teljesen igazad van...kb 1 óra, egy kis kézügyesség és kurva jó dolgokat lehet csinálni...csak ugye a kismanusok látják az amcsi hülyegyerekeket, és egyből hűűű,meg háááá!
Apu, nekem is ilyen kell!
Vedd meeeeeeeeeeg!
Csdak lusta picsa banda vagytok..
Én napokig, hetekig alakítgattam a dizájnját a motoromnak, és szereénytelenség nélkül mondom, kurva jó lett!
Egyébként amit mx-flash barátunk árul, jó áron van...universalmotornál egy ezressel drágább....
Én arra gondoltam, hogy az emberek lusták saját maguk kitalálni/megcsinálni a saját dizájnjukat. Semmi elképzelés, és ha meglátnak valamit, ami tetszik nekik, akkor mint a birkák beállnak a sorba...
Hát gyerekek én melóhelyen unalmamban letöltöttem egy csomó logót,kinyomtattam sima papírra színesben, felragasztottam technokollal, aztán tettem rá átlátszó öntapadós tapétát....kb 400 Ft-ból teljesen kitapétáztam a gépet, ráadásul teljesen egyedi lett....és az öntapadós tapéta kurva jól bírja, már a 4. motoromat csinálom így...
És azt irta a Tulaj hogy elszakadt a VEZ. lánc! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
A CR-m most lett kész , de elég sok a KTM-s a környéken ezért néztem 1-et
Meg hogy 4T lenne a következő motor!
Apu, nekem is ilyen kell!
Vedd meeeeeeeeeeg!
Csdak lusta picsa banda vagytok..
Én napokig, hetekig alakítgattam a dizájnját a motoromnak, és szereénytelenség nélkül mondom, kurva jó lett!
Egyébként amit mx-flash barátunk árul, jó áron van...universalmotornál egy ezressel drágább....
Mert ezt is én csináltam....
ezek azért ilyen drágák különben, mert mind jogtiszta termék de tudom hogy ez senkit nem érdekel
mindenkinek bóódog új évet
De hiszen láttad a motoromat...akiknek rajta van a reklámjuk, ők tényleg sokat segítettek már nekem!