Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali, mivel nem reg kezdtem el az endurozast, nem tudom hogy pontosan hogy hivjak, ilyen alvaz vedot keresek, de nemtalalok universalmotoron neztem, csak asse tom milyen neven keressem, mert koptatja a vazrol a festeket a csizma es lattam hogy lehet oda rakni valamit, de mi is a neve? koszi a segitseget :D
Ismerek egy KTM szerelőt aki ráteszi neked!
na oké akkor enyyi
helló
hát igazábó abba kéne hogy volt e már itt valakinek.szal mennyit dob egy ilyen a motor tulajdonságain.elhanyagolható vagy észrevehető.magyarul megéri az árát:D amúgy v-force karbon membránt néztem.125 ös be lenne
Mielőtt nagyon beleélnéd magad, ez LC4-re nem jó
Sziasztok!

Most tudtam meg, hogy van itt Pakson egy eladó 2005-ös KTM 450 SMR 850eFt-ért! Robogókkal foglalkozik a srác aki árulja és csak beszámította egy nagyrobiba, úgyhogy hamar meg akar tőle szabadulni, szerintem alkuképes! Láttam a motort, egészen jó állapotú. Szerintem elég jó az ára, gondoltam hátha valakit érdekel. Ha igen, ezt a számot hívja: 20/4014039
Mondanál egy árat? HA nem publikus akkör jöhet a-mailban is , és egyáltalán jó e az enyémre. Köszi előre is.
Juteszembe, segítség: nem tudsz esetleg valakit akinek volna 2003 utáni 250/300 SX/EXC-hez kuplungdeklije óccsóér? Jó a javított, repedt vagy törött is, az a lényeg hogy valahogy össze lehessen belőle egy nagyjából egészet tákolni...
Miben kéne segíteni?
hello
v-force membránnal kapcs tudna nekem valaki segíteni
előre is köszi
Konkrétan, ha felhívsz, akkor megbeszéljük...

20/914-7321
konkrétan mennyi lenne ha szépen pislogok?
nem sürgős.. úgyse tudom most használni télen...
ez qrvára levan ütve az árához képest, ráadásul a hátsó kerék sem 5colos sztem ha nem sürgős neked találsz sokkal jobbat 150 ért
Most, hogy jön a Mikulás, meg a Karácsony, áruba bocsátanék eg KTM önindító szettet jutányos áron...A csizmába nem fér bele, a de a karácsonyfa alá mindenbizonnyal....
áhh, nemköltök én annyit motorra...
főleg nem 250esre! megelégszek egy 85ös vagy 125össel is Dt, vagy Rx
az a bajom h mindenki mást tanácsol. van aki csak az Rx-re esküszik, más azt mondja h olasz motort ne.
mindenki más motort tanácsol, de szentem Dt lesz belöle...
130-160körül már láttam aránylag egész jókat. hajtom egy darabig, ameddig össze nem gyüllik a pénzem 1 nagy quadra... (jo hosszú évek lesznek )
várni már nem akarok motor vásárlással, mert szét akarom csapatni a telet. alig várom
én a helyedben elsütném a quadot+ hozzáraknám a 2 kilót és vennék vmi normális motort..nem ilyen Napóleon-korabeli vackokat....3-4 kilóért már kapsz 250-es aluvázas Honda CR-t....vagy 250-es KTM-et...csak türelem...úgyis mocsok idő van! (bár én azért megyek csapatni... )
Passz ha rám hallgatsz veszel egy Kawa KDX125-öt vagy Honda CRM125,ezek legalább normális endurók!Esetleg még RX125-ösök!
ismerősömék kajakra áttjönnek halasról hétvégenként, még a 150es quaddal is, ami 60nál jobban nem megy.
szerintem enduroval nem probléma az...
csak akarat kérdése
jo a hely, mert sokan járnak ide, a környékbeli telepölésekről.
Hát nekem Rúzsa lábon már egy kicsit messze van...de majd meglátjuk