fekeve nem számit a magasság ..csak a mélység..
az hogy milyen mélyen szántol...
ez a szekszmáni a ez akkor jó vagy baj.. és honnantól számt mániának..ami már ugye ...betegség...mármit ami mánia az már betegség a pszihók szintjén....kezelik is.. leszoktatásal.. lásd egészséges élet-ről
mert ha a havi egy az már mánia akkor vannak itt gondok.. mert van egy pár fizetésmániás ember
az erik azt mondta hogy az ő wrf-450 e 56 lóerős mert van rajta 1 FCR-41 de lehet h 39 es nemtom.. mondom neki az gyárilag 40-45 lovas apa 1 karbival nem teszel rá 10-13 lóerőt.. de az övé annyi.. mondom oké! :D
Annak aki nem 170cm/60kg, hanem +180cm/+100kg és szereti a kihívást!
Én sem azért vettem az Apriliát mert annyira jó motor, bár mondjuk szerintem az egyik legszebb..., hanem mert a többi versenyenduró eltűnt alattam és úgy néztem/éreztem rajtuk magam mint majom a köszörűkövön! ...bár szerencsére az RXV sem ez a súlycsoport!
az hogy milyen mélyen szántol...
ez a szekszmáni a ez akkor jó vagy baj.. és honnantól számt mániának..ami már ugye ...betegség...mármit ami mánia az már betegség a pszihók szintjén....kezelik is.. leszoktatásal.. lásd egészséges élet-ről
mert ha a havi egy az már mánia akkor vannak itt gondok.. mert van egy pár fizetésmániás ember