sziasztok,szeretnék segítséget kérni,ha valaki tudna valami hajtókart 450 exc be,persze viszonylag jó áron ,azt megköszönném, mert az enyém bekopogott.robeszkarman@citromail.hu
Azért nem jó oda a merev megoldás, mert akkor meg a lengővilla tengely csapágyazását fogja kinyírni egy idő után. Persze, ha valaki keveset használja a motorját, akkor hiheti azt, hogy jó megoldást talált a problémára, mert kevés üzemóra alatt nem jön ki a másik probléma...
úr isten..még jó hogy nem kell félmillát fizetni egy telóért
.
ha nem vagytok brutális 110kilók és nem ugráltok 20on méteres asztalokat... akkor simán mondom a megoldást..
ha ugaynaza a pds tag mit a kicsiknél(525,450,250sx, stb) akkor az öneállós csapágy nektek is lyaú lesz.
2201 csapágy. kb vagy 2000ft és önbeállós kétsoros csapágy...köszörülni kell a régi pds távtartót mértetre(3perces meló otthon kisflekszek :-)+ veni hozzá két 25x32x7 szimeringet..sima zsirral megtömöd.. sosem veszel pds tagot többet
Én anno még a "régi" 625-nél futottam egy kört GL-szem ügyében, mert már akkor is mocskosul rohadt drága volt a gyári, de a csapágyboltos csóka meg még annál is vagy 2ezerrel drágábban tudta volna csak beszerezni
Végül aztán faterom egy ilyen szilentblokkokat gyártó manushoz vitte el, ő gyártott danamitból vagy miből egy ilyen vackot oda, aztán az el is volt ott úgy addig míg (másfél évvel később) el nem adtam...
Ktm sxf és exc modellekbe(pds rendszerű) eladó egy WP trax hátsó rugóstag.Már az újabb fajta , nagyobbik tartályos verzió.Kifogástalan állapotban!
Ár 180.000ft 06302033084 info@motoaction.hu
Mérd le a méreteket és menj be egy csapágyboltba vagy vidd a mintát ,hogy Neked ilyen méretű kellene.
De ha van axial kft a közeledben oda is bemehetsz sok mezőgazdasági gépen használnak ilyen csuklócsapágyat
Mintát oda is vidd :)
Naaaa azért ne lincseljetek meg :) Csak kérdeztem, engem nem zavar mert sok dolgot tudok meg amit nem kérdeznék mert épp nem érdekel :) A lényeg hogy menjen a szekér :)
Ami működik, az el is romlik .. Amúgy ő nem 1 gépért felelős, és nem csak akkor kérdez mikor kell is valami, hanem csupán érdeklődésből is. Ja, és nem várja meg hogy szétessen, előbb rendbe rakja mint baja lenne
Persze hogy tudod.Berúgókar felől kéne lennie egy lefelé néző nagy csavarókának a karbi bal oldalánál.
Tömités mert csöpög a viz?Húzd meg jobban a bilincset
Köszi! És én tudom állítani valahol az alapjáratot? A másik meg egy tömítés kellene, mert csöpög a víz egy helyen, szét ment a tömítés...netről hol tudnék rendelni? :) Köszönöm!
Válasz kéne
Milyen teleszkópszimering kell a 640 SM-be?
Mert ahogy néztem a gyári manualban 48x57,8x9,5 a mérete és a KTM-nél is ezt mondták, viszont a neten ahogy kerestem 48x57,9x11,5-öset dobott ki és ahogy emlékszem nekem is ez kellett.
Most akkor melyik kell?
Itt van az utóbbi: http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
MÁS!
Honnan lehetne G szemet venni?
Pinkmotorsnál nem tudnak adni, a KTM-nél meg olyan árat mondtak hogy amikor kimondta a csávó úgy kinyilt a szemem, hogy majdnem elgurult a szemgolyóm
Köszönöm!
Ha valakit érdekel van egy ilyen fekete tankom