Hali, mivel nem reg kezdtem el az endurozast, nem tudom hogy pontosan hogy hivjak, ilyen alvaz vedot keresek, de nemtalalok universalmotoron neztem, csak asse tom milyen neven keressem, mert koptatja a vazrol a festeket a csizma es lattam hogy lehet oda rakni valamit, de mi is a neve? koszi a segitseget :D
helló
hát igazábó abba kéne hogy volt e már itt valakinek.szal mennyit dob egy ilyen a motor tulajdonságain.elhanyagolható vagy észrevehető.magyarul megéri az árát:D amúgy v-force karbon membránt néztem.125 ös be lenne
Most tudtam meg, hogy van itt Pakson egy eladó 2005-ös KTM 450 SMR 850eFt-ért! Robogókkal foglalkozik a srác aki árulja és csak beszámította egy nagyrobiba, úgyhogy hamar meg akar tőle szabadulni, szerintem alkuképes! Láttam a motort, egészen jó állapotú. Szerintem elég jó az ára, gondoltam hátha valakit érdekel. Ha igen, ezt a számot hívja: 20/4014039
Juteszembe, segítség: nem tudsz esetleg valakit akinek volna 2003 utáni 250/300 SX/EXC-hez kuplungdeklije óccsóér? Jó a javított, repedt vagy törött is, az a lényeg hogy valahogy össze lehessen belőle egy nagyjából egészet tákolni...
Most, hogy jön a Mikulás, meg a Karácsony, áruba bocsátanék eg KTM önindító szettet jutányos áron...A csizmába nem fér bele, a de a karácsonyfa alá mindenbizonnyal....
áhh, nemköltök én annyit motorra...
főleg nem 250esre! megelégszek egy 85ös vagy 125össel is Dt, vagy Rx
az a bajom h mindenki mást tanácsol. van aki csak az Rx-re esküszik, más azt mondja h olasz motort ne.
mindenki más motort tanácsol, de szentem Dt lesz belöle...
130-160körül már láttam aránylag egész jókat. hajtom egy darabig, ameddig össze nem gyüllik a pénzem 1 nagy quadra... (jo hosszú évek lesznek )
várni már nem akarok motor vásárlással, mert szét akarom csapatni a telet. alig várom
én a helyedben elsütném a quadot+ hozzáraknám a 2 kilót és vennék vmi normális motort..nem ilyen Napóleon-korabeli vackokat....3-4 kilóért már kapsz 250-es aluvázas Honda CR-t....vagy 250-es KTM-et...csak türelem...úgyis mocsok idő van! (bár én azért megyek csapatni... )
ismerősömék kajakra áttjönnek halasról hétvégenként, még a 150es quaddal is, ami 60nál jobban nem megy.
szerintem enduroval nem probléma az...
csak akarat kérdése
jo a hely, mert sokan járnak ide, a környékbeli telepölésekről.
hát igazábó abba kéne hogy volt e már itt valakinek.szal mennyit dob egy ilyen a motor tulajdonságain.elhanyagolható vagy észrevehető.magyarul megéri az árát:D amúgy v-force karbon membránt néztem.125 ös be lenne
Most tudtam meg, hogy van itt Pakson egy eladó 2005-ös KTM 450 SMR 850eFt-ért! Robogókkal foglalkozik a srác aki árulja és csak beszámította egy nagyrobiba, úgyhogy hamar meg akar tőle szabadulni, szerintem alkuképes! Láttam a motort, egészen jó állapotú. Szerintem elég jó az ára, gondoltam hátha valakit érdekel. Ha igen, ezt a számot hívja: 20/4014039
v-force membránnal kapcs tudna nekem valaki segíteni
előre is köszi
20/914-7321
főleg nem 250esre! megelégszek egy 85ös vagy 125össel is Dt, vagy Rx
az a bajom h mindenki mást tanácsol. van aki csak az Rx-re esküszik, más azt mondja h olasz motort ne.
mindenki más motort tanácsol, de szentem Dt lesz belöle...
130-160körül már láttam aránylag egész jókat. hajtom egy darabig, ameddig össze nem gyüllik a pénzem 1 nagy quadra... (jo hosszú évek lesznek )
várni már nem akarok motor vásárlással, mert szét akarom csapatni a telet. alig várom
szerintem enduroval nem probléma az...
csak akarat kérdése
jo a hely, mert sokan járnak ide, a környékbeli telepölésekről.