Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

980-ért elviheted! :D
Nem, magából abból a szürke bigyóból folyik, ne kérdezd a nevét! :D A benne lévő tömítés szállt el...honnan tudok ilyen apróságokat beszerezni? :) Köszi!
eladó endurógumik 50km-ert futottak
Eladó fekete exc tank :

2002-2006-ig
ezt mennyiért adtátok el ?
köszi már meg is beszéltük ,
így már logikus azt hittem 1az 1 ben cserét akart semmi költség.. de így ok.. :D teljesen igazad van
ezt árulták 950-be?
honnan csöpög? nekem a hűtőfolyadék tartály alsó kivezetőjénél volt laza a bilincs és akkor csöpögött. nézd át rendesen, lehet nem kell költened
Itt van teljesbe! :)
Sziasztok! Ő az új szerzemény! De honnan tudok ehhez a szürkéhez tömítést szerezni, mert alapjáraton csöpög a víz belőle?
800 ezer hitel volt rajta, és még rá kellett volna fizetni... az meg hogy közel 1,5 misi ott álljon a garázsban nagy luxus...
Helló ! A haveromé,azt mondta 50000 ft ,makulátlan a dob.
Ha érdekel hívd fel 06209651229.
A motoral kapta amit vett de neki nem kell, így fölösleges és eladó!
nekem valaki fúrt egy lyukat a lengőkarra és szerintem berozsdásodott úgyhogy csak simán wd 40 nem segít
láttam de nekem exc-ra kellene , megajánlom haveromnak
akrapovic slip on ?

rendszer vagy dob ? mennyiért árulod ?
értem, akkor az összes 125exc 15 lovas lenne :O
ugyan ez volt nálam is.kiszedtem a kereket,meg a feszitőt kurva nehezen jött ki de utánna wd 40 el meglocsoltam és az óta ok.
Valakinek egy jó kis SM esetleg enduro?

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
A legfontosabb hogy a motorfék nem blokkolja a kereket visszaváltáskor na meg nem lehet vele lefulladni! Legalább is amit láttam közelről az olyan volt!
ment e-mail.
Helló! Nekem van igaz 525 volt de szerintem ugyan az.Hozávalo karbi tűvel!
rendszernek mi az ára?
Az a kuplung mire jó?Mármint miben más mint a gyári viselkedésben?
M10 x 1.25