há bakker jól nyomják...
én a k5 berg 450 300ért nem vitték el...pedig úgy nézett ki mintha egy betonkeverőben élt voltan az utolsó 3 nálam töltött évében...
én már szabaduloni akartam tőle és egy kereskedő megszabaditott...mert ember jött hogy 270ért viszi..én meg mondom 270 na akkor fussá kisköcsög mert kiengedem a kaukázusit..és még nem reggelizett
3ért megvette a kereskedő gyerek.. kb 4 pan múlva 4ért már volt boldog tulaja .. de én..nekem nem jött senki aki elvinné..itt nem lehet eladni motort.. és a kereskedőnek hiszenk ..eladónak meg nem.
ugyhogy ennyi a történet.. de ha elakarod adni..a hülyéket nem kell beengedni...
azt viszont el kell ismerni..a bergbe 500óra benne volt és kivánt volna némi szeretetet..forintositva...mert azért bontatlan 500óra azért..nem árt belenézni már ..
meg azt nem értem.. árulják a motort 600ért.. de előtte ráköltött 250et..minek inkább hirdette volna meg 350ért hamarabb eladja ..nem?
hát az az igaztság nem értek én ehhez ..sem.. a 10sok kroszmotortból jó ha kettőből szálltam ki nem bukóval...de azért kiélveztem mindet .
viszont a berget egy naggyon jó havertől vettem..aki azóta is jo haver
voltunk vele többször együtt hajtani..és most hogy eladtam a bergját most is haver maradt..pedig mindég mondta..vik..ugye hogy milyne hibátlan jószág az a 450 berg...és tényleg..a 4 év alatt ha ráköltöttem a blokra 10ezret sokat mondok...
viszont mikor megvették azt mondta az ember hogy ilyne tiszta széphangú berget még nem létott biztos nem hajtottm meg soaha ha még nem volt szétszedve...mondom ÁÁ dehogy ..havi szinten volt fagyállózva..mert ha 1000szer nem forraltam fel akkor egyszer sem...
és mégis birta...mint isten az imát..ugyhogy én azt mondom ha valaki motort akar venni az vegyen..aki meg nyüszitve alkudni az alkudjun...
kutyagépet ki lehet fogni drágán is...
Eladó 2db 19es hátsó krosszgumi, akár postai utánvéttel is!
Egyik VeeRubber 90%os 110/100-19 méretű 4000ft
Másik Metzeler 75%os 110/100-19 méretű 3000ft
A kettő egyben 6500 + postáért is elvihető.
Csere érdekel 18as utcai enduro gumira, ráfizetéssel is! Képekért írj e-mailt, esti órákban elérhető vagyok telefonon is.
Valamint 00-03 SX hátsó sárvédő patika állapotban, narancs színben, matricázva. 4000ft
Első sárvédő narancs színben 3500Ft
20/213 30 86 számon
Győr - Csorna --- személyes átvétel is
Nem akartam én rosszat csak egy kis alázatra tanítani a fiút..mert van hogy azt hiszed nyerő vagy aztán lehet épp szopatnak
Mégis másként hangzik ha felhívnak és normális hangnemben elmondja mit szeretni akkor az eladó is másként áll a dologhoz,van egy pár barika aki azt hiszi mindenki az ő értelmi színvonalán él és aszerint kommunikál..ezt szó szerint idézem"csoki öcccázééé adod? ezt írta nekem
Hát válaszoltam is
nem kell kommentár... tavaly vettem 1200euroért ujonnan... de ha megnézed csak a dobok darabja 60-80e a neten használtan. ha nem kell AKRA vagy nincs rá pénzed vegyél finstert vagy leovincet azt élvezd pár évig mert szétmegy...
remélem olyan embert etetsz meg aki kiszedi belőled a benzinpénzt
de ha nem lennél ennyire elszállva akkor azt mondat volna hogy ennyiért nem eladó hanem x ennyiért elviheted!
a képen látható kereket bárkinek bármilyen szinösszeállitásban 3-4 hetes határidővel legyártom. Ára első kerék ráf :27000 agy 13000 , hátsó kerék ráf :29000 agy 14000.ft.
pilot power pure 12e utcai
michelin esőslick csak párban 28e