Én 2002-ben vetten egy új 520 EXC-t, de már akkor is csak 15 nap garancia volt rá, és ahhoz vissza kellett vinni bejáratás után, hogy ők vegyék ki a folytást, és az első szervizt megcsinálják. És ez már akkor is egyedülálló volt a piacon, mert máshol nem adtak versenymotorra még ennyit sem...
igen...már tavaly elkezdték visszavonni a hazai és külföldi dealerek/importőrők a garanciát az endurókról/crossokról..ergó már egy újra sem kapsz....csak 1-2 márkánál...(ktm-nél már nem)
hat sztem azert 60 uzemoranal tobbet is kene mennie :D
enyembe mar 47 van es szinte uj, sebaj sztem egy ev alatt cserelni kell, es legalabb meg garancias lesz :)
Mivel az EXC enduro (jó, versenyenduró), ezért nem üzemórára megy a dolog.
Ha hobbyszinten használod, akár 1.5 év is lehet simán...
Én EC 250-emben 2 évet ment a dugó...gond nélkül.
Uraim!
Ha valakit érdekel(vagy vki ismerősét), lehet eladnám a motorom! KTM EXC 450 2007-es évjárat 5200km-rel!
Rendszámos, jó állapotú gumikkal Új lánc-lánckerékkel!
Természetesen nem szívesen válok meg tőle, ha rajtam marad az sem baj, úgyhogy potom pénzért nem adom!
De ha komoly érdeklődő van akkor egyezkedhetünk...
Továbbiak e-mail-ben, az adatlapomon megtalálod.
megköszönném
terepet soha nem látott, nem versenyzett, szak a dédmami járt vele boltba tejért...
Nekem van egy Duke oldaltámaszom. ~35cm hosszú. Rajta van a kapcsoló is. 10eft az ára.
enyembe mar 47 van es szinte uj, sebaj sztem egy ev alatt cserelni kell, es legalabb meg garancias lesz :)
Miért?Eltört?
Ha hobbyszinten használod, akár 1.5 év is lehet simán...
Én EC 250-emben 2 évet ment a dugó...gond nélkül.
jah és mivel?
kössz
Ha valakit érdekel(vagy vki ismerősét), lehet eladnám a motorom! KTM EXC 450 2007-es évjárat 5200km-rel!
Rendszámos, jó állapotú gumikkal Új lánc-lánckerékkel!
Természetesen nem szívesen válok meg tőle, ha rajtam marad az sem baj, úgyhogy potom pénzért nem adom!
De ha komoly érdeklődő van akkor egyezkedhetünk...
Továbbiak e-mail-ben, az adatlapomon megtalálod.