A tiedé sztem 20-as (vagy 26-os, de inkább az előbbi).
Sztem fölösleges a kerékcsapággyal szarakodni (meg nem is biztos hogy találsz olyat ami jó).
Kell egy olyan alkatrészt csináltassál, aminek a külseje passzol a telóba, a belsejébe meg belemegy a 17-es tengely...
Fékadapter a fordított telósoknál egyforma, ha a 620-as sima telós akkor nem jó!
őőő az enyémet elfelejtettem megmérni... a 17-es az kisebb vagy nagyobb, mint az enyém? másik kerékcsapággyal ezt nem lehet áhidalni? vagy most nem értem, milyen átalakító kell a villába. másik: fékátalakító az lehet ugyanolyan?
A 2000 előtti LC4-eknek 17-es az elsőtengelye, szal neked kelleni fog egy 17-es tengely, meg esztergáltatni átalakítót a telókba (nekem is így volt megoldva az SC-n a SM szett), neki meg távtartókat kell majd esztergáltatnia a kerekeidhez.
Üdvözlet! Nem tudja valaki megmondani, hogy az 520-as exc-m kerekei passzolnak-e a 620-as LC4-be? az enyém 2002-es, az LC4 az korábbi, olyan mint ami Lacinak van. Várva várom valaki válaszát!
na de köcce mindent, remélem össze tudom hozni ezt a kerék témát. üdv
Sztem fölösleges a kerékcsapággyal szarakodni (meg nem is biztos hogy találsz olyat ami jó).
Kell egy olyan alkatrészt csináltassál, aminek a külseje passzol a telóba, a belsejébe meg belemegy a 17-es tengely...
Fékadapter a fordított telósoknál egyforma, ha a 620-as sima telós akkor nem jó!
há mé?