Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdeklődés képen kérdezem hogy a rendszer mi árral bír?
Amugy 6körülér bár ez is relative vesz egy másikat 50nelv max 100zal olcsóbban azt kivan az egész ha belegondolna hogy új a bele meg nemegy huszonéves csóringer használta aki csakhajtotta hane szervízelve is volt meg relatív új a bele akkor hiába a 8év 6 ot akkor is megérv tudok olyan 300 2t -t2008 as azt heti 4x megy folyamatosan azt isszervizelik de mégis több megy bele mint nálad amugy kevés a jó a piacon 450 es könnyebben eladható mint az 525 6aláne add most áll minden de bármikor bejöhet 6ba elviszik szerintem ha majdkeresnek ilyet odaadom a számod ok? ennyit tehettem
csak egészben elado. ha érdekel mondj valamit rá!
Jól látom hogy az ott egy akra kipufogórendeszr lc4re? A leömlő részér mennyit kérsz? Vagy a dobok nélkül a csőér!?
Látod Maki bácsi mennyi a barom itt már senki sem tisztel semmit
Vegyen újat 2milláértés is a 2005 ös 450 et papiros forgalmis tuning telokkal létező minden extrával végén 550ért vitte el a gyerek szívem szerint oda se adtam volna mind1 ha jó akkorhasznált ha jobbat akarsz 09-10 eset az meg még horror annyival meg nem jobb kinn drágább mint itthon szóval sok a szar a piacon de a mondás amig van szar addig veréb is lessz....
20000
kormányért mennyit kérsz?
turi ha akarod amugy mutatok pár használt szelepet
300orás szelepgyakorlatilag eltünik a szelepfészekbe,nincs már semmi pereme
A képen látható alkatrészek valamint még egy csomo felesleges cucc eladó! Bármilyen kérdésed van bátran fordulj hozzám nem nagyképű flegma \"engemnemérdekelugyiselviszik\" kereskedő vagyok hanem motorimádó magánszemély!Nem rommátörött motorból vannak az alkatrészek minden darab kifogástalanul működik.EGYBEN TÖBB CUCC=NAGYOBB KEDVEZMÉNY!
sziasztok,
egyet ne felejtsetek el, a piacon annyiért lehet eladni valamit, amennyiért megveszik. bizonygathatsz Te bármit, ilyen hajtókar, ilyen fékbetét, ilyen dugó...max. a seggedbe dughatod be! Aki meg aránytalanul sokat kér érte az meg minek hirdeti. Tudom, hogy az édelgetett, szeretgetett motorja, boltbajárós tejért, de ezt senki nem fogja kifizetni. Tudom, mert már jópárszor így jártam én is...sajnos...
a piacon nagyon nehéz motort találni. 2008-óta nem vesznek az emberek új motort vagy legalábbis keveset. vagy van a tizenéves szar, persze ami lehet jó is akár vagy van az új horrorért.
és azt ne felejtsük el, hogy az eladó és a vevő ellentétes oldalon áll. Nem tudom születtett már ilyenből barátság esetleg gyerek?
Jól gondolod te e gy kis zsidó hozzá állással,én kapcsoltam későn..szólhattam volna hogy eladom indulj el,aztán mikor ideérsz mondtam volna hogy meg gondoltam bocsi megbirtad volna azt a kis autózást sebaj majd a következő spórolós alkudozót megetetem
Mit nem gondolnak emberek magukról?
van még egy power partsos ülésem és egy narancssárga hátsóidom
lomtalanítás avagy ktm exc 450 alkatrészek
leatt brace-t beszámolok
és ha a 300 órás szelepemet becsiszolom akkor azt megveszed ? :)
illetve a kézikönyvébe van türési érték is meg az új paraméterei is bent vannak!
Ha beleprobálod a szelepfészekbe egyből kiderül mennyire használt a szelep!ezt minden szerelő tudja!
közben megtaláltam, 525-re is annyit ír. köszi
Az valami gyógyszer?
Benton :)
A gyári 8 és 12.000,- forint per darab, de 55.000,- forintért van szelepszett, 4 db szeleppel, szeleprugókkal, és szelepszárszimeringgel. A kevés üzemórát vajon hogy állapítod meg?
2004-es ktm exc-hez vennél szelepeket , ujjat vagy kevés üzemórásat :) 4db érdekel
450-re
Azt 8-ért adtam, de gyakorlatilag már elvitték...
Hello!

Szeretnék egy 125 exc-t venni, és kíváncsi lennék a gyakori hibáira, és mire kell figyelni egy ilyen motor vásárlásánál?
Egy 2002-es évjáratút néztem ki magamnak... Köszönöm!