Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez az a rész, amikor a földi halandó nem bírja tovább a vergődést, és inkább megtartja magának, még akkor is, ha kérnéd... Nem is értem, hogy miket írsz...Fúrok egyet, meg fűrészelek egyet, és azt se tudod, hogy gyári-e vagy sem...de nekem 8...
na ez a megesztergáltatom diót és házat ez meg 3ezer..és marad a gyári szett tartaléknak.
na ez gyári.
erről beszélek zsiri.
7500+ posta (9300) és még nem gyári csak van egy marék furó faragós szett...persze persze kifurom sec perc... meg a műanygot is megfúróm...és kész is...alig egy 10es + kis barkács..a 15ért meg itt van a boltban ...30%leszedem róla akor az új nekem 11ezer sincs..készen fúrogatás mentessen gyári......nincs harag ha nem raboltam rá ..ugye

hát az a szitu fogtam volna az enyémet.. és amit mondta meg cigányolomnak az az hogy szétvágom ugyan olynra a buzogányogányt mit az a törött azán szétfúrom az én műanygomat meg a diót is megcsinálom.bovden van... a kart meg mint mondta ma leszerelt dekompresszor karomat visszarakom és meleginditóként fungcionáltatom...

ezt mondtam...az hogy van féktartályra való is..király.
de nekem tökéletessen jó lesz a kuplung felett.

kicsit ez olyan mint mikor ronis mondja a tanács után nincs mit 6ezer...

de azért tényleg köszi.
http://www.youtube.com/watch?f...

némi angol tudás szögséges...a lényege topák nagyon
Majd még visszatérünk későbbiekben erre a dologra, jelenleg még vannak fontosabb dolgok is amire kell a zsozsó.
6000 Ft+szállítás.
Cigány munka? A gyári pont így van megcsinálva.A szár ki van fúrva keresztbe, a teteje meg befűrészelve.... http://www.ktmworld.com/produc...

Vagy van egy narancs fékolajtartály fedél, melegindító karral...
figyu. ez tök baráti...
a buzogányt kifúrva a cecilia(az eszergályos..3 ezerért megcsinálja a M12x 1 menettes házzal együtt..ami az egyik bégén a bovdenbemenettel lesz megáldva ...
a kanyarcsövet még néznem kell de ha más nem a maki alapján megoldom...
a bovden házastól annyi van itthon mint a szemét....
a dekompresszor kart meg kiszereltem a bovdennel legyütt. még mikor megvettem.
annyi hogy a deko helyett felrakom oda a meleginditó bovdenvéget és az fog ott dolgozni...
de azért köszi hogy megnézted...

ma megcsinálhattam volna hogy azt a diót ami benne(a meleginditóban)szétfúrom+ a műanyagot kifúrom a bovdenvégnek 5mm bemenettel,de az ci-gány munka létt volna.. a égit meghagyom gyáriba és igy emez meg meg van egyszerűen.
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy a ktm.fullgas.hu-n lévő árak bruttók és a regadót tartalmazzák-e?

Köszi :)
ez sajnos igy van hogy az új gasgas-on is kezdenek elmenni fogyasztoi irányba, ez a világ már csak ilyen...

ahogy mondani szoktam volt.... a legjobb motor a világon a rozsaszinű derbi senda... a többi meg bekaphatja
Mennyibe fájna nekem ez a kis apróság?
Nincs valakinek elfekvőben EXC 125 2004 hez villabefogója? Enyém megadta magát! Ebből is csak a felső rész kellene! 54mm a teleszkópom felső átmérője! Köszi
Ja, gecsa!

Attila elvitte ma a romot, köszi a segítséget
Ha esetleg összefutunk valamikor, hajtsd be rajtam a közvetítői jutalékodat
Van hozzá f@sza kuplungmunkahenger-védőm eladó
Melyik 300 2T motor nem túl erős? A felét se motorozza ki a halandók közül senki, a power rugó színétől függetlenül...
Annak az az értelme hogy be tudod állítani a motort ahogy szereted és nem kell rá venni 1000000.- ért egy állítót mint a Gizgazra. Tudom hogy a tiéden nincs mert nem kell rá. De a 2012- six day Gasgas túl erős és arra bizony kellett venni egyet hogy lehessen használni, mert olyan volt mint egy 500-as cr Honda. Továbbá ennek az új motornak szinte újkorába már lötyögött a soha elnemroló kerítésdrót rudazat. Persze van akit ez sem érdekel, de van aki szereti ha minden jól működik a motorján. Nem vagyok Ktm fan, csak motorokat szerelgetek. Mind a két márkának vannak hibái a Gasgas baromságairól is komplett fórumot tudnék indítani... Részemről lezártam, csak azért kezdtem el írni hogy ne magasztald az egekbe egyik márkát se mert megvannak minndnek a maga hibái.
A buzogány egy manuálisé. A szárat kell méretre vágni, fúrni egy lyukat a bowden fejének, és annyi. Csak az a szett ami a karbiba megy, az 7.800 pénz. Megcsinálnám neked, de most nincs itthon minta. Az egészet odaadom félárban, az 7.500 pénz, plusz a posta. Ha nem kell, megmarad nekem.
látom miről beszéltél...
ezt keményem csinálni kell.
a buzogányba dovdenvég lefogatás...mert úgy lám ez ek a buzogányok valahogy egy kihúzós meleginditóbol valók csak...sérültek..mert ugy lám törött a vége

azért mondj valamit... majd kitalálom...
buzogányt megoldom amúgy ...8as tengely14mm hosszú és a bovdentartót is megcsinálja az esztergályos ceciliám:-)
mondj egy ártat de igazándiból ha pénzt tudsz csinálni belőle..tedd azt...
azért köszi a fáradságot...
thnx.
okély..látom.
de a bovdenvég az hova megy bele
kicsit úgy nézem az a bovden hosszú nem?hát a kanyartól nekem kb van 20mm ez megy csak a bovden akkora... és az a két buzogány se egy bovdenvég luk semmi... ez már működött valamiben?
a buzogány kiér a műanyag házból..azt biztos...és akkor a bovden?
nem vágom...
bocsi az értetlenségért...

és mennyi az ára?
Nos, mivel már ma van, így íme a képek: