Eladó 2 db Mitas c-04 110/90-18 as gumik!Mind kettő szép állapotban van nincs repedezve stb...!11-12mm bütyökmagasság középen!3000Ft/db, a kettő együtt 5500Ft!Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
...ráadásul holnap jön el a nagy nap...megy bele a blokk...nemsokára fent lesznek a képek,hogyan született újjá egy KTM...még a csavarokat is lecseréltem rajta..
A 125-200-nál a lökethossz is eltérő, de 250-300-nál még a hajtókar is tökugyanaz...kipufogóvezérlés is ugyanott nyit, szal az sem térhet el túlzottan...de majd ha aktuális lesz, úgyis meginterjúvolom előtte Stuntot, aztán majd kiderül...
jött Dani és megcáfolta a mesébe illő feltevésemet!Szal Andris csak egyszerű géped van pedig tom én kezdted magad beleélni abba,h milyen különleges géped van
Én úgy tudom hogy a 250-es blokkra simán ráépíthető a 300-as henger (most néztem meg alkatrészkatalógusban, az enyém blokköntvényének, sőt a hajtókarnak is ugyanaz a cikkszáma mint az ugyanolyan évjáratú 300-asénak, szal asszem ha valamiért hengert kell cserélnem, az enyém is 300-as lesz )...a 250 2T EXC meg mindig is 5sebességes volt, nem tudom honnan szedtétek ezt a 6sebességes dolgot
nem ok?