Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy, hogy az euro-faszomtudjahányas környezetvédelmi normát csak fojtva teljesíti.
nem tudja valaki hogy ktm exc láncfeszítő csavarjának milyen menete van 10.es vagy 12-es suru menet ? milyen menetemelkedés ?

hétvégén megyek haza és vinni akarok egy menetvágot mert nagyon szorul
ez lc4 re való ugye ? mennyiért kínálod ? mármint a rendszert
eladó akrája nincs valakinek 450 exc -re ?
az extrékat levehetted volna :)
nem te érdeklődtél ktm 2005-ös 125-ös sx -re ?
Keresek 240es hátsó féktárcsát behr kerékre,ha valakinek van eladó,szóljon...

durva én ugyanezt keresem :)
Srácok!
A 2002-es 125 exc hány lovas? Mert a neten amit találok adatlapokat róla, azok 15 lovasnak írják, de a hirdetésekben 40 ló körülinek írják? Hogy van ez akkor?
el akarod adni az exc t mert utcára akarsz menni(feltételezem ha SMC t vennél helyette) és adtak volna érte 1 superduket és nem cserélted el? :D LOL?! :D
én is.. de csak kicsit
Nem kajára kell, nem zavar hogy itt áll a garázsban, így nem sürgős eladnom, hogy nagyon levigyem az árát. 'x vki el fogja vinni úgy is, mert nem 1 lelakott szar
most azért kicsit irigy vagyok.
2005 ös EXC 450 papiros rendszámos kb 2kilónyi +extrával
550 000HUF ennyiért vitték el tegnap lehet hirdetgetni de ha el akarod adni akkor ennyi valaki jól járt vele....
Én vettem meg Vega SMC-jét! Jó vételnek tűnik!
teljesen korrekt ár... ha elvitték volna az exc-t én is elhoztam volna akrával együtt, csak halott a piac a kutya nem vesz most endurot... super dukera akarták csak cserélni.
Sziasztok! 990 SM/SMR/SMT hez van alsó villahidam, Vízhűtőm, Olajtankom, Rendszámtartóm és rengeteg apróságom. Ha valakit érdekel az adatlapomon ott az elérhetőségem
amennyiért hirdettem.
kár, én is fentem rá a fogam...

mennyibe ha nem titok?
üdv! a napokban hozzámkerült 1 ktm gxr 50. motorikusan jó elektronikusan is de a tömitések sikítanak hogy cseréljem őket. a vizpumpa lapát is agyonra elvan kopva. sztetek alkatrész van hozzá? ha igen akkor hol? előre is köszi.
Igen.
Elvitték a motort?!
Eladóak!
Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni! Vettem egy pár cross teleszkópot, 2004 es sx250- ből való,arany színű, alul comp felirattal, felül rebound felirattal. A balos felül 36 katt fent, a jobbos csak 17 felül... mitől van ez?Ez normális?Ha hiba hogy javitható?köszi!
Írj ide, lehet hogy tudok olcsóbban...giraffe64@freemail.hu
köszönöm,attól egy picit tudok olcsóbban,de valami elfekvő olcsóbb kellene,vagy komplett jó állapotú,mert nem vagyok túl vastag,a zsebpénzemből erre nem telik sajna,de azért köszönöm a választ.