Ha már olaj téma,azt megtudnátok mondani hogy a frituba milyen olajat öntsek a rántott csirke sütéshez? Ja,meg hogy mennyit! A válaszokat előre is köszönöm.
Na ez a kamu. Azt mondta az olajos szaki, hogy a mai szintetikus olajok, felbontás nélkül, korlátlan ideig tárolhatók...Vegyetek tőlem olajat, és akár 2 óránként is cserélhetitek...
egy modern jó minőségű olaj nem nyíródik el az életbe se! szennyeződni szennyeződik, a kuplung belekopik, kerül bele fémtörmelék is, de elnyíródni nem fog.-manapság 4ütemnél is azért cserélnek olajat mert a benzin különböző adalékai különféle reakcióba lépnek az olajjal, ami pedig kiszámíthatatlan...persze mindez hit kérdése, és mindenki azt hisz amit akar.
A motorex mérnökei tudnának erről bővebben beszélni...
Köszi a felvilágositást.A 20 üzemórát akkor betartom hát a dugónak a 25 kevés mert én nem megyek koppon sőőt.3 hónapja motorozok u.h. az még tovább kitart nekem sztem.A dugócserét hogy észlelhetem csak ugy hogy gyengül a motor vagy van vmi észlelhető jele?
figyu..a 20 óra az jó.
amúgy aki meg úgy gondolja az olajok 4 évig vannak szavatolva...akkor elég négy évente?
üzemórűtól független?
szalinak van hogy 3-4 motorzásonként cserélni kell..mert exctémbena asok kuplungolás miatt..szétnirja az olajat!
szoval ha 20 üzóránként lecseréled azt a 8decit.. hibát nem követsz el.
és azt tudod hogy dugót meg 25 üzóránként kell..
de normál esetben egy 125sx nál az max egy év..de inkább fél.ha racerkodol a kroccon.
szóv al nem árt legalább egy dugonként az olajcsere..nem?
Még nem versenyzek de pályázok vele és kaptam egy olyan infót h max tankonként vagy 5 üzemóránként és azt elég sűrűnek tartottam.Mi ebbe a jó váltó olaj?Köszi
Én 20 üzemóránként cserelem, ártani nem árt neki és cserekor már észre lehet venni hogy veszít a viszkozitásából. Amúgy az a 7dl olaj nem egy nagy összeg.
Üdv. Keresztkérdésem azt lenne hogy mennyi üzemóránként cseréljem a váltóolajat a KTM SX 125 (2002)-es ben?Ha valaki tud hozzá egyéb üzemóra információt azt is szívesen fogadom!Kösziiiii
A csavarjait nem tudom hol vannak (tavaly tavasszal vettem le a motorról), megpróbálom megkeresni őket, de nem ígérek semmit.
E-mail címem az adatlapomon megtalálható
Utánvétel jó (vagyis nem jó, mert utálok vele szarakodni, de mindegy).
Az megoldható lenne hogy a csavarokkal együtt venném meg, ha igen akkor adj egy e-mail címet és elküldeném a címemet. A postai utánvét megoldható, mert előre utalni nem szeretnék.
Nem viszem a kártyámat,mert tudom hol akarod lehúzatni! Hallottam már a perverz játékaidról,de én ilyenekben nem veszek részt!
tőrzsvásárlói kedvezmény az van... gyere hozd a tőrzsvásárló kártyádat és majd mutatom hol kell lehuzni...
Tényleg jó!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
A motorex mérnökei tudnának erről bővebben beszélni...
amúgy aki meg úgy gondolja az olajok 4 évig vannak szavatolva...akkor elég négy évente?
üzemórűtól független?
szalinak van hogy 3-4 motorzásonként cserélni kell..mert exctémbena asok kuplungolás miatt..szétnirja az olajat!
szoval ha 20 üzóránként lecseréled azt a 8decit.. hibát nem követsz el.
és azt tudod hogy dugót meg 25 üzóránként kell..
de normál esetben egy 125sx nál az max egy év..de inkább fél.ha racerkodol a kroccon.
szóv al nem árt legalább egy dugonként az olajcsere..nem?
Ktm DukeII-re keresek hátsó féknyereg tartó konzolt, akinek lenne eladó,vagy esetleg tudja honnan lehet szerezni, kérem szóljon!
Ha jó minőségű olajat használsz akkor úgy 20 üzemóra a csere, de ha verseny körülmények között használod akkor sűrűbben.
E-mail címem az adatlapomon megtalálható
Utánvétel jó (vagyis nem jó, mert utálok vele szarakodni, de mindegy).
sos kellene nekem egy exc-re való hátsófékmunkahenger
ha valakinek van eladó sűrgős
köszi