Sziasztok! Tolna megyében keresnék olyan normális épeszű motorosokat akik elsősorban terepen motoroznak!
Jólenne megismerni a Dombóvár és Tamási környékieket, mert szinte senkit nem ismerek, és szeretnék csoportban motorozni! Engem elértek itt, valamint a bubibeka1.6@hotmail.com os msn címemen! Kérlek jelenetkezzetek!
Nem hiszem hogy törne bár a házilag készült lehet.De ha olyan edzőket használnának a műanyaghoz amitöl rugalmas lesz akkor nincs baj.Egyébként mindegy hogy átlátszó vagy nem attol még egyforma a műanyag összetétele!
Tudjátok mit nem láttam még pedig szerintem kurva jól nézne ki !Átlátszó műanyagból idomszett!És tetszés szerint valamilyen színű lenne csak mégis átlátszó!Gyárthatnának már ilyet szerintem nem nézne ki tényleg szarul!
Ezért mondtam hogy leszedsz bármit a netről, szinesben kinyomtatod,kivágod, felragasztod és nyomsz rá egy átlátszó öntapadós fóliát...
Kurva jó dolgokat lehet kihozni...akár még a gyári szettet is meg tudod rá csinálni.
De azt is meg lehet tenni, hogy leszeded netről a matricaszettet, elmész nyomtatóshoz,aki öntapadós vastag, UV védős (nem fakul) papírra kinyomja neked kb 1500 Ft-ért....
légyszi segítsetek rajtam van egy exc 125-öm és nem tom milyen olajjal kéne keverni a benzint hogy jó legyen
tegnap kerestem én is már márkákat meg megszerkesztettem a rajtszámot is
(csak vicc volt)
Majd teszek fel képet az egész motorról..
Jólenne megismerni a Dombóvár és Tamási környékieket, mert szinte senkit nem ismerek, és szeretnék csoportban motorozni! Engem elértek itt, valamint a bubibeka1.6@hotmail.com os msn címemen! Kérlek jelenetkezzetek!
sztem én is majd ilyen öntapadós tapétéval megcsinálom mert ez nagy tetszik nekem is....
Papírboltban,Cora,Bricostore,Praktiker...
Ezért mondtam hogy leszedsz bármit a netről, szinesben kinyomtatod,kivágod, felragasztod és nyomsz rá egy átlátszó öntapadós fóliát...
Kurva jó dolgokat lehet kihozni...akár még a gyári szettet is meg tudod rá csinálni.
De azt is meg lehet tenni, hogy leszeded netről a matricaszettet, elmész nyomtatóshoz,aki öntapadós vastag, UV védős (nem fakul) papírra kinyomja neked kb 1500 Ft-ért....