Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet a hidraulikus kuplungon állítani?
Beindítom a mocit sztenderen oldalra döntöm, berakom egyesbe, behúzom a kuplungot, de így is nagyon pörög a kerék.
Ha nincs sztenderen és berakom egyesbe nem adok kellő gázt befullad.
Mintha már behúzott kuplungnál el akarna indulni, menet közben ha nem húzom a gázt néha nagyokat rángat a gép.
Helló!
KTM SX 525 06-os motoron hány üzemóránál van az első nagyszerviz? (dugócsere hasonlók). És ez mennyire tolódhat ki azzal, hogy csak túrára volt használva?
Valaki nem tud elado magyar szervizkonyvet exc 450 '03-hoz?
Ha rendesen be van karburálva, 1,6 dl elég.
A GG csinál 600+ ccm-s, 4T motort amit nem üzemóra alapján kelel(ene) szervizelni?
Öntsd tele Valamelyik nap is jött olyan,bammeg letekertem a sapkát azt jött ki az olaj,ijedtemben le engedtem a felsőt minden tiszta olaj lett Bammeg akkor nem röhögtem,de,hogy a faszomba préselte bele? Vannak itt nagy kérdések,de sose kapok rá választ Báááár már tudom, én vagyok a hülye
amugy csika mennyi olaj is kéne a motorom telojába, és milyen meg hogyan és miért ... pliizzzz köfike..
Tudod,hogy van ez Nem számít a tapasztalat, itt népszerűséget csak az arat, aki tapaszt falat
belátom hűje vagyok pontos jével..és én kérek elnézést...
A faaaaszt, ezek nekünk szólnak ,hogy értünk-e hozzá,vagy csak fórumon tanult versenyszerelők vagyunk-e Én már elkönyveltem,hogy mi hülyék vagyunk,meg köcsögök ,meg stb Lásd már be Te is,ne erőlködj,me úgyis felülmúlnak azt a segítségkérésből hama fenyegetés lesz
ez most nem neked szol.... csak eszembe jutott lassan ott fogunk tartani a forumozással hogy ilyen kérdések lesznek...:
- sziasztok most vettem egy ilyen-olyan motort, és nem értem hogy kéne rá felülni.... és valaki igazán elmondhatná még mi rajta az a sok kar meg pedál egyébb bigyo...pliizzz...köszike...
Mindjárt viszem, csak várj meg, adok hozzá még ajándékot is csak neked!
semmi baj.. legalább jot röhögtem...

azért az ellenőrződet hozd ki, egy matek 1-est beírunk...
Majd ha úgy lennél vele mint én hogy ez az első 2T motorod akkor megkérdeznéd.De én nem tudtam milyen a keverék arány, sosem volt még 2T motorom, nem ismerem őket.
Elnézést hogy ennyire tudatlan vagyok mester.
hogy mi volt a vicces...? ember hol élsz te dobozba? ilyet még egy ovodás is tud hogy endurot vagy 1:50-be, esetleg 1:40-be keverünk...

innentöl egy hihetetlenül ördöngös matematikai művelet kiszámolni hogy ugye ha 50 literbe 1 liter olaj akkor 10 literbe vajon mennyi...?

figyelj ez kb második osztályos matek lecke....
Köszönöm, nekem soknak tűnt a 3-3.5dl 10 litykó benzinhez.
ja és kétütemről beszélsz az a ktm nél is lejön...

dani meg 4 T - ről...

mielőtt félreértés lenne... bár a célegyenesben nem szokott ...ott azért csúnyán sárga mind ...meg kék ...de az is sárga csak kék
Ebben a kérdésben számodra mi volt annyira vicces?
Egyébként meg köszönöm hozzáértő megnyilvánulásod!
ez nem gasgas hogy lemásoljanak bármit is ...ill. mindent
ez igy ebben a formában nem igaz...

a hosszuságon ,és a szögén mulik, te is kiprobálhatod kimész a garagéba, és egy megfelelő hosszu akármit oda fogatsz a lábtartohoz pillanatszoritoval, és működik a dolog, a lábtarto is fel tud hajolni hibátlanul...
na ez az... a gizgaz-bol lejön hengerfejestül ugy hogy nem kell a blokkot kiszedni... ennyi ...

és akkor már ne is beszéljünk arrol az igen ostoba jobb oldali műanyag power dekni megoldásrol,ami alatt mindig trutyis, meg egy röhejes gumi gyűrüt tervezett oda a labanc.... meg arrol teljesen felesleges power rugo cserélgetési lehetőségröl... blabla stb...
mindez a tulmisztifikált kötömön... legalább tanulnák meg lemásolni más márkák sokkal jobb megoldásait....
ez kész...
2...2,5 dl
KTM EXC 250cm3 2T motorhoz milyen olaj keverési arány kell?
10L 95ös benzinhez mennyi olajat öntsek?