóságáról, szervízigényéről valaki érdemben tudna nyilatkozni? Most nem arra gondolok, hogy nézzem meg a gépkönyvet, hogy mit ír elő, hanem a valós életben hobbiszinten mit bír, mire érzékeny mennyire vált be. Előre is köszönöm
Űbermens, nagyon jó kis gépezetek, csak ajánlani tudom. Volt egy 525 EXC-m, eladtam kül. okok miatt, és annyira megtetszett, hogy utánam egint KTM et vettem, 525 SX et.
Helló!
Haveromnak is van egy,2010-es 1.200.000 Ft az utolsó ár,újonnan vette,az üzemóra valós.Bontatlan blokk!
Aki meg beleokoskodik úgy,hogy a haverja haverjától hallotta,de neki nem volt,annak a szavára nem sokat adnék... Mert itt sokan sokkal okosabbak,mint a KTM gyár mérnökei.
Nekem is volt 2007/12-ik havi,a legelső szériából,140ü.ó-val adtam el ,hibátlan blokkal,semmi bajom nem volt vele-egy szimmeringet cseréltek benne garanciába,mert összefojt a váltó és a motorolaj-és ennyi!Szerettem ,jó motor volt.
Én azt keveset használtam, de azt is főleg supermotozásra. A merevített bokarész miatt vettem meg, meg a cserélhető talp miatt. Meg kellett szokni, hogy nem mozog annyit, mint a Sidi, de jó volt.
nálam a talpa kopik szét a lábtartotol, meg a spicc vasak szakadnak le rendszeresen a szikláktol de még soha nem volt problémám csat kikopásal...
amugymeg az alpinestars szerintem egy viccesen drága holmi, amikor az összes többi csizma gyárto sok-sok éve gyártja a bokában csuklos holmikat ők meg még mindig nyomják mezeibe....a tech10-ben a kiscipőben az a csuklo meg kb a vicc kategori..
mondjuk jobban örülnék ha simán megvennék ezt
Kár...
Így másodkézből: 540 üzemóráig nem volt bontva a blokk! Akkor 300ezer ráugrott, azóta is megy... Szóval rendszeres ápolás, karbantartás mellett ezek is elmennek sokat...
Amikor mentem mondjuk suliban végig a folyosóban és csak annyit lehetett hallani hogy: "nyik...nyik....nyik....nyik" az azért már bosszantó volt
Mint egy igazi furik úgy nyikorog
Valakinek valami ötlet ellene?
Alulról az 1. és a 3. csatt közötti gumi nyikorog
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_530_exc-r-6517491
Haveromnak is van egy,2010-es 1.200.000 Ft az utolsó ár,újonnan vette,az üzemóra valós.Bontatlan blokk!
Aki meg beleokoskodik úgy,hogy a haverja haverjától hallotta,de neki nem volt,annak a szavára nem sokat adnék... Mert itt sokan sokkal okosabbak,mint a KTM gyár mérnökei.
Nekem is volt 2007/12-ik havi,a legelső szériából,140ü.ó-val adtam el ,hibátlan blokkal,semmi bajom nem volt vele-egy szimmeringet cseréltek benne garanciába,mert összefojt a váltó és a motorolaj-és ennyi!Szerettem ,jó motor volt.