Ha valaki tud olyan munkát ahol a klimás irodában kell ülni napi 30-40e Ft-ért az szóljon!
Bár a pénz egy kicsit kevés, de elélek én kenyéren meg vizen is
De azt hogy minek kérdezel ha haszna nincs még mindig talány számomra.Én is melóztam a motoromért a kocsimért az albérletért fasztudja még miért.Trágyát rakok teheneket ganézok meg traktorozok de kutyát se érdekli hogy mennyit keresek.Nem ezt kéne állandóan felhozni hogy miből lesz motor.Az eszedet nem pénzből veszed úgyhogy lehetne annyi hogy tudd ha pénzed nincs felesleges vergődni!
Én tegnap felajánlottam neked,hogy kérdezz,válaszolok,de nem kérdeztél semmit!
Csak kérdezem.Te miért nem tanultál annyit hogy ne kelljen a tetőn mászkálnod,hanem te is verhesd a répát 20-30 ezerér a klímás irodába?
Csak mellékesen jegyzem meg,hogy én se tanultam (még mielőtt lehülyéznének,állítólag volt hozzá eszem,csak lusta genyó voltam tanulni) ,és nem ülök most sem irodában!
Hát a klimatizálttal nem értek egyet
Inkább mondd azt hogy milyen jó télen a -20 fokban, a +40 fokban lenni meg olaj szagban
Ja meg persze +30fokban is ugyanigy
Milyen jó is volt a hőségriadóban a műhelyben ~40 fokban festőoverálban festeni semmi légmozgásnál
én meg 40 fokban is cipeltem ki a több mázsa termést a földről, gyomláltam míg a többiek nyaralni voltak, és így is csomó hasznot elloptak a tetves réti niggerek, jaaj jaaaj sírjunk. nekem se 1 év alatt lett pénzem a motorra. ne játszd el itt a hattyú halálát hogy te micsoda hős vagy hogy dolgozol, ne gondold hogy mások nem teszik szép dolog hogy teszel a cél érdekében, de nem kell itt mártírkodni
Te, a Mekiben többet kap a sültkrumpli előállítő kartárs, mint te, és még tetőn se kell mászkálnia, és télen-nyáron klimatizált a helység. Akkor most ki a hülye?
Gonosz leszek, de ha 100 napot ledolgozol 1 évben napi 12*400Ft ért akkor már az is 480ezer, abból már lehet motort venni, mert költened szinte semmire nem kell 16/7 évesen
azt hittem a motoros ársaságnak csak rendes része van, de megdölt ez a hit is bennem.
kíváncsi lennék arra hogy 16, lassan 17 éves vagyok...amikor csak tudok melózok..ki csinálná ugyan ezt meg. nyáron a 40 fokokba a tetőn 2 szál gerendávalé a hátamon járkálok, télen a -20 fokos hidegekbe szinte ugyan ez...400 Ft-os órabérért, 12 órában...mások "dolgoznak" címszó alatt ülnek 4-5 órát a légkondis irodában és megkeresik a napi 20-30.000 Ft-ot.
köszönöm, hogy ennyire segítő készek voltatok. higgyétek el ha lenne pénzem eddig réges régen megvettem volna azt a motort smire csak futotta volna és leszartam volna minden kérdezősködést...de mivel nem vagyok annyira jó sorsu mint közületek jó páran...ezért gondoltam kérdezgetek ezt azt hátha tudtok normálisan válaszolni és megtudok ezt azt, mit szabad és mit nem. mit érdemes és mit nem.
köszöntem a sok hasznos infót! sokat tanultam ebből is...!
Na ácsi kicsit gondolkozzál!Minek hívjalak fel mikor egyik nap 15ezerért adnád másnap kitalálod hogy 20ezer és nem kell kamuznod hogy 1nap alatt eladtad azt az alkatrészt amit nem is hirdettél akkor és pont van mégegy 5össel többér hirtelen.Sehol nem láttam az öninditót a honlapodon se.Valószínü hogy ma tölthetted fel de ha nem az se érdekel.Szóval nem hívlak fel mert felesleges.Szóval téma lezárva add el bárkinek engem nem izgat.
Valakinek volt mar olyan h az első fékcsöve, fékcsövet beborító fekete műanyag cső eltört?
Mivel pótolhatnám, mert most mindig betörik a kerékhez es hat elég idegesítő!
Full berúgó kart ? Szerintem ne vegyél rá, csináltass ! A Húzvágnámnak is kétszer eltörött a gyári berúgója, harmadszorra meg acélból csináltattam. Van vagy 20 kiló, de most nagyon fasza. És olcsó.
Na látod zarándokolj el egyszer egy 250EXC Részinghez ami 2002-ben készűlt és látsz csodát mert az SX fekete tankját kapta meg a kis cigány.Persze van belőle átlátszótankos is gondolom a KTM-nél elfogyott az átlátszótank azt gondolták jó lesz az a fekete az SX-ről is.Nekem már a 2003-as széria volt az már sima narancs semmi varia De van neked egy videó a cvájhunderdfünfcig firhunderd óder fünfhunderdcváncig exc-ről kisvidejó fekatankos 250EXC részingről és lezártnak tekinthető az Xakta murder ügynök is elégedett lehet
Esetleg Elf?
Bár a pénz egy kicsit kevés, de elélek én kenyéren meg vizen is
Csak kérdezem.Te miért nem tanultál annyit hogy ne kelljen a tetőn mászkálnod,hanem te is verhesd a répát 20-30 ezerér a klímás irodába?
Csak mellékesen jegyzem meg,hogy én se tanultam (még mielőtt lehülyéznének,állítólag volt hozzá eszem,csak lusta genyó voltam tanulni) ,és nem ülök most sem irodában!
Inkább mondd azt hogy milyen jó télen a -20 fokban, a +40 fokban lenni meg olaj szagban
Ja meg persze +30fokban is ugyanigy
Milyen jó is volt a hőségriadóban a műhelyben ~40 fokban festőoverálban festeni semmi légmozgásnál
kíváncsi lennék arra hogy 16, lassan 17 éves vagyok...amikor csak tudok melózok..ki csinálná ugyan ezt meg. nyáron a 40 fokokba a tetőn 2 szál gerendávalé a hátamon járkálok, télen a -20 fokos hidegekbe szinte ugyan ez...400 Ft-os órabérért, 12 órában...mások "dolgoznak" címszó alatt ülnek 4-5 órát a légkondis irodában és megkeresik a napi 20-30.000 Ft-ot.
köszönöm, hogy ennyire segítő készek voltatok. higgyétek el ha lenne pénzem eddig réges régen megvettem volna azt a motort smire csak futotta volna és leszartam volna minden kérdezősködést...de mivel nem vagyok annyira jó sorsu mint közületek jó páran...ezért gondoltam kérdezgetek ezt azt hátha tudtok normálisan válaszolni és megtudok ezt azt, mit szabad és mit nem. mit érdemes és mit nem.
köszöntem a sok hasznos infót! sokat tanultam ebből is...!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nem hirdetem? ÉRDEKES! :) :) :)
Augusztus 13, szerinted 1 napja volt?
Szerencsére van rá érdeklődő még, akinek van 20Ft-ja hogy felhívjon :)
Mivel pótolhatnám, mert most mindig betörik a kerékhez es hat elég idegesítő!
06308557633
Nekem van bontott önindítóm a motorodhoz.
Ára.: 20.000Ft