Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tank hány literes?
szeleptörés nem?
Heló!
Milett a probléma lehet tudni?
Vagy már sok benne az óra?
Ajjaj ha már így keresgélsz gondolom beadta a kulcsot a masina?
és 2006-os...esetleg hajtókar is érdekelne...
Nekem kb 40 km a ktm kereskedés:( Otthon meg van mindenféle tömítés anyag a szakmám miatt. Tény én is a gyárit alkalmazom elsősorban de nekem többen van sokszor az út mint a tömítés . Meg sok gépnél már a gyári tömítés nagyon silány .:(
Hali!EXC 450-re keresek hengert-dugattyúval!Lenne valakinek jelezze, köszi!
Magura van. Rendben köszi a választ akkor inkább nem kísérletezek :D
kishapsinál a pont,meg kell nézni mi van a tetejére írva...brembora az van hogy braek fluid magurára a mineral oil...sal brembóba mehet a fékolaj,de régebbi exc-ken magura van,szóval ásványi olaj kell bele!
Ne basszatok már ki vele Milyen autómataváltóolaj meg fékolaj jóhogy nem étolajat öntsön bele Rá van írva arra a kurva tartályra hogy ásványi hidraulika olaj(benne is a nevében hidraulikus rendszerü kuplung)!Bárhol lehet kapni kevés pénzért és biztos hogy az jó bele!
ATF olajat tegyél bele.Automata váltó folyadék.Semmi baja nem lesz tőle, csak egy picit keményebb lesz, de biztos van ebből is több viszkozitasú.1liter vagy egy ezres.fékfolyadékot ne, mert szétmarja a tomiteseket
tisztában vagyok vele... sőt jártam az axiálnál és szállítottam is be nekik árut régen...

nem volt vészes összeg a tömítés mert én anno 2 t vettem, hogy legyen itthon ha vmeik ismerősnek pont hétvégén kell...
ott van a tetejére írva, hogy mi való bele...

de ha kicsit vissza keresel a fórumban már párszor ki lett tárgyalva, hogy a fékolaj nem oda való cucc
Helo!
Olyan kérdésem lenne h ktm exc 250 hidro kuplungjába bele önthetem a sima fékolajat? Eddig direkt ehhez való olajjal használtam, de pl a honda szervizbe belerakják a sima fékolajat minden hidro kuplungba. Ma szeretnék vele menni és elfogyott ez a direkt erre való.... a másik meg ,hogy elég drága.
igen mert a traktoroknál mindegyik márkánál és típusnál ugyanolyan vastag a tömítés mindenhol. ezt te sem gondoltad komolyan, el nem tudod te képzelni mennyi mindent találsz te ott, még a leghitványabb kis boltban, nem hogy axiálnál...azt meg kétlem, hogy 870forint lenne a tömítés...de ő tudja ez csak egy kis segítség lett volna... viszont abban egyet értek, ha azt a "szürke valamit, nekérdezd a nevét", hogy idézzek, kell megszerelni akkor tényleg kár neki fogni, ha még a nevét sem tudja, nem hogy a funkcióját.
halika, ismerőseim azt csiripelik lesz a közeljövőben tesztnap, ez igaz vagy csak átakarnak ejteni?
Tisztában vagyok. De ha már ennyire túl lett bonyolítva a dolog szerinted melyik az egyszerűbb és talán olcsóbb is
-1: kideríti a gyári tömítés vastagságát, vesz olyat traktoros boltban és kivágja agának
-2: bemegy a ktm kereskedésbe kb 870ft ért vesz egy gyári tömítést

szerintem a 2-es.
Axiál is traktoros bolt azt magyarországon a legnagyobb alkatrész kereskedelem.......
Vagy kelet agro...
Sőt tized mm ként váltózik a méret mert van olyan gép amin tömítéssel hézagol az ember:)
KB 60 millás kombájn :)))
nem vettem , kaptam
miért pont ktm ?
jah mondjuk azon én is elcsodálkoztam :)
5 napja vetted és már adnád is tovább?
elég érdekes...
köszcsi! :) :D
Akkor marad az csak újba.
NGK CR8EK