kíváncsi lennék ha a kereskedelemben kapható széria gépekkel mennének akkor ki és mi lenne az első sorban
szerintem akkor hullana a ktm rendesen
de szerintem a japó(olasz ) gépek is
szóval ez a dakar nem sok mindent jelent mostanában
hajdanán sokkal "gyáriasabb" gépekkel mentek, legalábbis váz és blokkügyileg
nemtudom láttátok e milyen motorok végeztek a dakaron a top 5 be?! :D csak a kájtéem :D mondjuk az elég gáz h drága hozzá az alkatrész és szét is esik igaz LEVENTE? :D
Azért egy ilyen állapotú hornet még ha 2011-es akkor sem ér annyit, nem? Ez rendben is van...
De akkor maradjunk konkrét dolgoknál:
Ez kinek mennyit ér meg pl. ha mondjuk magyar rendszámos, érvényes forgalmival lenne? Mennyiért lehet ezt szerintetek ilyet beárazni?: http://suchen.mobile.de/motorr...
Árakat kérek...
szhámit ki van a név mögött.. .
lehet taki is csak lódít mikor megemlegeti a nevem...
ezt a vidit is övette fel..mármint a hbergeset a homokon..volt vagy december közepe... kétezr 8ban
a használt tárgyakat ígyis túlárazzák, ha megnézed pl egy jó állapotú x ávjárat lc4 sem ér annyit amennyit jó árnak mondasz... de lényeg mások vagyunk.. nálam aki telefonban nem mond egy árat olcsóbbat mint a hirdetett ár legyen az 5ezer forinttal is olcsóbb akkor elmegyek megnézni ha enged, ha nem akkor had árulja. magyar piacon meg lehet nézni ami 2-3 hónapnál tovább van fent az nem enged az árból aztán fél év mulva leengedi annyira amennyit fél évvel előtte már rég a zsebébe dughatta vna...
jó példa az előző motor vásárlásomra.. 1.4-ért volt egy 2011-es hornet.. azt mondta az ember törve volt, tank csere "mert én nem foglalkozok ilyen ujra fényezzésel h néz ki" játszotta a jampit... mondja h nem enged... ennek ellenére elmentem megnézni mert ért nekem annyit... odamentem megnézni.. szóval ülés kiszakadva(könnyen orvosolható persze) sárvédő horzsolt, lábtartót mind2 oldalt horzsolva, visszapillantók váz jobb oldalt hűtő müszerfal összetaknyálva fekete rücsi lökháritó festékkel... takn egyik oldala horpadt volt(nem látványos) matrica hólyagós volt és a gyári használati utasításos matricák is hiányoztak, elvégre ha tankcsere volt 200-ért amit mondott rajta kellett vna lennie.. na mind1.. elinduláskor próbánál 3000 és 5000-es fordulat között köhögött mint az állat... azt mondja h ki kell takarítani az injektor szürőit... viszont az már kurva nagy baj lenne injektorosnál 5000km-es motornál ezt kéne csinálni.. lényeg 1.4 volt az ára.. megkértem 1.3ért nem is olyan nagyon pofátlan módon.. nem adta. pedig azt is sokalltam érte, főleg h elhallgatta a sok baját telóban(benne van). 1.350.000-ért kértem mondja h egy fillért nem enged az 1.4ből inkább árulja még.. ez volt okt.20án.. azóta is árulja 1.3ért mostmár... akkor ebben mi a logika?
lényeg jót tett velem mert volt egy másik közelben ami képek alapján csak ugy próbára mentem megnézni lutri volt. mert képek alapján egy trágya volt.. aztán kitolja csilivili igaz 2008-as, de 1.050.000ért hirdette teloban 1milliot mondott. megnéztem tetszett hibátlan karcmentes 9000km-el szervizkönyvvel hátsó emelővel. ide adta 1millioért. probára mondtam neki 900-at nem adta, mondtam h sértődés ne legyen megprobáltam mondta is h semmi baj annál kevesebbért nem adja. el is hoztam...még poénkodott h vihetem az asszonyt is ha gondolom...
és hidd el jobb az olyannal üzletet kötni aki nem pukkadozik egy olyan áron ami nem tetszik neki meg hozom a kutyákat stb. mert miért kell megsértődni? mondod h annyiért nem megy.. azt vagy megveszi árába vagy elmegy haza..
ez nem alkalmas arra..
és azért ilyn j a kép mert tök lassanvan mozgatva..ez nem sport kamera.. ez kézi.a lassú mozgatást birja éa élse is marad a kép..ha rángatom ..kicsit is..már élvezhetetlen szar...
de odafigyelek és akkor jó
780-ra hirdettem először az exc-t... felhívott egy ember, minden nemű bemutatkozás nélkül annyit mondott, hogy "érdekel a motor 600 és akasztom a futót és megyek érte"
ez fényképező..
az a kérdés milyn célra... és menniyért. ez egy 20as volt...és nincs vele baj..most épp a gari szervizbe van mert megunta mhogy sokszor leállitja a felvételt ..vagy el sem inditja ...
de anúgy a képe elég jó......családi dolgokra is ezt használom..olyan ez kis fényképező :mint a disznó zsir..mindenre jó ..
kenyérre...
ajtózsanérra...
krumpli alá a sütőbe
és még sorolhatnám..
te mire akarod használni...
mert szpilberg pistabának(stevens spilberg)nek azért ez kicsit..gagyi
de azért nyugodtan terjeszd ezeket az űres lőzungokat biztos van rá ember aki bekajálja...