Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6000+szállítás.
Az alumínium hátuljából ki van marva hogy pontosan felfeküdjön, de gondolom akkor ennek ilyen a hátulja. Mennyibe kerülne egy ilyen?
3,5-9,3 mm (12-38 réteg).
Fogalmam sincs milyen az alumíniumok hátulja.
Ha közel 1 cm vastag "tömör" karbon nem elég strapabíró, akkor nem tudom mi lehet az...
mondom az élethez kell egy kis szerencse
nekem konkrétan..semmi baja nem lett tőle.. gyűrűzni amúgy is kellett volna..az egy új csapágy meg belefért.. a többit ajándékba kaptam istentől .
Ez milyen vastag anyagból van, valamint a hátulja ugyan olyan kialakítású mint az alumíniumok, valamint mennyire strapabíró?
0,5re értessz...de inkább csak félre:-)
a barátkozéás alapja hogy kedveset mondassz aról a dolgokról amiről a barátod szeretne kedvesset hallani...!
nem számit hogy egy kutyaszar..vágod?
get
sziasztok 90-95 körüli ktm gs 125 höz keresek hengert hengerfejet dugót

henger 502 30 005 000 szám van
hengerfejen 502 30 006 000

06 30 509 79 24 telefonszámom
Pont ma láttam lent Ócsán egy 560 SMR-t szétszedve, ami ugyanúgy járt mint a te 525-öd: lepattant egy darabka a főtengely-csapágyból, csak itt a generátor forgórésze egyből be is szippantotta, jól felpúposodott, attól meg persze az állórész is kakukk lett...így egy gyenge 150e Ft-nyi alkatrész ment a levesbe Persze még mindig jobban járt mintha a másik irányba indul a darabka, mert a henger az 303e (!) Ft, a dugó meg másik 80...

Igazából fogalmam sincs, mert működő km-óra sose volt azon a motoron, de érzésre a 100-tól jóval többet tudott azért
Basszam át én is akkor, azt szeretik az emberek?
Mert akkor szerinted igen.
Persze eszi a vizet, minden KTM gyárilag hengerfejesen jön le a szalagról....
Most őszintén, szerinted igaz?
figyu.
ha az emócionális inteligenciád..nagy...akkor az embernek csak annyit mondassz...hú de kafi a géped nekem is lyenem lesz..és az hogy 70hat lóerő az tök állat...
de ha elmondod neki.. figyu ez a gép 6kilóba megált volna és kicsit több (a kacat)az extra rajta..akkor meg elbaszod a napját.. és még szeretne sem fog ...
mert nem csak a rossz hirt utálják az emberek..hanem aki hozza azt is!
ugyhogy ha szereted az embert vigyázz mit mondassz rá
na zsiri
kész lett a meleginditó szett a kormányra.
még darabokban azért lefényképeztem
Üdv!

Megkérhetek valakit akinek 125-ös gépe van, arra, hogy leméri nekem a rezonátort és a dobot összekötő csőnek az átmérőjét?
Elég a külső is, de ha a belsőt is tudná akkor, az volna a legjobb.

Köszönöm!
KTM exc 250 2T-hez 2005-ös évjáratú motoromhoz keres kuplung munkahengert és munkahenger védőt. Ha valakinek lené azt megköszönném ha írna fórumon vagy az e-mail címemre.
Előre is köszönöm
ja értem.. és esetleg az nem lehetséges h nem volt kedvem gépelni? amúgy eladtad már az akrapovic rendszered 75 ezerért + a vevő gyári rendszeréért?
Például onnan, hogy más irományából idézgetsz...

Részemről befejeztem.
Akkor azzal az áttétellel 100 körül volt a vége?
Csak azért kérdem mert 14/40el 170-180 között van.
Akkor a 44es jó is lenne mert kb 140-150 között lenne a vége, 110-120 környékén indulna meg még jobban.
Ennél több sebesség meg felesleges egy SMnek.
és honnan tudod h nem vagyok az?
Jobb ezt tisztázni, még mielőtt mindenki az LC4 avatott doktorának hinne. Szerintem...
Ja,az más.
nekem még nem kellett soha.. és ha utána kell akkor mivan? töltessz azt GO tovább.. :D
még olyan kérdésem lenne hogy 1000km-enként tényleg kell utána tölteni hütő folyadékot. mert azt is olvastam hoigy fél dl-eket kell töltögetni rá. ez igaz vagy ha kell utána tölteni akor már eszi a vizet?
Vega!
Én igazság szerint ugy cserélem el mert nekem van egy 900-as kawasaki ninjám és arra van csere ajánlatom de ha érdekel a csere felőlem, mert én jobban hajlok a szürke blokos felé.