Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemrég vettem de ez az idiota akitől vettem azt mondta hogy a 2t az tökélletes
KTM-be Motorex, Motul...nekem ezek váltak be hozzá a legjobban
Fullszint legyen, a többi szvsz másodlagos.
lol..... szegény,,,,kicsit sok tanulópénznek.....
ilyen szar molos 2t-t de ez lett a veszte
eddig mit tettél bele?
helló
légyszi segítsetek rajtam van egy exc 125-öm és nem tom milyen olajjal kéne keverni a benzint hogy jó legyen
Oké
tegnap kerestem én is már márkákat meg megszerkesztettem a rajtszámot is
...de hát ahogy nézem, ti aszfalton motoroztok!
(csak vicc volt)
igen ...aztán körbevagdostam...
Majd teszek fel képet az egész motorról..
Szvsz csak komoly átalakítások után...
Hello! Tudnátok segíteni hogy az SX450 re rá megy az LC4 supermoto dobja?
akkor nem jársz messze, én Tamásitól 20 km-re lakom És vannak erre normális motorosok
Sziasztok! Tolna megyében keresnék olyan normális épeszű motorosokat akik elsősorban terepen motoroznak!
Jólenne megismerni a Dombóvár és Tamási környékieket, mert szinte senkit nem ismerek, és szeretnék csoportban motorozni! Engem elértek itt, valamint a bubibeka1.6@hotmail.com os msn címemen! Kérlek jelenetkezzetek!
Ja és nemcsak cross hanem gondoljátok el milyen brutál lenne egy gyorsaságit megcsinálni átlátszó idomokkal Á kezdjünk gyártani ilyet és védjük le!
Nem hiszem hogy törne bár a házilag készült lehet.De ha olyan edzőket használnának a műanyaghoz amitöl rugalmas lesz akkor nincs baj.Egyébként mindegy hogy átlátszó vagy nem attol még egyforma a műanyag összetétele!
hát az lehetséges,hogy nem lenne tartós de szép lenne
Ja meg a sarat ahogy rakódik a sárvédőre!Bassza meg lehet valami idomgyáros most ötletet lop tőlem
Meg lehetne csinálni akár házilag is, kérdés hogy mennyire bírná a gyűrődést...gyanítom hogy az első komolyabb igénybevételnél eltörne
Most,hogy mondod tényleg nagyon brutálul nézne ki főleg a hátsó idomnál lehetne látni a légszűrőt
Tudjátok mit nem láttam még pedig szerintem kurva jól nézne ki !Átlátszó műanyagból idomszett!És tetszés szerint valamilyen színű lenne csak mégis átlátszó!Gyárthatnának már ilyet szerintem nem nézne ki tényleg szarul!
Még annyit szeretnék,hogy sima a4-es nyomtatópapírra nyomtattad ki?
köszi
sztem én is majd ilyen öntapadós tapétéval megcsinálom mert ez nagy tetszik nekem is....
Köszönöm!
Papírboltban,Cora,Bricostore,Praktiker...

Ezért mondtam hogy leszedsz bármit a netről, szinesben kinyomtatod,kivágod, felragasztod és nyomsz rá egy átlátszó öntapadós fóliát...
Kurva jó dolgokat lehet kihozni...akár még a gyári szettet is meg tudod rá csinálni.
De azt is meg lehet tenni, hogy leszeded netről a matricaszettet, elmész nyomtatóshoz,aki öntapadós vastag, UV védős (nem fakul) papírra kinyomja neked kb 1500 Ft-ért....
Ilyen öntapadós átlátszó tapétát hol lehet venni?festékboltban?