Srácok!
A 2002-es 125 exc hány lovas? Mert a neten amit találok adatlapokat róla, azok 15 lovasnak írják, de a hirdetésekben 40 ló körülinek írják? Hogy van ez akkor?
el akarod adni az exc t mert utcára akarsz menni(feltételezem ha SMC t vennél helyette) és adtak volna érte 1 superduket és nem cserélted el? :D LOL?! :D
Nem kajára kell, nem zavar hogy itt áll a garázsban, így nem sürgős eladnom, hogy nagyon levigyem az árát. 'x vki el fogja vinni úgy is, mert nem 1 lelakott szar
2005 ös EXC 450 papiros rendszámos kb 2kilónyi +extrával
550 000HUF ennyiért vitték el tegnap lehet hirdetgetni de ha el akarod adni akkor ennyi valaki jól járt vele....
teljesen korrekt ár... ha elvitték volna az exc-t én is elhoztam volna akrával együtt, csak halott a piac a kutya nem vesz most endurot... super dukera akarták csak cserélni.
Sziasztok! 990 SM/SMR/SMT hez van alsó villahidam, Vízhűtőm, Olajtankom, Rendszámtartóm és rengeteg apróságom. Ha valakit érdekel az adatlapomon ott az elérhetőségem
üdv! a napokban hozzámkerült 1 ktm gxr 50. motorikusan jó elektronikusan is de a tömitések sikítanak hogy cseréljem őket. a vizpumpa lapát is agyonra elvan kopva. sztetek alkatrész van hozzá? ha igen akkor hol? előre is köszi.
Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni! Vettem egy pár cross teleszkópot, 2004 es sx250- ből való,arany színű, alul comp felirattal, felül rebound felirattal. A balos felül 36 katt fent, a jobbos csak 17 felül... mitől van ez?Ez normális?Ha hiba hogy javitható?köszi!
köszönöm,attól egy picit tudok olcsóbban,de valami elfekvő olcsóbb kellene,vagy komplett jó állapotú,mert nem vagyok túl vastag,a zsebpénzemből erre nem telik sajna,de azért köszönöm a választ.
hétvégén megyek haza és vinni akarok egy menetvágot mert nagyon szorul
nem te érdeklődtél ktm 2005-ös 125-ös sx -re ?
durva én ugyanezt keresem :)
A 2002-es 125 exc hány lovas? Mert a neten amit találok adatlapokat róla, azok 15 lovasnak írják, de a hirdetésekben 40 ló körülinek írják? Hogy van ez akkor?
550 000HUF ennyiért vitték el tegnap lehet hirdetgetni de ha el akarod adni akkor ennyi valaki jól járt vele....
mennyibe ha nem titok?