Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Rátettem az SMT-re egy Duke alkatrészt, sztem illik rá
Faragóéknak 600as xt-jük van jelenleg asszem, meg Kazuma falkon quad, és talán egy Husqvarna. így se rémlik?
gyere átt ide ruzsára vagy öttömösre. ruzsán gyengébb cross pálya és autocross pálya van, öttömösön meg van egy szép magas dombocska. nem túlságosan meredek, de biztos jó. még nempróbáltam megmászni, mert nemszoktunk arra kóborolni...
megbeszéljük, vmeik hétvégén ha neked is jo, összeverűdünk páran még a fagy elött.
(hidegben nemindul a quadom )
Volt ugyanilyen MTX-em. 130-140cm-et ő sem gondolhatta komolyan, 90cm sincs az ülésmagasság. Ez be van rúgva.
Sajnos nem ismerem őket, de valamerre motorozhatnánk egyet a közeljövőben
kössz h időt szántatok erre a témára, és segítettetek.
kecel, ahol a Ktm hirdetve van, nincs messze, szal megnézzük, és majd lesz vmi belöle...
anyagiakkal nincs gond (viszonylag) vankba van 2kiló, +lesz még ha a quadom el birom adni.
Sutyerák! látom halasi vagy. nem ismered véletlen Faragó Pistiéket?
áttszoktak jönni majdnem minden hétvégén ruzsára, és itt motozozunk pályán. egyszer te is jöhetnél
az a probléma hogy erre az oldalra is ilyen motor megfiatalító emberek töltik fel saját fotóikat mint az adott emberünk is, pl ez egy 1987- es ez valósabbnak tűnik
http://www.bikepics.com/pictur...
az újrafényezett műanyagidomokkal ellátott enduróktól ments meg uram minket!
Ámen...
Egyébként mennyi pénzed van?
hát ez itt egy 92-es darab:
http://www.bikepics.com/pictur...
..és itt még nyoma sincs UPS telónak...
De tény hogy kurva nagyot fiatalított...vagy megahülye, vagy minket néz annak...
Ez szerintem 85nél öregebb motor
itt elöl-hátul dobdobfék van. nem tárcsának kéne lennie?
hmmmm... nehezen akar összejönni ez a cross/enduro dolog...
ktm-ből indult a dolog. amúgy nekem gyanús ez a léghűtéses 27lovas 125ös 2t blokk. nehezen hiszem el hogy abban az időben gyártottak egy ilyen erős blokkot, ami megbízhatóan nem melegszik annyira, hogy elég legyen neki a léghűtés...
1000 bocs, nemtudtam h ennyire szigorú követelmények vannak itt a fórumon.
Ez nem KTM fórum?javascript:smile(document.frmmsg.body,'14&#
39;);document.frmmsg.body.focus()
Kössz a segítséget! akkor ezek után ezt a csere lehetőséget elutasítom...
De ma ajánlottak egy másik motort, amivel megint csak nem stimmel vmi

http://www.hasznaltmotor.hu/ha...

Én kértem a tulajtól adatokat: pl: melyik megye, évjárat, ccm, ülésmagasság, hanyadik tulaj, felszereltség, teljesítmény stb...
A tulaj írta: "Heló Bács megye Kecskemét 125 ccm 27 le léghűtés 120 km/h az ülés magasság 130-140 cm az ülés magasság a motor 94 évjáratú ( minden alkatrész viszonyalg olcsó hozzá )"

megye, ok ! évjárat már nemstimmel! ccm, ok. ülésmagasság elég magasnak tűnik . tulajt nemírta . teljesítmény se stimmel.
Ezek után elmenjek megnézni a gépet, vagy már most hagyjam a p!csába?
Amúgy tetszik a gép, azzal nincs gond
helló srácok
nem tom van itt valakinek sxf 250 je?tudnátok mondani pár dolgot róla miben jobb és rosszab a vetéjtársainál?futómű,súly,teljesítmény,kezelhet
őség, és hát a szervízigény
köszi
1987 től már fordított teleszkópos az mx 80' , ez 86 os motor lehet legjobb esetben is , emberünk 14 évet fiatalított
...még annyit h ő 210-ért adja, én meg 220-ért vettem a '96-os, 300-as SX-emet....
Valszínű ez egy 1992-es MX 80 lesz...Bár a tank és a hűtőidom nem olyan (ezt simán át lehet bütykölni) + ocsmány lámpa és 2007-es első sárvédő van rajta, attól még a jobb oldali kipuffon balos lánckeréken, hátsó rajtszámtartón látszik az eredete....ennél öregebb lehet, fiatalabb nem.
sztem az a magasság bőven jó hozzá, pár centivel vagyok magasabb énis, de barátnőmnek is leért mindkét lába, úgyhogy sztem ezen ne izgulj!
szép gép. ha elbirom (passz)olni a quadom, lehet h egnézem a gépedet...
csak annyi bajom van a 125össel, h magas, én meg még csak 174cm vok :S
na mind1, próbálok gyorsan nőni, és vevőt keresni a quadomra
ja és 25ös, de 50esként használtam
http://kepesmotor.hu/yamaha/i?...
na, szóval róla van szó. az ár végülis nem fix, de sokkal olcsóbban már nem adom.