TTTE vagy a kisebbség...és ez talán nem azért van (hős, az meg mi a szar)hanem azért mert én normális vagyok az emberekkel, te meg egy OKOSKA...tudod a törpikékben is azt baszták ki minden részből ....én is befejeztem veled, itt a fórumon, élőben még kapsz vmit
Na végre, hogy észrevetted...pont azt írtam, hogy értelmetlenül írsz össze-vissza....és mégt etézed, egy ez lényegtelen című szösszenettel...brilliáns....
értem - azzal tisztában voltam hogy nem csak az ezek miatt nehezebb. viszont azt nem győzöm eléggé hangsúlyozni hogy nekem nem az enduro a célom, ez most csak egy átmenet, amíg nem tudom átültetni SM-re. a crosst is csak azért próbálom néha erőltetni, mert egyrészt jó erőnléti edzés, meg ahhoz van társaság - igazából nem nekem való.
Természetesen lehet hogy megérzed! Sőőt... De gondolom előbb-utóbb összefutsz olyan cimborákkal akik endúróznak, neadj isten találkozunk valami endurocross versenyen! No ott biztosan fog hiányozni!
Amúgy én exc400 után sx450, majd exc450-nel járkáltam! Nagyon érezhető az sx és exc közti súlykülömbség! De! Nem csak az önindító és az akksi miatt! Más a villaszöged, más a sebességeid elosztása(ott ahol az sx-el egy sebességgel elfordultam, az exc-n váltani kell)! És hát jóval erősebb! Ráültem a 450-es exc-re és azt hittem valami baja van hogy nem megy, az sx után!
Szerintem nem ér meg ennyi babrálást...
Na megszólalt a lyuk a gödörből
Én ezennel befejeztem...
a második mondatod nem tudom mire vélni...cinkelni akarsz vagy oltani vagy csak viccelödsz
de lényegtlen igazából....
Amúgy én exc400 után sx450, majd exc450-nel járkáltam! Nagyon érezhető az sx és exc közti súlykülömbség! De! Nem csak az önindító és az akksi miatt! Más a villaszöged, más a sebességeid elosztása(ott ahol az sx-el egy sebességgel elfordultam, az exc-n váltani kell)! És hát jóval erősebb! Ráültem a 450-es exc-re és azt hittem valami baja van hogy nem megy, az sx után!
Szerintem nem ér meg ennyi babrálást...
Pit-KTM?