Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, tanácstalan lettem, mint egy nagyközség!
Szegénykém most így néz ki. És ha picit nehezebb ötvözetből lézereznék ki akkor visszaesne rendesen a fordulat?
Hali
tudna valaki mondani 1-2 címet OLASZBA ahol tudnék MOCIT nézni? lenne arra utam és HOZNÉK vagy 2-3 jó EXC-t..
de a neten nem nagyon találok címeket...
Szerintem is számít a súlya is...
Nem akarlak elkeseríteni, de én már gyártattam egyszer és nem lett jó. Fordulatról alapjáratra nem állt vissza rendesen. Azért hátha neked jó lesz, sok sikert!
Valószínű megkopott és kettétört. Próbálok lézerrel vágatni valahol, Gerecsénél már csináltak ilyet, az 20 alatt megvan. Köszi a tanácsokat!
eladó 2 db gyári exc 250-300 rezonátor!
Csak azért kérdezem, mert a komplett kocsi ára 98.000,-, de már rendelhető csak fedlap is, de az is 38.000,- pénz. Akkor már inkább keress valami olcsóbb karbit...
Mi lett azzal a fedlappal?
Ha esetleg valakit érdekelne! Árak az alkatrészeknél. dementor72@freemail.hu
Hát szomorú! Köszi a választ! Esetleg valami olcsóbb megoldás lenne, vagy inkább másik karbi?
a kocsi együtt van a fedlappal...
Elvileg a tű és a kocsi nem sérült, csak a kocsin belül az a lapka, ami a levegőt zárná el. Lehet kicsit hülyén fogalmaztam... Csak azt lehet külön kapni?
SMC625nél volt ilyen jellegű problémám, én nagyon meghúztam a tengelyt és ez az alumínium láncfeszítő része nekem is így elrepedt.
75?Annyié fasza lovaskocsit is lehet venni
Laza volt vagy rávertek,vagy laza volt és verte a vertemati
Súber alatt mit értesz? A tűt, vagy magát a kiskocsit? Mindkettő kapható. A tű 5.000 körül, a súberkocsi meg 75.000,-
Voltam kipróbálni egy DRZ-E és egy WR400at, holnap meg megyek megnézni egy 2004 EXC 400at, lesz összehasonlítási alapom mennyivel másabb a KTM.
Szevasztok!
Ez mitől keletkezik?
szart nem akarok bele tenni a wr450f-be motult tettem mindig ,azon a 1-2 ezer forinton nem múlik
Power Synt vagy Cross Power ugyanaz.Tökéletes bele.Sokan mondanak olcsóbbat másfélét de mindenki azt önt bele amit akar.
akkor MOTOREX Cross Power 4T 10W/60
kösz
Én motorexet használok bele.
Hali!
lenne 1 kérdésem 525exc-be milyen olajat tegyek
-motul
-MOTOREX Cross Power 4T 10W/60
-midland
Sziasztok! Lehet-e külön súbert venni valahol exc 520 keihin 39-es karbihoz?
lemaradt