Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kissebség?megkérdezhetem kiket nevezel kissebségnek? csak kiváncsi vagyok....
meg ha úgy van mint a bergemnél akkor blokkbontással tudod csak kiszedni teljesen.....
kökemény vagy látom.egy 20 évest probálsz oltogatni.ráadásul nem is megy.de Bekaphatod!
Szerintem nem te tehetsz róla.
Na megszólalt a lyuk a gödörből
Nemértem, miért veszekedtek, mikor verekedni, lövöldözni meg robbantgatni is lehet...
Bots az offért KTM
TTTE vagy a kisebbség...és ez talán nem azért van (hős, az meg mi a szar)hanem azért mert én normális vagyok az emberekkel, te meg egy OKOSKA...tudod a törpikékben is azt baszták ki minden részből ....én is befejeztem veled, itt a fórumon, élőben még kapsz vmit
Te már nagyon sok olyat írtál, amit nem kellett volna...csak a kisebbség nagyon támogat, mert te egy HŐS vagy...
Én ezennel befejeztem...
A TIÉD.....ezt nem kellett volna írnod mert ....
Szerintem anyukád még ott lehet...
Jöttem érted csak már valami pedóFIL pap elvitt elsőáldozni, aztmandta az óvónéni
inkább egy válldobás, egy kis szabálytalan lefelé húzással! (Lacika bocs ha nem szakszerűen írtam le!)
Mi van mókamiki, bezárt az ovoda?
Dobsz rajta egy kaszáló csípő dobást oszt nem cinkel többet
Na végre, hogy észrevetted...pont azt írtam, hogy értelmetlenül írsz össze-vissza....és mégt etézed, egy ez lényegtelen című szösszenettel...brilliáns....
90 kilóó?jézusom ez nem semmi
a második mondatod nem tudom mire vélni...cinkelni akarsz vagy oltani vagy csak viccelödsz
de lényegtlen igazából....
értem - azzal tisztában voltam hogy nem csak az ezek miatt nehezebb. viszont azt nem győzöm eléggé hangsúlyozni hogy nekem nem az enduro a célom, ez most csak egy átmenet, amíg nem tudom átültetni SM-re. a crosst is csak azért próbálom néha erőltetni, mert egyrészt jó erőnléti edzés, meg ahhoz van társaság - igazából nem nekem való.
Természetesen lehet hogy megérzed! Sőőt... De gondolom előbb-utóbb összefutsz olyan cimborákkal akik endúróznak, neadj isten találkozunk valami endurocross versenyen! No ott biztosan fog hiányozni!
Amúgy én exc400 után sx450, majd exc450-nel járkáltam! Nagyon érezhető az sx és exc közti súlykülömbség! De! Nem csak az önindító és az akksi miatt! Más a villaszöged, más a sebességeid elosztása(ott ahol az sx-el egy sebességgel elfordultam, az exc-n váltani kell)! És hát jóval erősebb! Ráültem a 450-es exc-re és azt hittem valami baja van hogy nem megy, az sx után!
Szerintem nem ér meg ennyi babrálást...
még itthon lopom a napot!
nem vagy elérhető
Már kapcsolódom is
Valóban egy pitbike lenne a számomra megfelelő De most sajna be kell érjem egyenlőre az EXC-vel
olom!tetszik majd jönni más kommunikációs csatornára?
Eddig aszittem értem, de most rá kellett jöjjek hogy nem
Pit-KTM?
Jaj bocsánat mindenkinek