Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre végtelenül egyszerü a válasz... kb 200 ft. kicseréled a főfuvokát egy feleakkorára , a kipufogo nyilás elejét meg behegeszteted a felére...

mondjuk a tanács az már 6 ezer..

esetleg nem öntesz bele benzint...

kiszeded a hátso hajtott kereket... (garantált butitás)

leszeded a láncot és tolod... néha huzhatsz gázt hogy az érzés meglegyen... extra izmosodás garantált...

de viktor tutti tud erre is valami jobb megoldást...
Egy kis gyöngyszem a gyűjteményedhez:

AmBrUs7
[187523] ma 08:25
Szevasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet lebutítani egy 250-es 2T endurót a végletekig, úgy hogy maradandó károsodása ne legyen? Tegnap vettem egy Husqvarna WR 250-est, de bitang erős. Valaki segítsen!
Köszönöm!
lehet kigyüjtöm csokorba ezt a sok viktoros 125 mennyi üzemorás hozzászolást, és ha legközelebb kb 1 héten belül megint jön valaki ugyan ezzel akkor csak be kell másolni....

tényleg akkor már írj egy litániát mennyit eszik egy exc ha csakis endurora használják.... csak hogy meglegyen ez is...
milyen litereket
mer ez szokott még a kérdés lenni...az üzemorvos után
na milyen litereket...
kiízzzadt verelyték
kifort hútőfolyadék
üzemóránként a rályderba töltött folyadék mennyisége

mer a benzint azt nem köll számolni..azt csak tele köll tankolni osz mehet a menet
wér...
szív...
ás...
egybe viszont
te meg pont most jössz ezzel..ez egy eigszcély..125 ...papéros
há mesélj már róla..plííz..mert én már kész vagyok holnap el is mék az üzemórás..illetve orvoshoz..mert nem nÓÓrmális aki ilyn sokat költ feleslegessen ...mikor ott az óccó jó werda
nem kő efféle dógokka foglaaakozni... számoljuk a litereket....
Látom keményen megy itt a vérszívás! Nincs valakinek elfekvőben EXC 125 2004 hez villabefogója? Enyém megadta magát! Ebből is csak a felső rész kellene! 54mm a teleszkópom felső átmérője! Köszi
mondjuk ehhez a 2012 eikszcély 300as motorhoz még nem baj ha nem tudod számolni az üzemórákat
üllyé le filyam egyes..
1..5 akkor ötmillió az nem ö hanem 25ötmillilyó
figyu üzemórákat te ne számolj a motorokhoz
parasztbak paraszt motor(sx 525 elég paraszt)
városiaknak városi motor

csak azért ha nem látnád át amit az előbb a sorok közt irtam..
mé.
az áprilia az nem üzemórás ..hanem ..üzemorvos...
ert ha ez igaz akkor az 525nek menni kell és jön az áprililya...
és ha ugyan az t udja és birja mint az 5nyuszi öt akor az király gép..
csakhát az a tapasztalat.. ezeka a race gépek.. részing motorok..mind mind üzemórásak.. az útszaiak meg nem ..de ha egy útszait megzavarnék úgy mint egy racegépet akor az nem üzemórás lenne hanem hajtókaros
na ez a különbség az üzemóránként foglakozol vele vagy szépen elguringázol a városban meg a töltés tetején
hát hidd el..ha a PAPÍROS exc 125 től is csak egy kicsivel kérsz több erőt mint ami a z árililyádban van...ez a motor is örökélet lesz...viszont ha az árpiliából szeretnél fele a nyi pacit előcsalni mint a papíros exc ből..kell venned egy másik ápriliát..és ha abból is megpróbálod ugyan ezt akkor kell egy harmadik üzemórátlan áprilia...és igy továbbb...mondom drága hobbi ez..
de ha nem vagy csóró.. az jó kügyé pénzt mert pénz hijján nem tudok üzemórákat venni ..

gabi..nem besértődni..olvassa a sorok között...

1 szarv -5márka
5000000 szarv-5000000márka

harasó?
Kösz a kielégítő választ.
Nem vagyok csóró, csak ha üzemórás, akkor sok a baj vele,akkor inkább maradok az apríliámnál...
Csak a motor megtetszett, menetteljesítménye is jobb az adatok szerint, lecseréltem volna, de ha üórás akk nem kell. Ennyi...
figyu gabi..ezek drága játékok.. van pénzed drága időpocsékolós játékre..mert aki ilyet kérdez hogy mi hány méter annk általába nszűkében van a lóvé az ilyne hobbia..nem azt mondom nincs pénze..csak sajnéálja rá..és aki sajnálja rá..az inkább hagyja is az egészet a picsába..ez csak lyaútanács egy olyan csórótól aki 17 éve krosszmotorokkal szórakoztatja magát unalmas pillanataibanik:-)
mert az aki üzemórás az ért az órákhoz mocskossul ?
az sx 250 nél 40 uzóra.. az sx 125nél meg25 ümzemóra.

pályázol ...nem pályázol dévid knályt vagy vagy dévid blályt ez is sokat számit...wágod?

lyaú válasz?
én csak azt tudom olvasni amit leirsz...
a papiros exc 125 az üzemórás?hát nem üzemorvos az biztos
Hát bocs de te nem vagy tiszta...
Nem azt kérdeztem, hogy mi az az üzemóra, hanem azt,hogy milyen időközönként kell rajta dugattyút cserélni...
Kötsög!
Melyiknek a hónalja van kiszakadva? Mert azt akkor nem is nézegetem!

Bocs,de ezt nem tudtam kihagyni!
vagy a papiros exc csak az üzemórás
ha nincs papirja akkor ....üzemórátlan
nem értem nem értem
úly kérdést légyszi...
pl hány litert eszik.
vagy ilyesmit..de hány óra alatt
és miből eszik hány litert
az exc 125 az üzemórás
mit jelent az hogy üzemórás
pl azt tudom mit jelent az hogy...üzemorvos
akkor az üzem órás az aki . megjawijja az üzemben az elromlott órákat .
há nem..há de ez a lóógika
Hellotok!
Egy papíros KTM EXC 125 üzemórás?
Ha igen mikor kell dugattyút cserélni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Én ugyan nem. 7.500,- és komplett, csak egy lyukat kellett volna fúrni. De aki nem látja a fától az erdőt...
tudtam tudtam hogy megharagszol.. ha 9300 nem veszek darabokat mikor 11ért itt az új..tudtam
tudtam