vagy vedd meg az én SX 300-amat...az 5 sebességes...mondjuk így vettem.
Hmm...most így visszaolvasva,nem hinném hogy lenne még egy ilyen magyarországon..SX 300 (2t), 5 gang..
...egészen addig,amíg megint nem lesz valami gond vele....
Gyurika, nem azért mondjuk hogy basztassunk, de a te blokkod olyan szinten van széttunnigolva hogy ha bármi prücök lesz megint vele, az életbe nem találsz majd hozzá alkatrészt...meg szerelőt se..Zoozee sztem így is elátkozza azt a napot,amikor megbontotta a blokkodat.
Nem azért készül 1 éve a motorod,mert zoo beleszarik, csak hát ugye össze kell szedegetni hozzá a cuccokat.
Az enyém (SX) meg azért tartott ennyi ideig,mert nem volt lóvém...meg hát persze az is szét volt hanyagolva rendesen...
valaki hozzá értő nem tudná megmondani nekem, hogy az sx-embe ha bele akarom tenni az 5-6ot akkor milyen alkatrészek kellenek bele? Eddig 3 szerelőt kérdeztem meg és mind1ik mást mondott...
Sziasztok!van egyKTM LC 4 400 -as 1996-os
blokkom a henger és a komplett hengerfej jó rajt meg még sok alkatrész használható hívj ha kell valami!06304906559
ha szeretném kicserélni a gyári izzót valami halogén-re akkor az működni fog?
H7-es való bele ?
Hmm...most így visszaolvasva,nem hinném hogy lenne még egy ilyen magyarországon..SX 300 (2t), 5 gang..
Gyurika, nem azért mondjuk hogy basztassunk, de a te blokkod olyan szinten van széttunnigolva hogy ha bármi prücök lesz megint vele, az életbe nem találsz majd hozzá alkatrészt...meg szerelőt se..Zoozee sztem így is elátkozza azt a napot,amikor megbontotta a blokkodat.
Nem azért készül 1 éve a motorod,mert zoo beleszarik, csak hát ugye össze kell szedegetni hozzá a cuccokat.
Az enyém (SX) meg azért tartott ennyi ideig,mert nem volt lóvém...meg hát persze az is szét volt hanyagolva rendesen...
ha van,hivjatok,köszkösz.
06303407360
Egyébként én a helyében megvenném tartalék alkatrésznek...sosem lehet tudni..
blokkom a henger és a komplett hengerfej jó rajt meg még sok alkatrész használható hívj ha kell valami!06304906559
eltűnt a hirdetés az LC4 kerekekkel
pedig olyan jól összejött minden, és nincs meg a száma sem, hogy legalább felhívjam és aztmondja hogy eladta...