Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó 2 db Mitas c-04 110/90-18 as gumik!Mind kettő szép állapotban van nincs repedezve stb...!11-12mm bütyökmagasság középen!3000Ft/db, a kettő együtt 5500Ft!Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
525 exc 2005....kb mennyi egy veztengely ......?
kipróbálni azt is..... tudjak hasonlítani.....meg hát fiatal az ember,kell a tapasztalat minden téren még!
...mondta az apuka...hadd hiddje az a hülye gyerek hogy a télapó igenis létezik!..
Persze, persze...
miért akarod a 450-est lecserélni 2t-re?
nem ok?
köszönöm szépen,isteni helytartóm
jólvan...meghagyom nyomorúságos életed...
...ráadásul holnap jön el a nagy nap...megy bele a blokk...nemsokára fent lesznek a képek,hogyan született újjá egy KTM...még a csavarokat is lecseréltem rajta..
jó van nah ...tudom én azt....bocsi kérlek ne bánts....
Akkor is kÜlÖnleges gÉpem van!
Akkor pedig nem sok különbség lehet, mert az enyém 2004-es...
2003-as
És az milyen évjárat volt?
Hol nézed ezeket az infokat?
Én az Ambrus Zolival beszéltem, és ő tőle származik az info. Akartunk egyet átépíteni, ezért informálódtunk...
A 125-200-nál a lökethossz is eltérő, de 250-300-nál még a hajtókar is tökugyanaz...kipufogóvezérlés is ugyanott nyit, szal az sem térhet el túlzottan...de majd ha aktuális lesz, úgyis meginterjúvolom előtte Stuntot, aztán majd kiderül...
Mert sok dologban eltér, ha látszólag nem is. Elvileg a 125-200, és a 250-300 rokonlelkek, de sima hengercseével nem oldható meg...
Miért is nem
Na, ez azért nem egészen vagyon ám így...
jött Dani és megcáfolta a mesébe illő feltevésemet!Szal Andris csak egyszerű géped van pedig tom én kezdted magad beleélni abba,h milyen különleges géped van
Én úgy tudom hogy a 250-es blokkra simán ráépíthető a 300-as henger (most néztem meg alkatrészkatalógusban, az enyém blokköntvényének, sőt a hajtókarnak is ugyanaz a cikkszáma mint az ugyanolyan évjáratú 300-asénak, szal asszem ha valamiért hengert kell cserélnem, az enyém is 300-as lesz )...a 250 2T EXC meg mindig is 5sebességes volt, nem tudom honnan szedtétek ezt a 6sebességes dolgot