Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak ezt kéne kideríteni,h használtak-e ilyen gépet bármelyik versenyen....! erzberg stb...
pedig tényleg nincs rajta megpiszkálva az alvázszám..direkt megnéztem..
tudtam én,csak nem sejtettem!
hát tényleg valami nagyon spéci...
Azért kösz hogy megnézted...
igen, ez megmagyarázza azt a kérdést hogy hogyan létezhet egy elvileg 250-es EXC blokk csak 5 sebességgel és 300-as hajtókarral,hengerrel,dugóval...
Merthogy ez nem kókány,az biztos...a kókánykodásba nem öltek volna ennyi pénzt...mármint hogy átalakítsák..
Lehet vmi versenyző mocija volt abban az időben!limited edition!amiből 1 darab készült!
Biztos valami idiota piacra szánt modell
Amit küldtél, az biztos, hogy nem volt forgalomban a halandók közt... Ez valami nagyon spéci cucc lehet...
...hát még egy első lánckerék kell..aztán elvileg semmi...
Már MINDEN ki lett rajta cserélve...
nem...csak kíváncsi vagyok,miért nem létezik a motorom...Pedig én magam kromofágoztam,és nincs megbabrálva az alvázszám...értek hozzá...karosszérialakatos voltam..
Szerintem az Andris már nagyon reméli hogy a közeljövőben ne kelljen semmilyen alkatrész hozzá
Oké, de valami alkatrész kellett, vagy sem?
...csak mert mondtad hogy küldjem el az alvázszámot és megnézed hogy milyen motor volt ez eredetileg...
Én építettem az egészet. Egy 612-es KTM blokk van benne... Nos, vissza az SX-hez: Mi is a kérdésed pontosan?
most nézem az adatlapod...durva géped...nagyon szép..
ment a mail
hát eleve a henger falában kb 30-40 db, egyenként 1-1.5 mm mélységű barázda volt + ki volt törve egy darab za egyik ablak mellett...
És mit csináltak vele,heggesztés ?
Ja szerintem is,kb30-35eFt bol megvan..
ki volt törve a hengerből egy darab is...
Azt nem sokan csinálták volna meg úgy hogy jó is legyen...+10ezret meg megért hogy ne menjen a kukába az új dugó meg a hajtókar..
Mindjárt küldöm a mailt!
giraffe64@freemail.hu 47.000,-ért hüvelyeztek? Még a 2T motornál is nagyon sok...
...és kevés is a pénzünk,bassza meg!
nekem 47ezerért hüvelyeztek...
Ja bocs..akkor félreértettelek..
Ha tudsz adni egy mail címet elküldöm email-ben az alvázszámot...