Sziasztok!
Volna egy gyakorlatilag új állapotú (még a szaga is új) OXTAR TCX Pro 2 fullos krosszcsizmám eladó. A csatolt képeken látható az állapota, tényleg hibátlan állapotú. 44-es (US 10.5) méretű, 43-44es lábra tökéletes, KTM-hez ideális választás
További kérdések esetén kontakt a nick alatt.
Pedig ezt a K60-ast a túraenduros ismerősök nagyon dícsérik, csak amiatt húzzák a szájukat hogy mostanra tényleg annyiba kerül mint akármelyik másik, márkás cucc...
traktoros bolt... tömítés vastagsága tök elhanyagolható dolog végül is, meg mi van ha a tengelynél ereszt? a gazda azt se tudja mi az ott akkor ne is álljon neki egy közel 1 misis motoron szerelgetni
valaki megmondja nekem h az lc4 en a gyári behr felnik mekkorák azt tudom h 17" de van valami más is megadva hogy 3.5" vagy nem tudom mi.. :D remélem valaki tudja mire gondolok asszem a ráfszélességre vagyok kíváncsi.. :D az enyémre is van valami írva a ráfra kívülre csak felnicsík lett és most pont eltakarja de szeretném tudni! köszi előre is, és szívesen hogy rendesen eltudtam magyarázni mit szeretnék! :D
vízpumpának hívják. bemész traktoros boltba, veszel tömítés papirt jelentéktelen áron nemtudom pontosan mennyi a4-es lap méretű egy ezres(csak mondtam vmit) és ami most van a motorodban az alapján vágsz egyet a papírból.. fillérekből kijössz.
Volna egy gyakorlatilag új állapotú (még a szaga is új) OXTAR TCX Pro 2 fullos krosszcsizmám eladó. A csatolt képeken látható az állapota, tényleg hibátlan állapotú. 44-es (US 10.5) méretű, 43-44es lábra tökéletes, KTM-hez ideális választás
További kérdések esetén kontakt a nick alatt.