Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fekeve nem számit a magasság ..csak a mélység..
az hogy milyen mélyen szántol...

ez a szekszmáni a ez akkor jó vagy baj.. és honnantól számt mániának..ami már ugye ...betegség...mármit ami mánia az már betegség a pszihók szintjén....kezelik is.. leszoktatásal.. lásd egészséges élet-ről
mert ha a havi egy az már mánia akkor vannak itt gondok.. mert van egy pár fizetésmániás ember
mindjárt jön a kex KANJA a dávidka aztán 1 ütés leszel.. :(
...keme, nálad van a "Deneutralizáló"?
Rendben!
Ezúttal megkérnék minden KTM fórumozót, hogy Keme utolsó hozzászólását tekintsék láthatatlannak és nem létezőnek!

Köszönöm
az erik azt mondta hogy az ő wrf-450 e 56 lóerős mert van rajta 1 FCR-41 de lehet h 39 es nemtom.. mondom neki az gyárilag 40-45 lovas apa 1 karbival nem teszel rá 10-13 lóerőt.. de az övé annyi.. mondom oké! :D
Ok, lebuktam. Szex-és Kexmániás lettem. De ez maradjon köztünk!
Én nem Kexről beszéltem, hanem az RXV550-ről! ...de úgy látom valaki csak arra tud gondolni!
Mert te beszéltél a Kexiről
WAAAAAAR!
naaaaaaaaa
attól a vén szőrös mukitól is jobb az xr4
...akkor miért az én hozzászólásomra jött válaszként?!
Ne fojtsd vissza, mert betegséget okozhat! Akarsz róla beszélni...?

Peace!
Szerintem Kexről volt szó, de mindenkinek lehetnek tudatalatti vágyai
Jól látom, hogy megint árulod a "vasat"?!
Most akkor mégsem marad? Csak nem endúrós ambícióid vannak?
elküldöd a linkjét a hegesztődről amit nemrégiben vásároltál?! meglesném a paramétereit!
Nagyon remélem, hogy te nem ugrottál és nem is fogsz ugrani alattam, mikor odapiszkálok!

Ez beteg! Kár hogy a teknika nem bírta!
Rólam van szó?
de még hogy!
...viszont ha kicsit odapiszkálsz neki, akkor ő is ugrik alattad!
E-s Dörzibe FCR karbi van, vastagabb leömlő, és picit másabb a hengerfej is.
...de állítólag fekve már nem számít a magasság!
nekem meg ugranom kell hogy ráüljek
Annak aki nem 170cm/60kg, hanem +180cm/+100kg és szereti a kihívást!
Én sem azért vettem az Apriliát mert annyira jó motor, bár mondjuk szerintem az egyik legszebb..., hanem mert a többi versenyenduró eltűnt alattam és úgy néztem/éreztem rajtuk magam mint majom a köszörűkövön! ...bár szerencsére az RXV sem ez a súlycsoport!
Az SM verziót mérik itt az 39,1ló / 39,7 Nm
Megnéztem újra, igazad lehet. Az is tiszteletreméltó szörny, nem egészen értem, mire tervezték